• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Tasza witaj na naszym forum :tak:niestety ja Ciebie nie pamiętam ale może inne dziewczyny tak?

caterina no ja pierwszy raz też mierzę temperaturę i jestem zielona w tym :tak:

Ani@k ???a co Ty dzisiaj się nie odzywasz?kok.o to rozumiem ona śpi w stosie papierów:-p:-):-Dale Ty kochana milczysz??

reklama
się witam wieczorową porą
Ani@k - łer ar Ju? czekam z Bavarią, dawaj z tym winem
Muma - jak zakupy?
Zuza - aleś mi Pani smaka narobiła tym obiadem
Chwalę się - kupiłam dzisiaj Cudowi huśtawkę równoważną :)
wow, ileż nowym dziewczyn nas odwiedziło, wątek chyba robi karierę na babyboomie:)

Ostatnia edycja:
hej alex_:-)ale dzieciaki będą miały frajdę z huśtawki :tak:za mną już od kilku dni ten żurek chodził :tak:a objadłam się ojoj ruszyć się nie mogłam
:happy::laugh2:
lopop nikogo nie wygryzłyśmy :no:po prostu takie jest życie :confused2::tak:

coś dzisiaj dziewczyny pouciekały :-(

Czesc Tasza. Ja sama nowa i czasem sie troche wstydze poleciec mocniejszym tekstem.Ale jak widze babki tu sa super i nie dadza sobie w kasze dmuchac:-D

Dzis mialam zajefajny dzien. Przejazdzka w gory z moim na motorze, odwiedziny przyjaciol, wczesniej dobre papu. Pogoda tu jest super. Trzeba dostrzegac te drobne przyjemnosci
Czekam na dalsze wpisy z niecierpliwoscia.
Katiuszka i Ani@k- Wy tez czulyscie te jajniki po owulacji? Troche sie boje, czy tam jest ok, bo ostatnie badanie USG w 12dc. Czuje wciaz prawa strone i sie zastanawiam, czy to moze problem z ukladem trawiennym:-) Buzka

dokładnie alex_tym co się przytulają z M wybaczamy a reszta "zbiórka"!!!!
Aleksis jeśli jesteś na stymulacji hormonami to czuć jajniki jak pracują a najbardziej przy pękaniu czuć :tak::-)zazdroszczę przejażdżki motorem ja mam zajafkę od zawsze na motor i obiecałam sobie w tym roku prawko zrobić ,chyba się zapisze:tak:

a ja właśnie wziąłam kąpiel i pedikir zrobiłam :-) a jutro po sprzątaniu pomaluje u rąk pazurki :tak:

helllo Babeczki!!!
witaj tasza!!!! Ja Cię kojarzę...albo mi się tak wydaje:eek: mam nadzieję, ze popiszesz z nami dłużej niż ostatnio;-)
aleksis, ja chyba jestem w trakcie owulacji albo tuż przed i jajniki mi szaleją na całego!!!!:tak:lekarz stwierdził obecność pęcherzyków w lewym jajniku i ten mnie zaczął pierwszy buzować, prawego nie dojrzał, bo mi kiszki zasłoniły, ale w nim też na stówę jakieś pęchole są, bo mnie dziś tak kłuje, że szok:szok: robiłam teraz test na owu, nic nie pokazał:eek: a wczoraj tak, słaba kreska była, myślałam, że dziś będą dwie mocno..a to zonk!!! aaa no i tempka...zapomniałam rano wpisac na wykresie, zaraz to zrobię, no dziś spodziewany był mały skok..a tu na dół równe 36...nic z tego nie kumam:cool: chyba zaliczę dziś przytulanki, niby wczoraj były, to dziś przerwa być powinna...ale jak tam mi wszystko buzuje..to moze warto by poprawić:tak:

Poczytałam co się dziś tu działo...ehhh szkoda słów, nic już nie komentuję, bo mi się meliska skończyła:-)
na razie uciekam, tzn. jestem, ale obiad mi stygnie...piszcie, ja poczytam, a później odpiszę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry