• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Nie no jestem załamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taki post walnęłam a mi to wszysko wystrzeliło w kosmos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!grrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

No więc tak..

Lumina, ja dojeżdżam do pracy ok. 30 km. i oprócz samochodów są autobusy.. po drugie 900 zł/rękę to niezła kwota i AŻ 900 zł aby móc pomóc rodzicom.. nie chcesz nie czytaj.. chcesz czytaj.. Twoja sprawa..
Naładuj się pozytywną energią i będzie dobrze:happy:

Lopop uwierz mi.. nikogo nie gryzłyśmy;-)
Aleksis ja choć bez żadnej stymulacji.. jajniki czuję przez cały cykl.. Muma kiedyś mówiła że jak buzują to ok..
Alex___ mówiłam ze będę wieczorem.. a winko już prawie mi się kończy;-) aha ja tez nie jestem za piciem w ciąży.. ja tylko słyszałam ze tak mówią.. a skutki? Caterina wspominala..
Kok.o NIC CIEKAWEGO?????:szok: pawikami strzelasz i nic ciekawego??????:wściekła/y: ja pikolę!!!!! więcej takich pawików życzę!!!!!!;-) a o żyjątka zapomniałam zapytać..:zawstydzona/y:
Katiuszka i prawidłowo kupuj stroje, kapciuszki plażowe - przydadzą się kiedyś, jak już dzidzia będzie podrośnięta wyjedziecie i będzie okazaja ubrać strój:tak:
Zuzanka jeszcze Tobie miałam coś napisać ale zapomniałam co:zawstydzona/y:
Muma jak po ciężkim dniu????

reklama
wiecie co dziewczynki...chyba mnie spanie bierze...myślałam, że coś popiszę, a tu chyba nawet nici z przytulanek:sorry:chyba, że na "śpiocha":-) to do jutra Kochane!!!

a dla Mamy moze dekoder???? coś tam mają wyłączać.. a ze domatorka to telewizor se poogląda..

a Alex___ i koniecznie Cuda testującego huśtwakę musisz pokazać na fotce!!!! Koniecznie!!!!!

widzę ze towarzystwo po wczorajszych dyskujach poległo i się pomału wykrusza..
idę jeszcze na schizkółko pooglądać zdjęcia.. i spadam spać.. bo jakaś dziś też zaspana jestem..

Paaa..

Ostatnia edycja:
Kok.o nie martw się pawikami każda z nas marzy o takiej chorobie morskiej:tak:
A jak bardzo będzie cię męczyć to kup sobie Prenatal Complex z wyciągiem z imbiru który działa p/wymiotnie.

Miałam sienie odzywać bo od niedawna tu z wami jestem ale :sorry: Lumina najłatwiej jest narzekać jak to mi jest
źle.Chodzi właśnie o to żeby to zmienić . Myślisz że tylko tobie jest źle, ja co prawda mieszkam w mieście ,ale jest to Lublin czyli polska C. Po 8 latach pracy w szpitalu zarabiam 1300 zł, pracując światek piątek i w niedzielę. Od samego początku dorabiam kosztem swojego czasu wolnego,biegam to tu to tam na parę godzin. Po to by jako tako żyć.Uwielbam swój zawód i kontakt z ludźmi i nie zamieniłabym tego na nic innego.
Tak więc myślę że powinnaś zmienić nastawienie kobieto.

Teraz to ja będę chyba melisę parzyć, albo Leszka sobie wypiję:happy:

cześc dziewczynki!

ja dziś "odlatuję" zasypiam wręcz na stojaco.. kto dziś z rana kawe pije????
obudziłam się pełna nadziei że dziś osbota a tu ZONK:cool:
Zuzanka już mi sie przypomniało co mialam ci napisać.. ze nie lubię żurku... za to ogórkowa to dla mnie najlepsza zupa pod słońcem!!!!
No i Ci tempka skoczyła!!!! super, super!!!! niech się już tak utrzymuje przez czas dłuuuuugi!!!!!:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no i wena mi się skończyła.. chyba za wcześnie dziś zaczynam:cool2:

później wpadnę...

hej Caterina!
Ja mam przed sobą kubek herbaaty.. kawę wczoraj wieczorem wipiłam i chyba mnie z rytmu wybiła.. dziś kawka pewnie o 13 lub 14 będzie:-)
Kok.o pawiki puszczone???

Jejku ja też kcem pawiki ciążowe:zawstydzona/y:

cześć dziewczynki,
ja z kawką i przy śniadanku
ale mnie wczoraj ta Bavaria powaliła:-D zasnęłam na stojąco, ale doczytałam już i jestem na bieżąco
kto testuje najwcześniej? podsyłam trochę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kok.o - z tymi migdałami to prawda, najlepiej jeszcze przed podniesieniem głowy z łóżka
Ani@k - pawiki będą, już niedługo, pamiętacie - wiosna nasza, rozkręciło się? rozkręciło! więc teraz już z górki,za chwilę będą kolejne dwie krechy

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczeta, widze, ze jestescie aktywne wieczorami, a ja nie moge, bo do 22 pracuje :( a buuuuu...
Dzis pije kawe z mlekiem sojowym. Myslalam, ze obrzydlistwo, ale nie, nawet znosna.
O zupie ogorkowej pisalam ja i faktycznie znalezc kiszaki u nas, to trzeba sie nagimnastykowac: tylko w ruskich sklepach, ale najblizszy mam w Padwie, a Padwy nie lubie i tam nie jezdze.
Moj wykres wola o pomste do nieba:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry