• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dokładnie alex_tym co się przytulają z M wybaczamy a reszta "zbiórka"!!!!
Aleksis jeśli jesteś na stymulacji hormonami to czuć jajniki jak pracują a najbardziej przy pękaniu czuć :tak::-)zazdroszczę przejażdżki motorem ja mam zajafkę od zawsze na motor i obiecałam sobie w tym roku prawko zrobić ,chyba się zapisze:tak:

a ja właśnie wziąłam kąpiel i pedikir zrobiłam :-) a jutro po sprzątaniu pomaluje u rąk pazurki :tak:

Zrob. Dasz rady!! Moja znajoma zrobila w wieku 49 lat i jezdzi mimo wypadku. Twarda kobita, pokazala tym quasi-macho;-)

reklama
czesl babki :-)

Wczoraj zalogowałam się pierwszy czas od dawien dawna i jak zerknęłam na suwak, to dech mi zaparło. Nie dlatego żebym miała się zaraz zadręczać i lamentować, chodzi o upływ czasu... prawie jedna dziesiąta życia spędzona na oczekiwaniu.

witaj Tasza:happy: znaczy sie nie masz masz 30 lat??? :wściekła/y: no wiesz?? wstydziłabyś sie... :-p

Ja siedziałam cicho dzisiaj, bo pracy sporo było, no i w dodatku dziś pierwsze pawiki zaliczyłam:zawstydzona/y:
i w ogole nic ciekawego u mnie nie słychać.
Gatto polskie kiszaki..mmmmniaaammm :-) ale chyba nigdzie n swiecie tego nie jedza? (takie zepsute ogórki ;-))

katiuszka... no jakaś megaowulka Ci sie szykuje :-D taki dół dzisiaj zaliczyłaś, wiec jak wystrzeli w góre to sie nie pozbierasz ;-):-D

Ostatnia edycja:
dziewczynki, rzućcie pomysłem na prezent na Dzień Matki? moja to raczej domator, więc bez ekscesów

hehehe moja mama szału dostawała jak dawaliśmy jej ściereczki kuchenne...albo tłuczek do mięsa:-D a my dzieciaki byliśmy i myśleliśmy, ze mamie to tylko takie rzeczy są potrzebne:-D za to teraz nadrabiam :tak: rok temu wysłałam jej perfumy, podobały jej się:-) a może dobra ksiażkę??? sama lubię dawać i dostawać ksiązki...

Ostatnia edycja:
Ja siedziałam cicho dzisiaj, bo pracy sporo było, no i w dodatku dziś pierwsze pawiki zaliczyłam:zawstydzona/y:
i w ogole nic ciekawego u mnie nie słychać.

biedna kok.o:-( miałam się właśnie pytać czy aby Twoja "choroba morska" nie przybiera na sile??? wiadomo...pawik...nie zbyt miła rzecz...ale z drugiej strony to juz taki "konkret", że jesteś w ciąży, no oprócz testu z II krechami i potwierdzenia przez gina:tak: wypij może jakies ziółka..kurcze...a w ogóle w ciąży można pić ziółka?

helllo Babeczki!!!
witaj tasza!!!! Ja Cię kojarzę...albo mi się tak wydaje:eek: mam nadzieję, ze popiszesz z nami dłużej niż ostatnio;-)
aleksis, ja chyba jestem w trakcie owulacji albo tuż przed i jajniki mi szaleją na całego!!!!:tak:lekarz stwierdził obecność pęcherzyków w lewym jajniku i ten mnie zaczął pierwszy buzować, prawego nie dojrzał, bo mi kiszki zasłoniły, ale w nim też na stówę jakieś pęchole są, bo mnie dziś tak kłuje, że szok:szok: robiłam teraz test na owu, nic nie pokazał:eek: a wczoraj tak, słaba kreska była, myślałam, że dziś będą dwie mocno..a to zonk!!! aaa no i tempka...zapomniałam rano wpisac na wykresie, zaraz to zrobię, no dziś spodziewany był mały skok..a tu na dół równe 36...nic z tego nie kumam:cool: chyba zaliczę dziś przytulanki, niby wczoraj były, to dziś przerwa być powinna...ale jak tam mi wszystko buzuje..to moze warto by poprawić:tak:

Poczytałam co się dziś tu działo...ehhh szkoda słów, nic już nie komentuję, bo mi się meliska skończyła:-)
na razie uciekam, tzn. jestem, ale obiad mi stygnie...piszcie, ja poczytam, a później odpiszę:tak:

Mi sie wydaje, z doswiadczenia pisze, ze to wlasnie wczoraj mogl byc ten LK pik, skoro byly 2 kreski. Jak pisalam, to mi tylko 2 razy, tak 2 razy pokazaly sie 2 grube kreski. Poczytaj moze na forum lub na stronie producenta co to oznacza. ja tez mam niereguralne cykle, w zeszlym roku to USG wykazalo owulacje w 14 dc, mimo ze standardowo mam podobnie jak Ty, 16-17 dc. Ja kupuje na amazon, tam jest tanio. Sprawdz moze tam

biedna kok.o:-( miałam się właśnie pytać czy aby Twoja "choroba morska" nie przybiera na sile??? wiadomo...pawik...nie zbyt miła rzecz...ale z drugiej strony to juz taki "konkret", że jesteś w ciąży, no oprócz testu z II krechami i potwierdzenia przez gina:tak: wypij może jakies ziółka..kurcze...a w ogóle w ciąży można pić ziółka?

tu by się pewnie mogła DR Muma wypowiedzieć, ja profilaktycznie nie piję

kok.o oho to już ciąża po całości :tak:podobno migdały są dobre na mdłości oczywiście w przyzwoitej ilości ;-)
katiuszka to działaj kochana ,działaj nie zaszkodzi :tak:a u mnie kiedyś jak byłam w 8 dc na usg to mi powiedziała,że już po owu hehehehehahaha myślałam,że padnę ze śmiechu oczywiscie!!!no bo jak to ja mam 11-15 a ona ,że no cóż może nie znam tak dobrze swojego organizmu?!a u Ciebie tempka mocno w dół a u mnie w górę poszła jak oszalała.

aleksis chyba tak też zrobię i się zapiszę:-)

Ostatnia edycja:
sorrki za pisanie posta pod postem, ale zanim jak go dodam, to moze któraś z Was coś napisze:tak:
No...obiadek zjedzony, ja też miałam zupę ogórkową...hmmm nie pamiętam, która z Was o niej pisała...aleksis???
Po pracy uderzyłam na sklepy...tak tylko, żeby zerknąć czy są jakieś fajne letnie szmatki itp. Zatrzęsienie dosłownie!!! Ja uwielbiam TK.Maxa!!!! kupiłam sobie strój kąpielowy i sandałki:tak: dziwnie się kupuje strój do opalania jak się stoi w zimowej kurtce a na zewnątrz jest raptem 10 stopni!!!! no ale w lecie już nic nie będzie, wtedy tu się kupuje kozaczki:-D No...ja nie wiem...ale ostro szykuję się na wyjazd:-D jakies przeczucie...no zobaczymy...chyba, ze będę miała niespodziankę;-)
lopop to nie tak jak myślisz, nikt luminy nie wygryzł, powiedziałyśmy jej co myślimy, skoro ona może, to my też mamy do tego prawo. Dziwi mnie to...bo skoro nie chce z nami pisac, nie obchodzi jej co mamy do powiedzenia, to po co dalej to czyta? jak ja bym sie wkurzyła i wypisała, to po co miałabym dalej sprawdzać co kto napisał? nie rozumiem jej...ale trudno...

Ostatnia edycja:
aleksis...może i masz rację...ale co w takim wypadku z tempkę? dość mocno spadła..to chyba owu jeszcze nie ma:eek: a na moich testach pisze...nie!!!!! jest napisane :-D że od pokazania się dwóch prawie tak samo mocnych kresek, owu ma wystąpić miedzy 24-36 godzin. No i u mnie to by się zgadzało, ale dlaczego dziś nic nie ma??? może za mało nasikałam?? no nie bardzo mi się chciało...to fakt...eee no nic, jutro zatestuję i zobaczymy co pokaże.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry