• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Łooo jeszcze się nie otrzasnęłam z "nawałnicy" od Mumy a tu takaaa Groszkowa fala uderzeniowa!!!!!!!!! :***

Wiecie, pewnie już nie pamiętacie jak dobrze smakują fluidki :-) :tak:

rozanielona coś dzisiaj jestem:dry: :nerd: :shocked2: :-)
chyba wysiłek fizyczny napradwe na mnie działa..
się nie mogę doczekać przyszłego tygodnia.. bo idę na spinning!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mumie i Kok.o dziekuje za fluidki. Wykresy sobie poogladalam:-) Fajna zabawa
Dzis mam wolne, opycham sie Michaszkami i slucham radiowej Trojki. Ale zimnica i pada:-(

Uuu widzę że tylko u mnie dziś Słońce!!!!

Chciałam powiedzieć ze jutro będę dopiero wieczorkiem..
Proszę mi dużo nie klikać.. bo nie wiem czy mi komórka nie siądzie.. a nie będę miała jak się podładować.

No i - wczoraj wypisałam ale jeszcze do zatwierdzenia nie dałam - wniosek o urlop <jupi><jupi>
od 28 maja.. odpoczniecie troszkę odemnie.. bo wybywam.. szkoda ze nie w okolice którejś z Was.. nie będzie mnie przez 2 tygodnie.. chyba się wścieknę od taaak dużej liczby dni wolnych.. w międzyczasie przeżyję 1 czerwca - będę płakać w rękaw koszuli eMa.. a wy będziecie miały spokój:tak: aaa i jak Kasia.natka urodzi to musicie mnie powiadomić!!!!

Jeszcze na tym wątku nie byłam.
Mała moja historyja: czwarty rok starań i nic, Hashimoto rozpoznane i leczone dopiero od roku, brak nadwagi cykle do niedawna 24, 26 dni, owulacyjne.
Teraz już drugi cykl był 28 dni obie ostatnie @ były skąpsze tzn norma u mnie to było 8, 9 dni teraz przedostatnia 7 dni, ostatnia 5 dni obecnie 32 dc brak @ test negatywny, mdłości ból piersi nabrzmiałe i wysięk, ból brzucha, po seksie a dokładnie wystarczy że się podniecę śluz był do teraz przekrwiony raz nawet plamienia przez 4 dni ale ostatnio już czysty śluz. Do lekarza dopiero jutro. Co o tym myślicie:confused:
Ja chyba zwariuję:wściekła/y:

wypisałam się bo nie pasuje tu - bo nie biegam na monitoringi i nie mam kasy na ładowanie kieszeni doktorowi bo tą kasę mam na życie , rady żebym wzięła kredyt ? dziękuje ale każdy ocenia według własnego punktu siedzenia ,
jeśli bym miała stąd wyjechać to tylko za granice bo w Polsce nie widzę przyszłości - jak się nie mam studiów i pleców to można sobie poskakać a nie urządzić życie , nie będę tu tłumaczyć mojej sytuacji po raz kolejny ,
nie chodzę do lekarza bo po co mam się faszerować Clo jak mam owulację ? żeby mi jajniki zwariowały ?

Ostatnia edycja:
Nie lumina, nie dlatego tu nie pasujesz. Za to co napisałaś zuzance ja też w końcu napiszę co myślę.
Być może nie pasujesz tu dlatego , że nie masz w sobie spokoju, cierpliwości, pokory przed tym co Ci daje los - bo nie mam już siły słuchać jak to zawsze "biednemu wiatr w oczy" . To nie do końca tak działa, większość tego co nas spotyka jest zależne od tego jak postępujemy, jak traktujemy innych ludzi. I nawet nie ma to związku z wiarą bo ja nie z tej opcji.
Ja mam kasę, owszem, cięzko na nią pracowałam całe życie. Ojciec zostawił matkę a poźniej tak naprawdę matka zostawiła mnie . I co z tego ?? Mam studia bo siedziałam po nocach i nie musiałam za nie płacić. I mam wszystko czego chcę narazie w życiu. Bez pleców, bez łapówek , tak też można , uwierz.
A złotą zasadą jest: nie czyń drugiemu co tobie niemiłe. Dobroć lub zło, które dajemy ludziom prędzej czy później wróci do nas, pamiętaj o tym.
Tyle bo nie mogę się denerwować.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie Babolki! Uuuu, wpadlam na jakas afere:eek:
Nic, tak sobie pomyslalam, ze bym sie moze dolaczyla, bo po 30 jestem, dziecka nie mam (a przynajmniej tego ziemskiego) wiec moze bym spasowala. KTOS;-) mi powiedzial, ze jak sie wchodzi na watek i sie zadomowi to jest szansa na dzidziolka, wiec wchodze:-)Buzka dla Ani!!

Gatto - Witaj i rozgość się, a właściwie zadomów ;-):tak: Kosmiczny masz wykresik ale może coś jeszcze będzie z tego :tak:
niunia27 - ja nie wiem jak to jest z Hashimoto...A robiłaś badania hormonów, pewnie tak ? A badałaś eMa ??? Po 4 latach starań to już koniecznie musisz mieć pewność , że z nim wszystko OK.

reklama
Gatto - Witaj i rozgość się, a właściwie zadomów ;-):tak: Kosmiczny masz wykresik ale może coś jeszcze będzie z tego :tak:

Dzieki, nic z niego nie kumam, takie zygzaki pierwszy raz widze, nawet trudno mi okreslic owulke, o ile byla, bo nie bardzo widze jak ja umiejscowic. Ale mialam okropne stresy wiec moze wraz z cisnieniem i tempka skakala:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry