• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto - a testów owu nie robiłaś ?? Ja myślę, że jeśli teraz nie wystrzeli i się nie utrzyma to mogło nie być owu.. Ale wiesz jak to jest, nigdy nie wiadomo - tylko monitoring daje 100% pewności. Może przez nerwy źle spałaś i tempki są po prostu dlatego zaburzone. Jak staranka były to ja kciuki trzymam &&&&&&&&&&&:tak::tak:

reklama
Muma, ja w ogole sie dziwie, jak ja spalam i czy spalam naprawde!!! Mega stresy!! Staranka jakies tam byly ale minimalne....zobaczymy.
Testow owu nie robie, bo mi szkoda kasy bylo (drogie sa tu).

Witam Gatto i Niunie. Chyba Gatta, czyli kotka?:-D
Gatto, nie wiem o co chodzi.Wypytaj najlepiej lekarza o wszystko. Sama mam Hashimoto, kontroluje tarczyce co 6 miesiecy i internisty. Na Hashimoto jest dobrze brac selen.

Gatto witaj!!!! zobaczysz jak tu fajnie:tak:
Muma tylko się nie denerwuj!!! włącz sobie jakąś muzyczkę na you tubie!!!
Niunia ja w sprawie hasimoto nie pomogę.. a objawy tak jaby ciążowe..:eek:

słuchajcie ja zaraz zmykam do domu.. wieczorem napiszę więcej..ale jedno mi spokoju nie da.. może coś źle przeczytałam.. ale Lumina na miłość Boską! ja nigdy nie odczułam tu "presji" tego czy ktoś ze mną będzie gadał tylko z powodu tego czy mam kasę, pracę, własne mieszkanie, męża, żonę, wujka czy samochód!!!
Czy to ze ktoś mi daje rady jest powodem do tego aby się "pogniewać"???:confused:
Wydaje mi się że chyba trochę przesadzasz..
I czy ja mam się czuć winna tylko dlatego ze pracuję i mam męża w zasięgu ręki??? na monitoringu nie byłam.. bo zaszłam w ciążę.. jeżeli by się coś działo w moim wnętrzu - nie żałowałabym kasy aby iść do prywatnego lekarza! nawet gdybym miała zaciągnąć pożyczkę!!!
Muma ma rację, to co mamy - zawdzięczamy tylko i wyłącznie swojej pracy!
i myślę że żadna z nas nie musi się tłumaczyć w jaki sposób zarabia pieniądzę i w jaki sposób płaci za lekarzy!

Narazie tyle!!!
Aż się sama zdenerwowałam.. raz, dwa, trzy, cztery, pięć... wdech, wydech.. wdech, wydech..

łooo matko, też się wypowiem, bo mną wstrząsa, ale wieczorem, bo zaraz mam gości
chciałam tylko powiedzieć, że moja przyjacióła w ciąży - 2 lata starań, aż w końcu IUI, ale się cieszę, yupi!!

Twój Groszek!!! Taką ma słodką minkę.. że.. nic tylko "schrupac":tak:

aleeee mnie olśniło!!!! pzrecież niebawem jako pierwsza w kolejce nasza Zuzanka sika!!!:szok: oj tu też może być niespodzianka..:tak:

Kasica bedziesz robiła wykres na enpr??? będzie wiadomo co i jak u Ciebie..
Caterina Ty masz z lekka schowany swój wykres..
a Aleksis się przymież(rz)a do mierzenia..

Witam moje rozpisane koleżanki:-)

A mój wykresik taki scchowany bo ja chyba jakaś tempa jestem:eek: i nie potrafie inaczej wsadzić:no:

Cholercia znowu w pracy siedzę, ale nie żałuje u mnie na wschodzie deszcze i burze tak więc co innego do robienia bym miała
:cool2:
A mój M w domciu smaczny obiadek gotuje w końcu kucharzem jest:cool2:
Zapraszam na schabik z ziemniaczkami ,dla bezmięsnych też się cosik znajdzie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry