• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Twój Groszek!!! Taką ma słodką minkę.. że.. nic tylko "schrupac":tak:

aleeee mnie olśniło!!!! pzrecież niebawem jako pierwsza w kolejce nasza Zuzanka sika!!!:szok: oj tu też może być niespodzianka..:tak:

Kasica bedziesz robiła wykres na enpr??? będzie wiadomo co i jak u Ciebie..
Caterina Ty masz z lekka schowany swój wykres..
a Aleksis się przymież(rz)a do mierzenia..

Ostatnia edycja:
reklama
Możesz zapisywac w zeszycie.. wykres na bieżąco by nam pokazywał co i jak..

W wolej chwili możesz się pobawić:
jak klikniesz np. w mój wykres (enpr.pl) to w prawym górnym rogu szukasz "strona główna".. tam wyskoczą Ci okienka, dzięki którym będziesz się mogła zarejestrować na tej stronie (enpr.pl).
Po zarejestrowaniu (potrzebne będzie login i hasło) w górnym prawym rogu masz kilka opcji.. klikasz wtedy np. w "mój wykres" i robisz podstawowe ustawienia cyklu.. to znaczy - zaznaczasz pierwszy dzień @.. i resztę opcji które już na pewno nie będą sprawiały trudności..

Ja też sobię robię zapiski na papierze.. papier to papier.. ale dla "ogółu" jest wykresik, który każdy może obserwować.. trzymać kciuki.. i fluidki w odpowiednim czasie przesyłać (to akurat przywilej ciężarnyhc)..

Powodzenia!

cześć wszystkim...co do wykresu,to chetnie bym go robiła!!ale nie wiem co i jak!!jak mam to zrobic??po rostu nie wiem :(:(:(wiec zapisuje sobie w zeszycie!!

cześć kliknij na wykres którejś znas,
- zarejestruj się
- wpisuj !!!
-wstaw link lub wykres gotowe :-D Jak coś to dopytuj dziewczyn !!!Każda powtórzy ci ile razy będziesz chciała - Śmiało maleńka wierzę w ciebie :tak:

A co wy tak od rana rajcujecie ...ja oczywiście przepisowo sprawdziłam co słychać i powoli zbieram się do pracy
Miłego dnia :)

Hej :-)

Pogoda tragiczna, leje i jest ciemno. Julia dzwoniła z wycieczki i u nich (okolice Jeleniej Góry) świeci słonko na szczęście :tak:
Ja dziś siedzę w domu i szykuję pyszności jakieś bo są eMa urodziny, prezent dostał już rano ale po południu sobie trochę poświętujemy ;-)
Rok temu , podczas jego 40tych urodzin zdecydowaliśmy się na drugie dziecko :tak: Potem były badania a od czerwca starania...

kok.o - jasne, że odpocznij na zwolnieniu :tak: Wstawanie rano nie jest teraz dla mnie - wcześniej niż o 9.30 jestem po prostu nieprzytomna. Po prostu chyba odsypiam wszystkie te lata..
alex - ja też mam 30 maja usg - to z programu - mam nadzieję, że nie wymyślą znów jakichś kosmosów. Potem 4 czerwca i tak umówiłam się z "magikiem" na weryfikację. Teraz to usg będzie kluczowe pod kątem tokso dlatego muszę mieć pewność, że będzie zrobione dokładnie.
Skoro piszesz, że Mały "czuje" siostrzyczkę to pewnie tak jest :tak: &&&&&&&&&
katiuszka - nie masz możliwości dodawania komentarzy pod wykresem temperatury to napiszę tutaj - często przed skokiem w górę jest taki spadek właśnie. Więc teraz czujność i praca , praca, praca. Wiadomo o jaką pracę chodzi :-p
Ani@k -jak codziennie będziesz zwiększać ilość brzuszków o 100% to za parę tygodni wyrzeźbisz sobie niezły kaloryfer :-D
Ale podziwiam i trzymam kciuki za wytrwałość.

Ale mi się nie chce nic ...:-p

PS.
Mam na zbyciu jedno opakowanie Duphastonu :-) Zachomikowałam sporo a mam już kończyć z tym ;-)

Muma sentymentalnie się zrobiło.. za rok o tej porze.. Fasol będzie Aleksandrem.. bedzie nas pozdrawiał.. machał rączką.. oj.. za duzo się zdjęć Cuda naoglądałam.. teraz sobie pomyślałam że nie złożyłam gratulacji z okazji wspaniałych wyników!!! Oby tak dalej.. bo teraz to już z górki:tak:
Alex__ masz rację, jesteśmy ładne.. no nie dało się tego ukryć!:tak: ale Ty... też jesteś ładna!!! o Cudzie nie wspomnę;-) od rana buźka Groszka Kok.o mnie szczuje i na dokładkę Cud.. no jak ja mam się skupić???:confused: brakuje jeszcze relacji Kasi.natki z małym kopniaczkiem (wirtualnym) od Misi..

ehh zycie..

A teraz moje drogie Mamusie - wiem, ze upał, wiem że zmęczenie.. wiem, ze tysiąc innych rzeczy na głowie.. ale fluidki posłać to chyba dacie radę, co???

U mnie to szybko , uwaga, dla wszystkich potrzebujących - prosto z brzucha - niebieskie (mam nadzieję) fluidki :tak::tak::tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry