Muma
Fanka BB :)
Hejka,
Ja też już pospałam, teraz buszuję , tak jak Fasol - dziś cały dzień skakał -uwielbiam to
U gina wszystko dobrze, wyniki badań krwi i moczu rewelacyjne (nie pamiętam kiedy miałam takie dobre
), szyjka macicy - jak to gin powiedział - przecudnej urody - ogólnie super :-)
kok.o - ja zwolnienie dostałam przymusowo od gina ale on już taki jest. Ale myślę, że nikt nie powinien robić Ci problemu.
Co do wątku z luminą ech... Ja tam też nie do końca ufam lekarzom, wiecie ?
Nie znaczy to jednak, że nie korzystam z ich roboty, tylko , że sobie sama czasem ich weryfikuję
;-)
Z wypisywaniem ze schizkółka - może do 3ech razy sztuka ?;-)
A co myślicie , żeby ten "wakat" uzupełnić o alex ? Jest już z nami długo, właściwie wpisała się zaraz po powstaniu kółka , ja jestem ZA.
zuzanka - 5 tysi za szkolenie, też uważam, że to z lekka chore, może lepiej byłoby dziecku coś kupić. Kurczę, nie powinno tak być

A kiecki spoko, Ty masz nóżki zgrabne to będzie piknie
katiuszka - Ty się nie denerwuj teraz tylko wizualizuj kochana
Zaraz Ci skoczy w górę temperatura i z Krety nici 
&&&&&&&&&&&&&&&& Bo już nie spadnie , coś ja tak czuję
Do jutra :-)
Ja też już pospałam, teraz buszuję , tak jak Fasol - dziś cały dzień skakał -uwielbiam to

U gina wszystko dobrze, wyniki badań krwi i moczu rewelacyjne (nie pamiętam kiedy miałam takie dobre

), szyjka macicy - jak to gin powiedział - przecudnej urody - ogólnie super :-)kok.o - ja zwolnienie dostałam przymusowo od gina ale on już taki jest. Ale myślę, że nikt nie powinien robić Ci problemu.
Co do wątku z luminą ech... Ja tam też nie do końca ufam lekarzom, wiecie ?
Nie znaczy to jednak, że nie korzystam z ich roboty, tylko , że sobie sama czasem ich weryfikuję
;-) Z wypisywaniem ze schizkółka - może do 3ech razy sztuka ?;-)
A co myślicie , żeby ten "wakat" uzupełnić o alex ? Jest już z nami długo, właściwie wpisała się zaraz po powstaniu kółka , ja jestem ZA.
zuzanka - 5 tysi za szkolenie, też uważam, że to z lekka chore, może lepiej byłoby dziecku coś kupić. Kurczę, nie powinno tak być

A kiecki spoko, Ty masz nóżki zgrabne to będzie piknie

katiuszka - Ty się nie denerwuj teraz tylko wizualizuj kochana
Zaraz Ci skoczy w górę temperatura i z Krety nici 
&&&&&&&&&&&&&&&& Bo już nie spadnie , coś ja tak czuję
Do jutra :-)
ale zważywszy na jej obecny stan - wybaczamy
może później, podczas picia moich ukochanych ziółek, coś jeszcze skrobnę