• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka,

Ja też już pospałam, teraz buszuję , tak jak Fasol - dziś cały dzień skakał -uwielbiam to :tak:
U gina wszystko dobrze, wyniki badań krwi i moczu rewelacyjne (nie pamiętam kiedy miałam takie dobre:szok::-D), szyjka macicy - jak to gin powiedział - przecudnej urody - ogólnie super :-)

kok.o -
ja zwolnienie dostałam przymusowo od gina ale on już taki jest. Ale myślę, że nikt nie powinien robić Ci problemu.

Co do wątku z luminą ech... Ja tam też nie do końca ufam lekarzom, wiecie ? :-D Nie znaczy to jednak, że nie korzystam z ich roboty, tylko , że sobie sama czasem ich weryfikuję :happy2:;-)
Z wypisywaniem ze schizkółka - może do 3ech razy sztuka ?;-)

A co myślicie , żeby ten "wakat" uzupełnić o alex ? Jest już z nami długo, właściwie wpisała się zaraz po powstaniu kółka , ja jestem ZA.

zuzanka - 5 tysi za szkolenie, też uważam, że to z lekka chore, może lepiej byłoby dziecku coś kupić. Kurczę, nie powinno tak być :angry::no:
A kiecki spoko, Ty masz nóżki zgrabne to będzie piknie :tak:

katiuszka - Ty się nie denerwuj teraz tylko wizualizuj kochana :tak: Zaraz Ci skoczy w górę temperatura i z Krety nici :-p:tak: &&&&&&&&&&&&&&&& Bo już nie spadnie , coś ja tak czuję :happy2:

Do jutra :-)

reklama
witam...widze,że zrobiłą się troche "nie zdrowa"atmosfera....szkoda!!!Popieram dziewczyny,które są zdania,ze kazdy lekarz jest inny,ale napewno sa mądrzejsi od nas!!l!!ale każda robi ,to co lekarz jej zaleci!!czy go psłucha,czy puści to mimo uszku to sprawa indywidualna!!Zuzanka,piekne te kiecunie:):-)śliczne sa oby dwie!!!!!!!!sexy bedziesz wyglądała!!!!!!!furrore zrobisz:)ciepło was wszystkie ściskam i miłej nocki:):):)

Ja tak na momencik...wiecie pewnie co chciałam sprawdzić...no i się nie pomyliłam:no: aaa...dobra...nie będę tego dalej roztrząsać, bo mi jeszcze prolaktyna czy inne cholerstwo podskoczy:-D
Popieram Koleżankę Mumę w jej postulacie o przyjęcie naszej innej Koleżanki alex do schizkółka:tak: Sama nawet się zastanwaiłam dlaczego nasza Przewodnicząca, Szanowna Prezeska czyli kok.o jeszcze tego nie uczyniła:confused: ale zważywszy na jej obecny stan - wybaczamy:-D
Ok, uciekam do spania, ziółka wypite, dziś mam nockę na spanie, bo wczorajsza była zerwana..tak gdzieś około 4 nad ranem...mojego eMa akurat wtedy zebrało na amory...takie na "śpiocha":-D ale dziś mu zakazałam wszelkich podchodów, bo też jestem za tym, żeby co drugi dzień przytulanki były...tak więc uciekam w końcu się wyspać:-D
Do jutra!!!!

cd...no i miałam coś poodpisywać...ale jakoś powietrze ze mnie uszło:baffled: może później, podczas picia moich ukochanych ziółek, coś jeszcze skrobnę:tak: aaa no i dalej nie wiem, która jeszcze je pije...ale skoro żadna się nie zgłosiła, to pewnie ja się tylko tym cudem delektuję;-):-)
Oki...to do później...tzn. mam oko na forum, ale nie wiem co pisać...:baffled:

Ja pilam mieszanke nr 3 Ojca Sroku jakos do marca. Ale niestety niereguralnie, bo zapominalam wypic i kladlam sie spac.Bralam tez krople Feminon .Teraz jedynie selen i kwas foliowy. Wiesiolka w kapsulkach tez juz nie biore

Heloł, heloł..
Z radia na karaibach wita z rana ani@k.. :-D :eek:
Hmm humorek mi dopisuje.. oby tak przez cały dzień..:tak:

Aaa glosowanie jeszcze trwa??? tzn. nie głosowanie tylko podpisywanie się pod postulatem.. o przyjęcie Alex___???
Ja bym polemizowała...:cool:
Wydaje mi się że Alex___ musi przjeść "chrzest bojowy" aby móc zaskarbić przychylność członkiń owego kółka..

Np. jest teraz na zwolnieniu.. ma kupę czasu - i do tego piecze ciasta.. więc może by tak jeździła po naszym cudownym kraju i rozwoziła ciacha do porannej kawy (dla tych które jeszcze mogą;-)) gorzej będzie z Biondą i Katiuszką bo one za granicami.. ale Katiuszka jest "za" więc pewnie ciacha nie będzie chciała.. [moze tym wpisem zmuszę Biondę do wypowiedzenia sie w sprawie, co będzie równoznaczne z tym, że w końcu do nas zajrzy..]

z drugiej strony co ja plotę???:szok: przeciez ciężarnej się nie odmawia!!!! bo coś tam myszy zjedzą..:baffled: nie wiem dokładnie co, ale podobno zjedzą..

Ok, ok.. tak sobie ćwiczyłam klawiature z rana.. też jestem 'za" aby Alex__ zawitała i pooglądała nasze buźki:-)
Wszystko w rękach naszej schizkółkowej szefowej Kok.o
:happy2:

cześć Dziewczynki,
ale mi się miło z rana zrobiło:)
Ani@k, znów poplułam klawiaturę parskając śmiechem. nie wiem czy moje ciasta chciałabyś jeść, bo ja tylko to wyżej i sernik na zimno ewentualnie:-D
Muma, super, że wszystko ok. u mnie wizyta 30.05 i mam nadzieję, że dowiem się czy Kropek czy Kropka, chociaż mój Cud mówi, że siostrzyczka, a dzieci podobno mają w sobie 7zmysł, który dopiero później zanika
Katiuszka - nerwusie:-D
miłego dnia - wpadnę pewnie między muratorem a e-budownictwo:-D

eloł :-)

przywitam sie dopóki jeszcze jestem w stanie myślec ;-):-)

widze, ze tutaj jakies nielegalne głosowanie zostało przeprowadzone;-). A czy moje drogie głosowałyscie wczesniej nad wybporem formy głosowania nad rozszerzeniem schizkółka? nie? to głosowanie jest nieważne! ;-):-)
No i oczywisci wpisowe... hmmmm... pomysł Ani@k z ciastem bardzo dobry :tak:
ja teraz na ciastowym głodzie jestem :-D
alex retuszuj pryszcze, rób makijaż i strzelaj fotke na schizkółko :-D

Jeżeli chodzi o mnie to mi każdy rodzaj ciasta pasi:tak: i sernik na zimno jak najbardziej (tylko bez żelatyny proszę).
Plan podróży:
z Rudy Śl. do Odry niedaleko.. zatem w kajaczek - przez dolnośląskie - i prosciutko na karaiby!!!

Kok.o
a może weź sobie parę dni urlopu??? pośpisz trochę, odpoczniesz.. i później zobaczysz czy masz wystarczająco duzo sił aby zostać w pracy.. jak nie to na L4..:sorry:

a wskazówka na Twoim suwaczku jest NIESAMOWICIE apetyczna!!!!:tak:;-)

Chciałam jeszcze coś powiedzieć..
Całkowicie zgadzam się z Mumą jezeli chodzi o Katiuszkę, ponieważ:
U Kok.o pomyliłam się o 1 cykl.. bo myslalam że 1 cykl wczesniej się nam II pochwali..
U Katiuszki liczyłam ze ten poprzedni cykl będzie zdjęcie testu z II.. więc z prostych obliczeń wynika, że kto nam teraz II krechy pokaże i na Kretę nie pojedzie?? hmm, no kto???

reklama
Ani@k we wtorek mam gina. jak z Grochem wszystko bedzie OK to chyba sie zdecydowałam i poprosze go o L4 na 2-3 tyg, az mi to zmeczenie troche przejdzie.

ale jaka wskazówka? u alex? znaczy bobas czy samochodzik Cie kręci? ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry