• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ja lubię proste ciasta :tak::-)alex_Twój też wykorzystam przy niedzieli bo to przepis na biszkopt ? ;-):tak:
a u Nas pada od 14 i zimno się zrobiło ,zaraz wskakuje pod kocyk i przed tv poleżę akurat fakty będą :tak:zobaczymy co na tym naszym świecie słychać!:-D

i brzuch pobolewa na @ hmmmm a jeszcze 9 dni zostało ?!

Ostatnia edycja:
reklama
helloo!!!!
O matko!!! co tu znowu za ostre wymiany słów:szok: eeeejjj dajcie spokój, nie nie macie się o co kłócić...lumina ciągle piszesz, że a to to źle, tamto niedobrze...dziewczyny włącznie za mną starały Ci się coś poradzić, podpowiedzieć..no to się obraziłaś i się wypisałaś. Za dwa dni Ci przeszło i znowu z nami pisałaś, nikt Ci nie napisał, ze masz fochy i niewadomo o co Ci chodzi. Każda wie, że mamy rózne dni, raz nas szlag trafia z byle powodu i wszyscy w koło denerwują, innym razem cieszymy się jak głupi do sera też niewiadomo z czego...no takie już jesteśmy, winne temu są hormony i nic na to nie zrobimy. Ale po to tu się spotykamy, żeby się trochę pośmiać, oderwać od naszych spraw, czegoś się dowiedzieć...a chyba ostatnią rzeczą jest chęć pokłócenia się!!!! Powiedz mi...nam...jak mamy z Tobą pisać? jak radzimy - źle, próbujemy śmiechem to zbyć - źle, jak pominiemy Twój wpis jeszcze gorzej...No naprawdę ciężko jest nie napisać czegoś żeby Cię nie zdenerwować. Piszę o sobie, nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja często się zastanawiałam jak mam Ci odpisać, żebyś nie wzięła tego za bardzo do siebie...żebyś się nie obraziła. Moje zdanie jest takie, ze dziewczyny miały rację, lekarze są po to, zeby nam pomóc, jak w nich ktoś nie wierzy,niech tam nie chodzi - proste!!! lekarz lekarzowi nie równy, jeden powie tak, inny inaczej, ale oni i tak więcej wiedzą ona nas. A skoro twierdzisz, ze głupoty tylko gadają, to nie chodź, nie badaj się, nie rób monitoringu, ale nie broń tego innym dziewczynom i nie sugeruj, że nie potrzebnie to robią. Nie wiem...moze ja coś źle zrozumiałam, ale tym razem ostro powiem, ze przesadzasz i niepotrzebnie się czepiasz, mam wrażenie, że prowokujesz niektóre dziewczyny do takich właśnie rozmów...a one do tego czasu nie reagowały, ale widocznie i im nerwy w końcu puściły. Nie wiem...mam nadzieję, ze się nie obrazisz i się znowu nei wypiszesz, ale piszę to, żeby Tobą potrząsnąć!!!!! Dziewczyno!!!! myślisz, że tylko Tobie życie rzuca kłody pod nogi????? jak tak myślisz....to chyba mało wiesz o życiu!!! niebędę pisała swojej historii...nie o to chodzi, zebyśmy pisały Ci, która ma z nas najgorzej, albo która przeszła większe tragedie itp...ale uwierz, że każdy coś ma...tylko nie piszemy o tym, bo po prostu nie ma sensu zatruwać sobie i innym życia...

cd...no i miałam coś poodpisywać...ale jakoś powietrze ze mnie uszło:baffled: może później, podczas picia moich ukochanych ziółek, coś jeszcze skrobnę:tak: aaa no i dalej nie wiem, która jeszcze je pije...ale skoro żadna się nie zgłosiła, to pewnie ja się tylko tym cudem delektuję;-):-)
Oki...to do później...tzn. mam oko na forum, ale nie wiem co pisać...:baffled:

hehe wypompowałaś się ? :tak:patrzyłam dzisiaj na Twój wykres i na dniach będzie u Ciebie owu ?więc i temperatura ruszy :tak::-)a mnie dzisiaj coś brzuch pobolewa tak jakby na @!

i szukam sukienki na wesele ale takiej jakbym chciała to nie ma!!!!

Ostatnia edycja:
hehe wypompowałaś się ? :tak:patrzyłam dzisiaj na Twój wykres i na dniach będzie u Ciebie owu ?więc i temperatura ruszy :tak::-)a mnie dzisiaj coś brzuch pobolewa tak jakby na @!

i szukam sukienki na wesele ale takiej jakbym chciała to nie ma!!!!
nooo...tak jakos mi się odechciało pisania...a na dodatek już żałuję swojego wcześniejszego postu:baffled: no ale trudno...już poszło...
A ta moja tempka, to jakś leniwa...albo termometr walnięty:confused: non stop to samo...robiłam dziś test na owu...nic jeszcze nie pokazało, ale w sumie to nic dziwnego, mam 13dc, a u mnie owu przypada na 16-18 dc, więc jeszcze czas:tak: Jajniki buzują, glucik nieśmiały ale jest:tak: więc chyba wszystko idzie w dobrym kierunku:tak:
Mówisz, że też myśleliście o Krecie??? a powiedz, miałaś już jakiś hotel na oku? A może znajomi byli i coś polecają? Kurcze...mówię Ci, co ja się już naszukałam, naczytałam opinii i jak znajde fajny hotel, to znowu plaża kamienista, jak plaża ok, to jakies zadupie:baffled: no sama nie wiem czym się kierować:confused:
A co do sukienki...to masz jakiś określony styl??? kolor???

o post się nie martw chyba każdy myśli tak jak Ty więc spokojnie;-)co do krety to mówili nam znajomi ,że warto jechać ale nic nie szukaliśmy bo odkąd dowiedzieliśmy się ,że mamy do zapłaty w OA 5 tyś to nawet nie zaczęłam :zawstydzona/y: nawet nie chce oglądać bo szkoda,że nie jedziemy ale z drugiej strony to te pieniądze idą na szczytny cel ...:nerd:

a sukienka łososiowa ,krótka taką wykukałam :-)

DS-3156m Cud Zwiewna Sukienka TULIPAN Sukienki 38 (2337817799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tempka się ruszy u mnie w ogóle jakoś dziwnie bo od wysokiej zaczęłam ale co by nie było piwkowałam na wyjeździe więc i pewnie temperatura wyższa ?!a u Ciebie dni płodne się zaczynają kochana ;-)

albo taka
http://moda.allegro.pl/wieczorowa-sukienka-mini-balowa-sukienki-r-m-38-i2338254926.html

Ostatnia edycja:
Wiecie co najbardziej lubię w dzieciach? ich zawsze szczery uśmiech, ich szczere i kochane oczyska oraz to.. że nawet jak się powie coś niemiłego, strasznego, obraźliwego - tzw. 'dąs" nie trwa dłuzej niż parę minut.. bo po paru minutach znowu jest szczery uśmiech i szczere oczęta wpatrzone w moje oczy..
To co dorosłego by wprowadziło w czarną rozpacz - na Dziecko działa inaczej! moze dlatego jestem czasem zbyt dziecinna.. moze dlatego na mojego eMa nie dąsam się dłuzej niż chwilę.. może dlatego lubię patrzeć w ludzkie oczyska - które są skarbnicą wiedzy o człowieku!!!

Nie po to zostaliśmy stworzeni aby się wqrwiać, denerwować..
Widzę ze Lumina zniknęła ze schizkółka.. mam nadzieję że wróci tak jak ostatnio.. ale.. Lumina jak to czytasz - wybacz - nie jesteśmy jeszcze chyba na tyle dorosłymi osobami aby raz na jakiś czas nie wziąć przykładu z dziecka..

Bionda.. Muma mówiła że przechodzisz jakiś dołek.. zakop ten dołek jakąś szeroką włoską łopatą i wracaj do nas!!!!!! Z moich dołków mnie wyciągałyście - teraz my wyciągniemy Ciebie z dołka!!!! Loguj się i pisz!!!! jak nie na forum głównym to na schizkółku!!!!! My jesteśmy i czekamy aż wrócisz!!!!! pamiętaj!!!!!!

Zuzanka sukienka superaśna - w sam raz do Twojej opalenizny.. której wszakże nie widziałam.. ale skoro bez opalenia jesteś opalona to po opaleniu - jesteś prawie jak murzynka chyba:confused:
Katiuszka postem sie nie przejmuj.. ja parę razy taaak nasmarowałam ze mała bania i nikt mnie nie "wydziedziczył" - pij spokojnie ziółka!!!

u la la .... kochane ale się działo - a ja jak zwykle w pracy byłam !!! no że też !!!:angry:

a ja walnęłam lapke wina i spadam do spania ....

no to się napisałam no nie?! do jutra - dobrej nocy :)

reklama
obudzona z drzemki to jeszcze tylko Zuzance napiszę, że to chyba biszkopt - piszę chyba, bo się nie znam, ale babcia mówiła, że takie puszyste, że można by kremem przełożyć
mam nadzieję dziewczynki, że kiedyś pozwolicie wpisać się do schizkółka, też bym chciała zobaczyć Wasze twarze. no i nie ukrywam, że Cudem to ja się lubię chwalić, ale tak na ogólnym nie bardzo:tak:
dobra, spadam spać, bo jutro niema zmiłuj - Cud wstaje o 6. spokojnej nie życzę, raczej przyjemnej:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry