• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Zuza 18 maja na 26 urodziny???:eek: w piątek nie mogę!!!! chyba że o północy!!!
Kok.o no wiedziałam.. bo mi coś w oczy tak świeci ostatnio.. a to satelita:shocked2:

wiecie, ja pomalytuku spadam.. bo mi się eM wkurza..

I nie pisać za dużo.. bo ja dopiero wiedczorem będę..

Buziaki, ja lecę.. śpijcie słodko!!!

Ani@k - z tym piciem tak mówią, ale ja nie stosuję :-)
Do jutra dziewczynki, idziemy spać :happy2:

ja też bym starała się nie pić...przeciez nie umrę, jak sobie nie łyknę... ale przynajmniej bym miała pewność, że nie zrobiłam nizego, co by mogło Fasolce zaszkodzić...
To do jutra muma!!! pogłaskaj Fasola ode mnie, tak na dobranoc:tak:
I ja się będę powoli żegnać...ide eMa zagonić do kąpania, dzisiaj jest czas serduszkowy;-)

Brawo Zuzanka!!! Nareszcie 18-tka!!! Dzieki za zaproszenie:cool2::cool2:Dobrze sie sklada, bo od 26 maja mam urlop, he he.

Akurat rejonow Katiuszki nie znam, a zaluje. Reszte Polski tak, najslabiej jednak wschodnie tereny, na Podlasiu nigdy nie bylam, a mam tutaj dobra kolezanke stamtad.
Mazury mi sie juz od dawna marza, ale chyba w tym roku nie da rady.

Ja zadanie domowe odrobilam, ale chyba nie bede mierzyc- Wtedy mnie to meczylo, ale Wasze komentarze sa swietne. Kok.o to powiesciopisarka

Odnosnie tego programu Uwaga In vitro- oby wiecej takich madrych politykow bylo. Nie moge sie doczekac, kiedy w Polsce ludzie wierzacy beda musieli placic podatek koscielny. Juz zacieram rece jak sie kosciol katolicki zdziwi:-) Bo w innych krajach to sie placi albo i nie, ale wtedy nie nalezysz do parafii

Dziewczyny napisalyscie tu jakas epopeje, ze wszystkim sie pogubilam:-(

Katiuszka ja tez jestem pomiedzy Krakowem i Rzeszowem, znaczy nie ma mnie tam, ale pochodze wlasnie stamtad:happy2:

no i znowu jestem:tak: a tak se pije ziółka i stwierdziłam, że zerknę czy ktos jeszcze jest...no i nie mysliłam się, dalej nocne Polaków rozmowy:tak::-)
Gatto a skąd jesteś dokładnie? możesz napisac mi na priv;-)
Aleksis też jestem pełna podziwu dla prezydenta Częstochowy, nie patrzy na to, że to takie "święte" miasto...stara się pomagać ludziom, a skoro widzi, że jest problem z in vitro, to załatwił kasę i dofinansowuje takie pary. A księża wku...bo pewnie przydałaby im się ta kaską, nie? nowe fury by sobie pokupowali:wściekła/y:ehhh szkoda gadać...miejmy nadzieję, że coś w tym kraju ruszy...i powoli wyjdziemy z tego ciemnogrodu:tak:

wieczornie witajcie:-) ja popijam piweczko sobie:):)oj,padnięta jak pies po pracy jestem!!ale co tam,nie narzekam!!ważneze mam prace:):):)Słuchajcie.........dzis w pracy opowiadał mi kolezanka,ze u niej na wiosce mieszka kobieta ma 36 lat............................i.....................na 12 dzieci!!!!!!!!!!!!!!z facetem,który ma 65!!!!!!!!!!!!!ona jest "niepełno-sprytna" itd!!!ale mało tego.........z kolejnym dzieckiem jest w ciąży!!czyli z 13 dzieckiem!!!!chyba 6 najstarszych dzieci jest w Domu Dziecka:( i moja kolezanka spotkała kiedys tego faceta i mu mówi,zeby dali sobie na wsytrzymanie z tymi dziecmi!!bo po co kolejne mają iść do Domó dziecka itd!!!ze on jest stary i napewno nie da rady wychowac tych dzieci itd!!!to wiecie co on jej powiedział??!!"Dorotka chce,to ja robię"!!!!!!!!!!!!!!!i zakonczył temat!!!!!!!!!Ta moja kolezanka mówił,ze dziś jawidział,to pchała wózek z takim maleństwiem,i z takim pokaznym brzuszkiem!!Nie wypowiem się na ten temat...............tej historii oczywiście...!SERDECZNIE WITAM NOWE KOLEŻANKI NA FORUM:-):-)a jak się juz tak "chwalicie"to ja się "pochwalę"je jestem z okolic Wrocłąwia!!!!!mam 30 km.do Wrocławia:-)w sumie codziennie dojezdzamy tam do pracy,ale jakby tak troszkę dalej ,do rynku itd,to trzeba dodac jeszcze kilka kilometrów!!ale Wrocłąw jest naprawde śliczny!!!!ale moja wioska jeszcze piekniejsza i przytulniejsza:):)aaaaaaaaaaaa,no i apropo........do lekarza ja musze to tez jade do Wrocłąwia,raczej na drugo koniec Wrocławia!około 40 km.w jedną stronę...wiec jest trochę drogi......ale jak jest koniecznosć to jedziemy!!We Warszawie już 4 razy byliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tam się leczymy,i to jest 5 godzin jazdy samochodem w jedną stronę!!!!!!!Ale czego się nie zrobi,żeby mieć swój CUD??!!!!!!wszystko,prawda...:-)i z kasą nam tez sie nie przelewa:no:nie zarabiamy kokosów!!mój mąż jak tylko może to robi nadgodziny,zeby dodatkowy grosz był......jesli bedziemy musięli miec in vitro......to kredyt tez nasz czeka,bo takiej gotówki nie mamy!!ale jestem dobrej myśli,że damy rade,wsopólnymi siłami ..moze jakoś to bedzie....

nie zrozumcie mnie.ze się skarże!!!!!!nic z tych rzeczy!!!!!!!!:no:ale tak jak napisała katiuszka.....każdy ma jakiś problem.....lepsze,gorsze dni......itd!!życie nie jest usłane różami.....a,szkoda:-)

reklama
A mój wykresik taki scchowany bo ja chyba jakaś tempa jestem:eek: i nie potrafie inaczej wsadzić:no:

kochana masz podane dwa linki do wklejenia na stronę w sygnaturkę, po prostu spróbuj wkleić ten drugi ....:eek:chyba... no to pomogłam ....

Co do zakończonego tematu -popieram w pełni ....
Nie mam siły , no tyle czytania się nie spodziewałam......
spadam do łóżeczka ..jutro doczytam :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry