• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aaa to i ja powiem skąd jestem, skoro wszystkie tu się chwalicie;-) ja z Podkarpacia:tak: między Krakowem a Rzeszowem, tak w przybliżeniu:-) która mieszka najbliżej???

ooo dawno już nie było tak gwarno i to wieczorem:confused: co to może być???

reklama
do Krakowa mam z godzinę pociągiem, ale Rzeszów to już dla mnie wyższa szkoła jazdy
dobra Dziewczynki, ja spadam w objęcia morfeusza, do jutra, która się pisze na poranną kawę? punkt 8?
i w ogóle to ja Kraków uwielbiam

A któregoś dnia M polewał sobie piwko i mnie tą Bavarię (pierwszy raz) i daje mi szklankę żebym spróbowała.
Ja łyka solidnego zaliczyłam i mniammmmmmmmmmm - jak piwo , ale czad - mówię - a on skubany zamienił szklanki i już za chwilę mi wyrwał i wręczył te siuśki jabłkowe :-D:-D

Ja mieszkam najbliżej.. morza;-)
a Kok.o tak słownikowo bo wchodzi na najwyższy budynek na dolnnym śląsku wyciąga swoją mega bajerzastą lornetkę i wypatruje co sie nad morzem dzieje:tak:

Katiuszka ja uwielbiam Twoje okolice.. Karaków.. Przemyśl..

Aleksis "skąd ja to znam":eek: hehehe u mnie jak wracam od psiapsióły to on śpi (a że ja pod wpływem % to zwarta i gotowa o każdej porze:-D:szok::-D) to on śpi zaspany,niechętny !!!ale po 5 min ojoj :rolleyes::rolleyes::rolleyes: i serducha są!

Muma ja wstawiam ale myślałam,że nie wypada i nie wstawiam już:sorry:kok.o tak piszesz ,że ja nic nie rozumiem :eek::confused: ehe i co ??kurka gdzieś Ty się szkoliła dziewucho??!!@@$$##???

a tak w ogóle to WAS ZAPRASZAM NA MOJE 18 URODZINY DNIA 26 MAJA robię ognisko itd, itp ,etc.
kok.o ja nie długo na dolny jadę wpadnę !!! nie zapraszasz trudno ale przyjadę !!!:-D
a nad morze jadę w tym roku więc ANI@k do Ciebie też wpadnę!!!!:-D:-):-D

Ostatnia edycja:
Ja mieszkam najbliżej.. morza;-)
a Kok.o tak słownikowo bo wchodzi na najwyższy budynek na dolnnym śląsku wyciąga swoją mega bajerzastą lornetkę i wypatruje co sie nad morzem dzieje:tak:

na najwyższy to jeszcze nie można wejść, bo nie jest ukończony ;-) ale sie nie martw Ani@k , satelity Cie śledzą :-p:-D

zgadzam się, okolice piękne, czyste powietrze...o ile jeszcze takie gdzieś jest:cool: no ale jeżeli chodzi o pracę..to już gorzej...ehh ale luminą zajechałam;-)
dobranoc alex, jak u Was jest 8, to u mnie 7 i ja już w drodze do pracy, a kawki i tak nie pijam...dziś wyjątek...to ewentualnie wprosiłabym się na herbatkę z mlekiem:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ooo dawno już nie było tak gwarno i to wieczorem:confused: co to może być???

to że mnie jutro z rana nie będzie..

i koniecznie zapytaj czy przed oczyszczaniem odławiają morskie żyjątka, które sie załapały na powrotny transport :-D i co z nimi robią :-D

hihihi pewnie wyławiaja i sprzedają do restauracji ale spytam.. nie omieszkam:-)

do Krakowa mam z godzinę pociągiem, ale Rzeszów to już dla mnie wyższa szkoła jazdy
dobra Dziewczynki, ja spadam w objęcia morfeusza, do jutra, która się pisze na poranną kawę? punkt 8?
i w ogóle to ja Kraków uwielbiam

na kawe? moze na winko się umówimy wieczorkiem, co?

A któregoś dnia M polewał sobie piwko i mnie tą Bavarię (pierwszy raz) i daje mi szklankę żebym spróbowała.
Ja łyka solidnego zaliczyłam i mniammmmmmmmmmm - jak piwo , ale czad - mówię - a on skubany zamienił szklanki i już za chwilę mi wyrwał i wręczył te siuśki jabłkowe :-D:-D

czyli ze piwo wypiłaś takie prawdziwe, taK? ale jazda!!! kiedyś słyszałam że kobieta ciężarna może łyczka wina wypić.. i kobieta która karmi piersią też.. ale czy rzeczywiście??? nie wiem na 100 %

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry