• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ani@k na endometrium, to winko wytrawne:tak: czerwone...ja nie mogłam się przekonać...ale z czasem nawet zaczęło mi smakować. Wiadomo, nie aż tak, żebym miała smaka na niego...ale jak już mam w lampce, to bez krzywienia się wypiję. Tak samo jak ziółka:-D yyyy a ja jeszcze przed owu...to może by sobie polać lampeczkę??? co Wy na to??? zuznaka drinka pije ...ani@k tez coś tam drinkuje...a co się będę!!! idę sobie nalać:-D

alex ja mam tu znajomą parę, obydwoje pochodzą z Rudy Śląskiej. Bardzo się z tą dziewczyną polubiłam, fajna z niej babka, pewnie wszystkie dziewczyny ze Śląska to takie równe kobitki:-) aaaa no i mam szwagierkę z Bytomia!!! tez spoko dziewczyna:tak:
ps. mój M. wypił piwko i go zmuliło, położył się na kanapie i usnął i tak chrapie, że chyba zwariuję!!!!!!:wściekła/y:

reklama
Katiuszka - może to moja sis? ona też w UK
Ani@k - daj znać tylko dzień wcześniej cobym lodówkę zaopatrzyła w różności dla ciężarnych, bo do sierpnia Kochana to Was już dwoje będzie (przynajmniej dwoje:-D)

eee, doczytalam, że jej partner tez z Rudy, mojej sis nie, więc odpada

ani@k na endometrium, to winko wytrawne:tak: czerwone...ja nie mogłam się przekonać...ale z czasem nawet zaczęło mi smakować. Wiadomo, nie aż tak, żebym miała smaka na niego...ale jak już mam w lampce, to bez krzywienia się wypiję. Tak samo jak ziółka:-D yyyy a ja jeszcze przed owu...to może by sobie polać lampeczkę??? co Wy na to??? zuznaka drinka pije ...ani@k tez coś tam drinkuje...a co się będę!!! idę sobie nalać:-D

alex ja mam tu znajomą parę, obydwoje pochodzą z Rudy Śląskiej. Bardzo się z tą dziewczyną polubiłam, fajna z niej babka, pewnie wszystkie dziewczyny ze Śląska to takie równe kobitki:-) aaaa no i mam szwagierkę z Bytomia!!! tez spoko dziewczyna:tak:
ps. mój M. wypił piwko i go zmuliło, położył się na kanapie i usnął i tak chrapie, że chyba zwariuję!!!!!!:wściekła/y:

Napij sie, ja tez sobie naleje:-) Jasne, ze babki ze Slaska sa fajne. Sama jestem z Gornego Slaska

ja przez Bytom przejeżdżałam tylko.. widać było skutki powodzi..

a do wytrawnego wina też się dłuugo przekonywałam.. teraz słodkie mi tak nie smakuje.. wolę wytrawne:tak:

aleksis no to śląsk górą widzę :-)a ja jestem mazurianka :tak::cool::-D
Ani@k to ja Ciebie zaproszę na wesele mojej małej (hmmm to będzie za kilka lat:eek: ale ....:-))
katiuszka to na śpiocha go!!!!a chyba jakaś mała ilość alk nie zaszkodzi :tak:

Alex__ ja jak zaciążę to leżęc będę więc urlopy wszelkie odpadają.. a jak już się w góry wybierzemy to na kawę i ciasto truskawkowe wpadnę napewno;-)

coś nam śląsk góruje na forum..

z pomorza też są fajne babki:-p

Zuza a z mazur to skąd?? bo ja maqm rodzinę w olsztynie..

a ja wytrawne traktowałam słodzikiem w pudrze (szybciej się rozpuszczał)
a propos wytrawnego przypomniało mi się jak dziadek kazał mojemu bratu kupić dla nas na jego urodziny wino, w dniu święta otwieramy wino, dziadek kosztuje i mówi "coś t, sfermentowane wino kupił?"
Aleksis, a skąd dokładnie?

z Pomorza to w ogole są fajni ludzie, jak w "młodości" jechałam na wakacje - zawsze przyjechałam zakochana:)

Ostatnia edycja:
Drogie Panie,
Proszę skończyć tą libację i rozpocząć prokreację :-D:tak: Ale wierszem walnęłam ;-)
A ja z samego centrum od zawsze :-) Na śląsku nigdy nie byłam, za to na karaibach ani@kowych często..:-p

Muma Ty zazdrościsz po prostu! :-)
niech sobie dziewczynki siorbią procenty i zdrówko niemogących też wypiją ;-):tak:

acha! i sie mnie przypomniało :-p Muma fajne te portki ciążowe sobie kupiłas? he? faaajne pewnie.... :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry