• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a że Alex__ tak zapytam zakochana wracałaś w babce jakiejś:eek: :confused:
Muma na wyciągnięcie ręki byłaś.. bym Cię po Wałach oprowadziła.. do katedry na sam wierzch byśmy pojechały.. ehhh..

a wiecie że Odra raz płynie do morza a raz od morza???

reklama
kok.o - ja się martwię, że się zmulą i pozasypiają - a serduszka na wykresie tylko zuza ma :cool2:;-):-D
Ani@k - byłam na Wałach na pikniku NATO czy jakoś tak (okręty wojenne zwiedzaliśmy ;-)) ze 2-3 lata temu. Fajnie było:tak:

Ostatnia edycja:
Ani@k, a tam w babce, w mężczyźnie 100%, przynajmniej w wieku lat nastu 100% ci wybrańcy się wydawali
Muma - sprawiłam sobie Bavarie Malt na wielkie okazje typu grill:-D strawna jest
Katiuszka, atakuj, grunt to spontan!

ło matko Kok.o - toś Pani pojechała słownikowo!

kok.o - ja się martwię, że się zmulą i pozasypiają - a serduszka na wykresie tylko zuza ma :cool2:;-):-D

eee muma o mnie się nie martw:-) ja dziś walnęłam dwie kawy, co normalnie w ogóle nie piję, ta druga to była taka siekiera, że jak ją wysączyłam, to miałam wrażenie, że będę po ścianach kafejki chodziła:-D moja znajoma z resztą też:tak: tak więc, bez obaw...teraz pewnie nie zasnę ze dwa dni:-D gorzej z moim eMem, bo tak chrapie, że wątpię czy się już obudzi:-D

alex -Bavarię już wypiłam, miałam jabłkową - jak się tak wczułam to bardziej się opłaca napój jabłkowy gazowany ;-):tak:
katiuszka - obudzi się na bank, oni zawsze gotowi :tak:

eee muma o mnie się nie martw:-) ja dziś walnęłam dwie kawy, co normalnie w ogóle nie piję, ta druga to była taka siekiera, że jak ją wysączyłam, to miałam wrażenie, że będę po ścianach kafejki chodziła:-D moja znajoma z resztą też:tak: tak więc, bez obaw...teraz pewnie nie zasnę ze dwa dni:-D gorzej z moim eMem, bo tak chrapie, że wątpię czy się już obudzi:-D
My kobiety mamy juz swoje sposoby aby milo obudzic mezusia. Juz kiedys wyprobowalam. Troche sie wzbranial na poczatku, ze spi i jest skonany, ale jak zew natury wzywal to co? Potem sie juz nie skarzyl:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry