Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tasza - składki sobie sama płacę bo jestem rolnikiem i nie są takie wysokie , z dopłat unijnych starcza
co do pracy to z chorym kręgosłupem ciężko znaleźć pracę lekką , teraz zbiory truskawek są i coś bym dorobiła ale lekarz nie pozwolił mi w ogóle dźwigać albo będę leżeć plackiem i na leki znowu pójdzie kasa a rezonans mam w czerwcu i wszystko wyjdzie czy operacja lub co dalej ze mną
a dzisiaj jadę z moją Małą na przesłuchanie do szkoły muzycznej na 15 ;-)zobaczymy czy jej się uda zaplusować dodatkowo do średniej ocen ???
. poczytam was z wczoraj troszeczkę ... sprawdzę czy mnie nie obgadywałyście za plecami
hi hi hi hi ....trzymam mocno kciuki !!![]()
no al ja mam chwilkę rpzerwy , piję kawkę ... jeszcze 2 godz. pracy .... i wolne. Myślałam żeby zrobić dżem rabarbarowy, ciotka mi takiego smaka narobiła że pewno nie wytrzymam i dzisiaj wieczorem będę smażyła ..... poczytam was z wczoraj troszeczkę ... sprawdzę czy mnie nie obgadywałyście za plecami
hi hi hi hi ....

bzzz takiej fajnej dziewczyny nie idzie obgadywać

A ja mam ochote na gofry...juz od tygodnia chodze i szukam gofrownicy i za nic nie moge znalezc....