• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Taszka ... kupę lat Cię nie było

kurcze dzisiaj u mnie 18dc i jakoś brzuch boli małpowo:eek::eek::eek:
zuzanko odpisałaś mi na watku o adopcji ile musi być takich spotkań

reklama
Tasza - składki sobie sama płacę bo jestem rolnikiem i nie są takie wysokie , z dopłat unijnych starcza ,
teoretycznie mogłabym sobie ogórki posadzić i mieć grosz jakiś ale nie dam rady się schylać , naprawdę nie dam rady i do płaczu mnie to doprowadza

z chorym kręgosłupem ciężko znaleźć pracę lekką , teraz zbiory truskawek są i coś bym dorobiła ale lekarz nie pozwolił mi w ogóle dźwigać albo będę leżeć plackiem i na leki znowu pójdzie kasa a rezonans mam w czerwcu i wszystko wyjdzie czy operacja lub co dalej ze mną?

Ostatnia edycja:
Tasza - składki sobie sama płacę bo jestem rolnikiem i nie są takie wysokie , z dopłat unijnych starcza

co do pracy to z chorym kręgosłupem ciężko znaleźć pracę lekką , teraz zbiory truskawek są i coś bym dorobiła ale lekarz nie pozwolił mi w ogóle dźwigać albo będę leżeć plackiem i na leki znowu pójdzie kasa a rezonans mam w czerwcu i wszystko wyjdzie czy operacja lub co dalej ze mną

to w ciązy tez pewnie leżenie cię czeka bo to jednak obciążenie dla pleców

kok.o jak u Ciebie ??lepiej??
Muma ja wybrałam komplet pościeli neutralny żeby było i dla dziewczynki i dla chłopaka :tak:a takie kolory jak zielony ,albo pomarańczowy to pasuje dla jednego i drugiego ;-)lopop oodpisałam Ci na wątku OA wszystko :-):tak:

Ostatnia edycja:
a dzisiaj jadę z moją Małą na przesłuchanie do szkoły muzycznej na 15 ;-):tak:zobaczymy czy jej się uda zaplusować dodatkowo do średniej ocen ???

trzymam mocno kciuki !! :-D

no al ja mam chwilkę rpzerwy , piję kawkę ... jeszcze 2 godz. pracy .... i wolne. Myślałam żeby zrobić dżem rabarbarowy, ciotka mi takiego smaka narobiła że pewno nie wytrzymam i dzisiaj wieczorem będę smażyła ....:laugh2:. poczytam was z wczoraj troszeczkę ... sprawdzę czy mnie nie obgadywałyście za plecami :confused2: hi hi hi hi ....

trzymam mocno kciuki !! :-D

no al ja mam chwilkę rpzerwy , piję kawkę ... jeszcze 2 godz. pracy .... i wolne. Myślałam żeby zrobić dżem rabarbarowy, ciotka mi takiego smaka narobiła że pewno nie wytrzymam i dzisiaj wieczorem będę smażyła ....:laugh2:. poczytam was z wczoraj troszeczkę ... sprawdzę czy mnie nie obgadywałyście za plecami :confused2: hi hi hi hi ....

:-D:-Dbzzz takiej fajnej dziewczyny nie idzie obgadywać:-D:-D
ale zrobiłaś mi smaka tym dżemem

to ja zapraszam na pieczonego łososia, młode ziemniaki z koperkiem i surówkę domowej roboty:rofl2:
zrobiłam, posprzątałam po, wyprałam pranie, byłam na zakupach, później w piaskownicy z Cudem, a teraz opadłam z sił

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry