Ani@k
Fanka BB :)
Ok, teraz mogę się przywitać ze wszystkimi śpioszkami, które spałay jak ja już na nóżkach byłam;-)
Dzięki Dziewuszki za przyłączenie się do "akcji"
Kok.o - widzisz??? napewno nas podczytujesz, my tu wszystkie jesteśmy z Tobą!!!! Z kazdego oddalonego od dolnośląskiego zakątka ziemi poleciały do Ciebie kciuki!!!! Trzymaj się kochana i nie zadręczaj!!! BĘDZIE DOBRZE INNEJ OPCJI NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&[/quote=Bzzzz] ps czy ja mogę już zaznaczyć granice wyższych temperatur?[/QUOTE]
troche pojadę teorią.. bo u mnie jakoś tak te wyższe są bardziej wyzsze niż u Ciebie Bzzzz, więc:
1. wyznaczasz dzień szczytu śluzu (tzw. glut)
2. pierwsza wyższa temp. - musi być wyższa od 6-ciu pozostałaych.. tzn. z dni wcześniejszych..
Nie
nie dość że taki "schrupliwy" to jeszcze "uzdolniony"!!!!!!!!!!!!!
Słodziaczek mój :*
Moje poczatki z BB były na innym wątku.. dlatego ze pomyliłam endometrium z endometriozą
jedna z dziewczyn borykająca się z niemożnością zajścia w ciążę miała problem właśnie z wysoką prolaktyną. Nie pamiętam jakie proszki zażywała, ale w 3 cyklu "zbijania" prolaktyny zaszła w ciążę.. ale ja się nie znam..
Tak, tak Katiuszka mój katar też był niesamowity przed testowaniem
a co do ciuszków.. ja z granatu, brązu i szarości pomalutku w żółć się przeobrażam..
Dzięki Zuza.. napewno przeczytam :*
Chandra minęła.. za to chyba owulacja przyszła
Ty gluta nie zatapiaj!!!:-)
a propos gluta.. ja wczoraj takowego zauważyłam.. dziś ból chyba owulacyjny w.t.f??? o tej porze???
Alex___ Ty nie przesadzaj!!! jednej koszulki do prakli nie wsadzaj!!! niech się Cud naje truskawek w spokoju!!!!;-)
Dzięki Dziewuszki za przyłączenie się do "akcji"
Kok.o - widzisz??? napewno nas podczytujesz, my tu wszystkie jesteśmy z Tobą!!!! Z kazdego oddalonego od dolnośląskiego zakątka ziemi poleciały do Ciebie kciuki!!!! Trzymaj się kochana i nie zadręczaj!!! BĘDZIE DOBRZE INNEJ OPCJI NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&[/quote=Bzzzz] ps czy ja mogę już zaznaczyć granice wyższych temperatur?[/QUOTE]
troche pojadę teorią.. bo u mnie jakoś tak te wyższe są bardziej wyzsze niż u Ciebie Bzzzz, więc:
1. wyznaczasz dzień szczytu śluzu (tzw. glut)
2. pierwsza wyższa temp. - musi być wyższa od 6-ciu pozostałaych.. tzn. z dni wcześniejszych..
na poprawę jednak humoru Cud koncert mi urządził wieczorem - chciałam Wam wrzucić filmik, ale nie umiem:/
Nie
nie dość że taki "schrupliwy" to jeszcze "uzdolniony"!!!!!!!!!!!!!Słodziaczek mój :*
Witam wieczorową porą. dzisiaj to normalnie coś chyba rozpylili nad PL bo humor beznadzieja.Po wizycie u gina jestem i mam mieszane uczucia
Niby wszystkie badania mam idealne , jak pokazałam prolaktyne ( bo robiłam sama prywatnie) to po mimo zwyżki pani doktor stwierdziła ze to nie ma znaczenia
Więc już zgłupiałam
Bo skoro wszystko ok to dlaczego fasolki niema
Babka która robiła mi wcześniej usg powiedziała ze koniecznie Bromergon bo ta prolaktyna jest pewnie problemem w zajściu:-(
Więc sama juz nie wiem co robić![]()
Moje poczatki z BB były na innym wątku.. dlatego ze pomyliłam endometrium z endometriozą
jedna z dziewczyn borykająca się z niemożnością zajścia w ciążę miała problem właśnie z wysoką prolaktyną. Nie pamiętam jakie proszki zażywała, ale w 3 cyklu "zbijania" prolaktyny zaszła w ciążę.. ale ja się nie znam.. choroba mnie rozkłada coraz bardziej, stan podgorączkowy cały dzień:-(kaszel jak u gruźlika i katar, nic więcej, to pewnie nie grypa, tylko jakies cholerne przeziębienie. Ale wymęczy mnie porządniejedyne pocieszenie, że podobno osłabienie sprzyja zafasolkowaniu
no to działamy nadal...a tempka żyjeswoim życiem...tak samo jak glut
parę dni temu był, później znikł, a teraz z znowu się ujawnił
:-) aaa niech się dzieje tam co chce...ja i tak działam
ani@k a jak tam spinning??? dotarłaś??? a pakowanie rozpoczęte??? bo ja już kompletuę garderobę na wyjazdłooo matko!!! żebyście widziały jakie kolory pokupowałam!!!!
normalnie w takich nie chodze...ale stwierdziłam, że na wyjaździe wakacyjnym koniec z szarymi i brązowymi ciuchami!!!! terazm mam 3 nowe kiecki, jedną żółtą, drugą pomarańczową, a trzecią turkusową. Do tego strój kąpielowy w odblaskowym kolorze, ale będę jarzyć po oczach
![]()
Tak, tak Katiuszka mój katar też był niesamowity przed testowaniem
a co do ciuszków.. ja z granatu, brązu i szarości pomalutku w żółć się przeobrażam..
Ani@k a jak u Ciebie lepiej chandra przeszła?? ja wczoraj u fryzjera poprawiłam sobie humordzisiaj wrzucę fotkę ....
aaa i znalazłam tę książkę co wczoraj pisałam o niej :-)
Małe trzęsienia ziemi - Weiner Jennifer za | empik.com
Dzięki Zuza.. napewno przeczytam :*
Chandra minęła.. za to chyba owulacja przyszła
a mi coś dzisiaj kawa nie smakuje ,nie wchodzi mi .....chyba za mało mleka dodałam
obiadek już gotowy mam , posprzątałam kuchnie i gluta biorę do basenu ,wodę mu naleje niech śmiga![]()
Ty gluta nie zatapiaj!!!:-)
a propos gluta.. ja wczoraj takowego zauważyłam.. dziś ból chyba owulacyjny w.t.f??? o tej porze???
Alex___ Ty nie przesadzaj!!! jednej koszulki do prakli nie wsadzaj!!! niech się Cud naje truskawek w spokoju!!!!;-)
Po wizycie u gina jestem i mam mieszane uczucia
Niby wszystkie badania mam idealne , jak pokazałam prolaktyne ( bo robiłam sama prywatnie) to po mimo zwyżki pani doktor stwierdziła ze to nie ma znaczenia
Więc już zgłupiałam
Bo skoro wszystko ok to dlaczego fasolki niema
jedyne pocieszenie, że podobno osłabienie sprzyja zafasolkowaniu
normalnie w takich nie chodze...ale stwierdziłam, że na wyjaździe wakacyjnym koniec z szarymi i brązowymi ciuchami!!!! terazm mam 3 nowe kiecki, jedną żółtą, drugą pomarańczową, a trzecią turkusową. Do tego strój kąpielowy w odblaskowym kolorze, ale będę jarzyć po oczach
bo ja nie wiem o co kaman??
aż jestem ciekawa tych kreacji
Jak w przyszłym tygodniu nadal nie będzie cioteczki to jak we wtorek będę w UP a laboratorium jest obok to chyba zrobie test z krwi. Ile to kosztuje?