Ani@k
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki..
Kok.o Groszek teraz będzie już tylko rósł.. i nie emocjonuj sie tak proszę..
i nie myśl tak jak wczoraj.. obiecujesz???
Ja chciałam powiedzieć ze spinning dzisiejszy jak najbardziej zaliczony, a dzięki moim codziennym brzuszkom na "rozciąganiu" byłam (chyba) najlepsza
:-) chyba bo tak głośno muza leciała ze nie słyszałam co instruktorka mówiła..
a.. i nie wiem czy się przyznawać.. ale - zepsułam rowerek
jechałam na nim.. ale pokrętełko nie wytrzymało..
na koniec zapowiedziałam się na piątek
jeszcze dużo dobrych dwukołowców zostało..
Katiuszka a sesję sukienkową wcześniejszą wykonasz? czy dopiero na Krecie? bo wiesz.. skoro Ty teraz na Kretę nie pojedziesz to jak już będziesz się w stanie wcisnąć w te zakupione nowe kolorowe sukienki - to my tu pozapominamy ze je kupiłaś.. więc moze teraz pstrykniesz parę fotek, co??
Kok.o Groszek teraz będzie już tylko rósł.. i nie emocjonuj sie tak proszę..
i nie myśl tak jak wczoraj.. obiecujesz???Ja chciałam powiedzieć ze spinning dzisiejszy jak najbardziej zaliczony, a dzięki moim codziennym brzuszkom na "rozciąganiu" byłam (chyba) najlepsza
:-) chyba bo tak głośno muza leciała ze nie słyszałam co instruktorka mówiła..
a.. i nie wiem czy się przyznawać.. ale - zepsułam rowerek
jechałam na nim.. ale pokrętełko nie wytrzymało..
na koniec zapowiedziałam się na piątek
jeszcze dużo dobrych dwukołowców zostało..Katiuszka a sesję sukienkową wcześniejszą wykonasz? czy dopiero na Krecie? bo wiesz.. skoro Ty teraz na Kretę nie pojedziesz to jak już będziesz się w stanie wcisnąć w te zakupione nowe kolorowe sukienki - to my tu pozapominamy ze je kupiłaś.. więc moze teraz pstrykniesz parę fotek, co??

taka blada jestem, że szok!!! dziś tutaj mieliśmy 26st. pierwszy raz w tym roku
dziś chyba mniej aktywna będę.. bo jak tak dalej pójdzie to rękoma ruszać nie będę mogła:-)
i jak w końcu ,któregoś dnia na weselu chyba jak już mnie męczyły pytania "a Wy kiedy ,kiedy???" to im powiedziałam wszystko,że się staramy,że in vitro nam się nie udało ,że była CP itd . itp to od tamtej pory słuchaj patrzą na mnie inaczej dzięki temu na górze ze zrozumieniem ,bo jak z pogardą to bym chyba ich pogoniła