zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k ja mam czasem takie dni ,że kawy w ogóle niet ale tak jak dzisiaj z przyjemnością spijam kawusię late
muszę sobie kupić frappe bo też uwielbiam na zimno ,a na zakwasy dobra też gorąca kąpiel i później browarek a później masaż przez M
u mnie ostatnio po % to skakała jak oszalała do góry ;-)no ja jestem ciekawa czy przed @ mi spadnie tempka?
Gatto my jak jesteśmy na rozmowach to nam właśnie mówią ,że jak jest maleństwo do wzięcia i później przychodzi na świat brat albo siostra tego maleństwa to od razu dzwonią do Nas czy chcemy drugie dziecko?!bo raczej starają się nie oddzielać .My mieliśmy ukończyć kurs dla małżeństw starających się o niemowlaki ale Pani nas chce zakwalifikować na drugi kurs dla dzieci starszych po 1 roku ,zastanawiamy się z M czy iść czy nie na ten kurs ?! bo niby nam się trafiło jak ślepej kurze ziarno z tym kursem drugim bo tak to oni szybko nie wysyłają małżeństw ,a My jesteśmy nie liczni (Pani nam powiedziała),że mamy pojęcie o tym co chcemy zrobić
no i chyba od października pójdę na pedagogikę ;-)
muszę sobie kupić frappe bo też uwielbiam na zimno ,a na zakwasy dobra też gorąca kąpiel i później browarek a później masaż przez M
u mnie ostatnio po % to skakała jak oszalała do góry ;-)no ja jestem ciekawa czy przed @ mi spadnie tempka?Gatto my jak jesteśmy na rozmowach to nam właśnie mówią ,że jak jest maleństwo do wzięcia i później przychodzi na świat brat albo siostra tego maleństwa to od razu dzwonią do Nas czy chcemy drugie dziecko?!bo raczej starają się nie oddzielać .My mieliśmy ukończyć kurs dla małżeństw starających się o niemowlaki ale Pani nas chce zakwalifikować na drugi kurs dla dzieci starszych po 1 roku ,zastanawiamy się z M czy iść czy nie na ten kurs ?! bo niby nam się trafiło jak ślepej kurze ziarno z tym kursem drugim bo tak to oni szybko nie wysyłają małżeństw ,a My jesteśmy nie liczni (Pani nam powiedziała),że mamy pojęcie o tym co chcemy zrobić

no i chyba od października pójdę na pedagogikę ;-)
Ostatnia edycja:

:-) wiesz domowej roboty przeze mnie to wiadomo co to za kawa hehehe 

ale sama wiem jak to jest ,tez nie chciałam się uczyć a teraz na stare lata studiować mi się chce