• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k ja mam czasem takie dni ,że kawy w ogóle niet ale tak jak dzisiaj z przyjemnością spijam kawusię late :-Dmuszę sobie kupić frappe bo też uwielbiam na zimno ,a na zakwasy dobra też gorąca kąpiel i później browarek a później masaż przez M :tak:u mnie ostatnio po % to skakała jak oszalała do góry ;-)no ja jestem ciekawa czy przed @ mi spadnie tempka?
Gatto my jak jesteśmy na rozmowach to nam właśnie mówią ,że jak jest maleństwo do wzięcia i później przychodzi na świat brat albo siostra tego maleństwa to od razu dzwonią do Nas czy chcemy drugie dziecko?!bo raczej starają się nie oddzielać .My mieliśmy ukończyć kurs dla małżeństw starających się o niemowlaki ale Pani nas chce zakwalifikować na drugi kurs dla dzieci starszych po 1 roku ,zastanawiamy się z M czy iść czy nie na ten kurs ?! bo niby nam się trafiło jak ślepej kurze ziarno z tym kursem drugim bo tak to oni szybko nie wysyłają małżeństw ,a My jesteśmy nie liczni (Pani nam powiedziała),że mamy pojęcie o tym co chcemy zrobić :tak:

no i chyba od października pójdę na pedagogikę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto specjalnie dla Ciebie:
słonko.jpg

oprócz gorącej kąpieli wykorzystałam cały zestaw anty-zakwasowy;-)

wczoraj była w tv jakaś powtórka któregoś tam odcinka jakiegoś serialu.. nie pamiętam tytułu (oglądałam tylko kawałeczek) gra tam szyc, adamczyk, ostaszewska..
w kazdym razie.. spotykają się 2 kobietki w cafe jakiejś i przychodzi do nich ostaszewskja i zaczyna się rozmowa i podchodzi kelnerka i ostaszewska mówi do kelnerki, ze chce kapuczino ale takie (mam nadzieje że nie poplączę kolejności - ale nie pamiętam) że na dole mleko, w środku kawa i na górze bita śmietana/piana i cuynamon ale osobno i ze kelnerka ma nie zapomnieć kolejnosci.. i kelnerka przyniosła jej latte.. a ostaszewska mówi - ja nie chiałam latte! chciałam kapuczino w takiej kolejności jaką podałam.. i dalej już nie pamiętam..

Zuzanka Ty na pewno pijesz latte???:laugh2:

Ani@k nie pomyliłaś ta scena była bombowa "Przepis na życie " i to jest zajebisty serial i to o tej godzinie leci w niedziele są powtórki jakbyś chciała obejrzeć cały odcinek :tak: hehe w sumie to chyba latte bo capucino to nie jest hehehehe :-) a może odwrotnie :sorry2::-) wiesz domowej roboty przeze mnie to wiadomo co to za kawa hehehe

a ja nie mam siły w tym tygodniu ,jeżdżę z małą teraz i szkołę wybieramy i już jutro musimy złożyć wszystkie dokumenty .....oooo masakra jakaś teraz jest ,kiedyś tak nie było ..albo nie pamiętam już:baffled::rofl2:

weekendy z nianią mówisz ?? hehehe małż będzie niech nie myśli ,że mu ujdzie to na sucho :tak:

nie jestem dobra z seriali..:sorry2:
jedyny jaki oglądałam to liga hiszpańska na canale+ ;-)

a ta scena naprawdę rozbrajajaca:laugh2: tylko czy ja zapamiętam kiedy on leci???:baffled:

moja siostra to samo przechodziła w tamtym roku.. Twoja MAŁA już ponadgimnazjalna jest, tak??? czy szukacie szkoły muzycznej???

no jasne!!! w tym całym natłoku informacji zapomniałam o takiej instytucji jaką jest MAŁŻ;-)
co my byśmy bez nich zrobiły???;-):-)

Ani@k moje dziecko dopiero zacznie szkołę "ponad":tak: mamy 3 wybrane 1 .muzyczną,2. jest zwykłe liceum 3.technikum odzieżowe

ona plastyczno-muzycznie jest uzdolniona to szukamy w takich kierunkach,gdzie mogłaby mieć szanse rozwijać się ,niestety nie przykładała się do nauki i może mieć problem z dostaniem się do szkół przez niezbyt dobre oceny :crazy::wściekła/y:ale sama wiem jak to jest ,tez nie chciałam się uczyć a teraz na stare lata studiować mi się chce :szok::laugh2:

reklama
na naukę nigdy nie jest za późno.. jeden profesor z którym miałam zajęcia.. gdy miał skończone 60 lat zrobił certyfikat z angielskiego!

no można!!! wystarczy chcieć, a Ty stara:laugh2::-D:laugh2::-D no bo pęknę ze śmiechu :-D :-D:-D :laugh2: nie wypowiadaj się proszę na temat wieku.. bedziesz w moim wieku to porozmawiamy :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry