• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czesc :happy2:
no niedobrze sie zaczął ten tydzien no i tez nie wesoło sie konczy :sorry: Oby w poniedziałek wszystkie humory były o niebo lepsze a sprawy, które teraz wydaja sie ciężkie, okazały sie jednak nie tak straszne...
Ani@k nie milknij na forum bo smutno bedzie bez Ciebie :-( mam nadzieje, ze te kłopoty z sercem nie sa z tych najbardziej powaznych i serducho bedzie posłusznie pracowało :tak:

Dziewczyny, zycze Wam zeby kazda mogła za rok obchodzic dzien Mamy ze ssakiem przy bufecie;-)
Tym, ktore wyjezdzaja na urlopy zycze udanego wypoczynku.Odstresowujcie sie, relaksujcie, niech mysli krąża tylko wokół przyjemności :tak::-) zapomnijcie na ten czas o wszystkim co Was martwiło i bawcie sie dobrze! :tak:

reklama
Witam was z samego, słonecznego ale zimnego ranka:cool2:
Widzę że nadal humory nie dopisują:dry:
Ani@k napisz coś więcej na temat tego problemu z sercem, o jaką chorobę chodzi ?
To spróbujemy coś uradzić.:tak:

Zapraszam na kawkę poranną:-)

Dzień dobry
caterina - a herbatka może być ?
Ja się witam niedzielnie, tak na szybko bo spadam na lotnisko po mamę ... U mnie sytuacja rodzinna niestety wcale się nie polepszyła ...
Dziewczynki, życzę wam miłego dnia :tak:
zuzanka - ty to jeszcze niczego nie przekreślaj ;-) test był pewno zwietrzały :eek:
Ani@k - mam nadzieję że u ciebie sytuacja się poprawiła :tak:
widziałam gdzies po drodze i biondę :-D ciesz się z tego powodu niezmiernie :)

Staram się przeglądać co i jak ale nie zawsze mam czas i siłę :cool: jeszcze raz dużo słoneczka i uciekam ....

ja się tylko przywitam niedzielnie :-) kawkę mam już za sobą a teraz popijam kakao
przykro mi że tyle tu ostatnio smutku i zwątpienia ale mam nadzieję że to wszystko minie, że zaczną napływać same dobre wieści i znów wszystkie będziemy się uśmiechać :tak: każda z nas ma jakieś problemy i dla każdej jej własne są największe, to normalne tyle że nie każda z nas o tym mówi...ale poddawać się nie wolno! musimy być silne i realizować swoje marzenia!
pamiętajcie że po burzy zawsze wychodzi słońce...

ja się tylko przywitam niedzielnie :-) kawkę mam już za sobą a teraz popijam kakao
przykro mi że tyle tu ostatnio smutku i zwątpienia ale mam nadzieję że to wszystko minie, że zaczną napływać same dobre wieści i znów wszystkie będziemy się uśmiechać :tak: każda z nas ma jakieś problemy i dla każdej jej własne są największe, to normalne tyle że nie każda z nas o tym mówi...ale poddawać się nie wolno! musimy być silne i realizować swoje marzenia!
pamiętajcie że po burzy zawsze wychodzi słońce...

kochana ty jeszcze w domku w jednopaku:-D:-D:-D a ja już szukalam info na wątku czy już się rozpakowalaś

:szok:wow jak to szybko zleciało pamiętam co dopiero się pochwaliłaś

Witam niedzielnie :-)
Jestem w przerwie między przygotowaniem kurczaka na obiad i tiramisu na deser:-p
Ogólnie mam weekend lenistwa i przyjemności, wczoraj córcia zrobiła nam śniadanie, tłukła garami od 7.30 i tak nas obudziła ale było pyszne :-):tak: Twarożek ze szczypiorkiem, kanapki z pomidorem i kakao :-)
Potem objeżdżaliśmy mamuśki..;-)

Ani@k - trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało, odpocznij sobie , odetchnij i wiem, że wrócisz... Jak mogłabyś nie wrócić do nas ??? :-( Czekamy :tak:

Wszystkim Dziewczynkom pięknej spokojnej niedzieli życzę :-)
kasia.natka - nieustająco kciuki trzymam, daj znać koniecznie:-)

bionda - :yes::yes::yes:

Ostatnia edycja:
heeej

na 2 tygodnie znikam z karaibów.. w miarę możliwości będę podsyłać Wam wszystkim dobry nastrój:happy2:
tak sobie pomyślałam.. ze nie można przecież bez Was wytrzymać.. a mój eM powiedział że jestem 'uzależniona' od BB..:eek:

jak wrócę nasz skład osobowy będzie już powiększony o malutką Misię :* (pamiętajcie aby dać mi znać jak Kasia.natka urodzi!!!!)
Bąble Mumy i Alex___ powiększą co nieco ich brzuszki.. a Groszek Kok.o będzie już na tyle widoczny że się Kok.o nie wyprze i będzie musiała załączyć fotkę brzucha:tak:
Bionda zacznie z nami normalnie pisać (bo nam jej cholernie brakuje) a sprawy sercowe mojej bliskiej osoby okażą się po wszelkich badaniach, echach, usg'ach nie aż tak poważne..:sorry2:

Zuzanka siknie jeszcze raz na test i okaze się ku jej zdumieniu ze jednak wyszły II!!!! a Katiuszka już spakowana w rozkroku jedną nogą na lotnisku - będzie musiała wypakować się i zrobić sesję na schizkółko:tak: - Aleksis opali się do granic mozliwości a Caterina swój cykl zakończy również II!!!! Kasica z obciętymi włosami nie będzie się zbytnio przejmować (chyba) już prawie mijającą @.. a u Gatto okaże się ze jajniki są w jak najlepszym porzadeczku!!!! Lopop wróci z wycieczki zaskoczona jakimiś dziwnymi oznakami ciążowymi a odległa od nas Lumina wróci i będzie bardziej radosna :tak: - tak ma być jak wrócę!!!!

a na czas jak mnie nie będzie każdego ranka takie oto słoneczko będzie Was zachęcać do tego aby się uśmiechać i odłożyć na plan dalszy wszystkie troski:tak::

słooneczko.jpg

a sprawa sercowa wygląda teraz tak: wszelkie badania mają być wykonane i dobry (mam nadzieję) kardiolog ma zalecić co dalej.. także czekamy.. pełni nadziei :sorry2:

do zobaczyska Dziewczynki :*:*:*

cześć Dziewczyny!!!
Jak tam humorki dzisiaj??? widzę, że wczorajszy temat mocno poruszył nami, aż się bionda odezwała:tak: Noo takie to życie, raz jest radość, szczęście...raz łzy, cierpienie...Ktoś tam na górze tak to skonstruował i my za wiele nie możemy w tym zrobić. Jedyne co możemy to cieszyć się każdą chwilą z bliskimi, cieszyć się z małych rzeczy...za krótko to życie trwa i drugiego niestety nie mamy...dlatego aleksis nie marwt się bardzo @...wiem, że każda z nas liczy na inne zakończenie cyklu, ale trudno...nie tym razem, to może kolejnym...póki jest @, są siły i jest nadzieja, wszystko się może udać!!!!! Tak więc Kochana, zapij zmorę wredną, ciesz się wakacjami w cudownym kraju, masz wokół siebie eMa., przyjaciół...a z urlopu może wrócicie już w trójeczkę?;-) Trzymaj się Kochana!!!! udanych wakacji, pięknej pogody, nieziemskiej opalenizny i dużo odpoczynku i relaksu!!! wracaj szybko, rób dużo zdjęć, notuj wszystko i zdaj relację po powrocie!!!!
zuzanka, Ty też baw się dobrze, zrelaksuj się, odpocznij...nabierz sił...bo może się jeszcze okazać, że test negatywny...bo za wcześnie zrobiony!!!! jeszcze wszystko jest możliwe, więc ostrożnie z tym piciem tam, no!!!!
Z okazj i Dnia Mamy...wszystkim naszym mamusiom, tym obecnym i przyszłym, życzę dużo radości, miłości, bliskości...zeby okres ciąży minął szybciutko i bezproblemowo, a narodzone dzieciaczki dawały Wam samą radośći szczęście!!!! A dla naszych przyszłych mamuś życzę dużo sił, wytrwałości, duuuużo wiary i nadziei!!!! i żeby nasze największe marzenie w końcu się spełniło!!!! buziaczki Kochane!!!!!!:-)

Ps. ani@k jak Ty się Kochana wypiszesz, to ja też!!! a co?;-)

Dziekuje Ci Kochana. Milo z Twojej strony. Tak, wczoraj zalalam@butelka pysznego wina. Juz spakowana, od wczoraj mam nowa fryzure -tzn.znacznie krocej. Zdjec narobie ile wlezie, i oczywiscie wstawie pare i posle na privee.
W tym miesiacu nie bede sie spinac i postaram sie nie myslec tyle o tym, choc ostatnio to mi sie snily moje II kreski:-)

Trzymam kciuki za Twoje i Zuzanki II kreski i za Kasie.natke jak najbardziej, bo jak wroce to juz bedzie chyba z Mala.
Trzymajcie sie cieplutko, pijcie winko na dobre endometrium, no i jak kroliczki tego ten
Pa pa

cześć Dziewczynki,
my po długim świętowaniu u mojej mamy, bo jak wczoraj pojechaliśmy to dziś wieczorem powrót
Muma, special for you fota Cuda na jego nowym nabytku:)
Ani@k, tak trzymaj. Grunt to pozytywne myślenie. Opalaj się, relaksuj i koniecznie wpadaj chwalić się II
Zuzia, jak tam? Są II?
Aleksis - pogodę będziesz miała zapewnioną, więc tego nie życzę. W takim razie - zapomnij się w słodkim nicnierobieniu:)
Kasia.natka - nieustanne kciuki za szybką i bezproblemową akcję
Dziewczynki, podsyłam trochę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry