• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no Ani@k jakie objawy ciążowe ... mam @ 1dc

jeszcze u mnie był festyn rodzinny i była tam możliwość zbadania sobie skóry twarzy i ja w wyniku stresu z powodu starania sie o dziecko mam niestety z nią problemy, zmarszczki powyżej 35 roku, cera rozogniona, bardzo wrażliwa i wysuszona, jak sie lekko zdenerwuję to robię sie czerwona ***** w moim wieku do tego co okres mam syfy na brodzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiem ze są gorsze rzeczy ale dzisiaj jestem załamana na 102 ... a mój emek jeszcze liczy że się nam uda i na temat adopcji milczy

sorry dziewczyny za mój cięzki humor dzisiaj
nie dość że bezpłodna to jeszcze mam dopiero 31 lat a u mnie jest gorzej niż przed 40stką

Ani@k zaglądaj:)

reklama
cześć Dziewczyny!!!
Melduję się wieczorową porą, wczoraj mnie nie było, bo cały dzień spędziłam w ogródku, upał u nas jak na Karaibach co najmniej. Wreszcie!!!! no i nie byłabym sobą, gdybym od razu nie wystawiła mojego bladego ciałka na promienie słoneczne. Na szczęście nie leżałam plackiem, trochę pokosiłam trwakę, a to odpoczęłam w cieniu, a i tak mnie lekko przypiekło. Ramionka czerwone, ręce, uda. Dobrze, że chociaż twarzy sobie nie spaliłam, jak ja to potrafię;-) Tak więc, przygotowanie ciała na Kretę- odfajkowane:tak:
ani@k miłego odpoczynku Kochana!!! relaksuj się, masuj, obkładaj błotkiem, spaceruj z eMem i wracaj do nas cała w skowronkach i naładowana super pozytywną energią!!!! aż dwa tygodnie Cię nie będzie.....:-(
lopop cerą Ty się nie martw, na zmarszczki zapodaj jej odpowiednie kremy, od środka mocno nawilżaj, może jakieś witaminki łykaj i zobaczysz, że za jakiś czas się poprawi. A z drugiej strony to my, kobiety i tak mamy lepiej niż faceci, bo możemy niedoskonałości zakryć makijażem:tak:aaa no i kto Ci powiedział, że jesteś bezpłodna? a 8-letniego dzieciaczka to skąd masz??? głowa do góry!!! zmora minie i humorek Ci się poprawi:tak:
Muma jak tam minął Dzień Mamy u Twojej mamy??? nie musisz pisać szczegółów, ale czy było ok? czy znowu były pretensje? mam nadzieję, że już doszło do niej i powoli oswoi się z tą myślą, a nawet zacznie się cieszyć z Fasola!!!:tak:
aleksis pewnie lezy już do góry brzuchem na plaży:cool2:jak nas czytasz, to jeszcze raz udanych wakacji!!!!!!
bzzzz a Twoja mama to tez jakaś podrózniczka jak i Ty skoro ją z lotniska odbierasz:tak:
zuznaka co tam u Ciebie na polu walki??? a jak było na działce? a ognisko wypaliło? nie tak dosłownie:-D ale czy sie udało??? goście dopisali???
kok.o mam nadzieję, że Ty jutro w domku odpoczywasz i odsypiasz, co? korzystaj Dziewczyno ze zwolnienia!!!!!!

witajcie............my dzis od rodzinki wrócilismy:)Dzis był roczek mojego chrzesniaka..fajnie było:)i wesoło!!oj zmęczona na maxa jestem!dobrze,ze teraz na popołudnie do pracy to się wyspię:-)@ mija wielkimi krokami itd..w lipcu do dr.jedziemy......tak jak nam powiedziała ostatnio,czyli w marcu.....inseminacja,lub in vitro......wiec wiem na co mam sie szykować.....od 9 mc.nie zachodze w ciążę,wiec....trzaba szukac pomocy w innym kierunku............................................................wiecie.....martwię się tym wszystkim,przeraza mnie to.......boje sie jak jasna cholera:-(po prostu BOJE!!!!tego co los nam przyniesie.......

no Ani@k jakie objawy ciążowe ... mam @ 1dc
jeszcze u mnie był festyn rodzinny i była tam możliwość zbadania sobie skóry twarzy i ja w wyniku stresu z powodu starania sie o dziecko mam niestety z nią problemy, zmarszczki powyżej 35 roku, cera rozogniona, bardzo wrażliwa i wysuszona, jak sie lekko zdenerwuję to robię sie czerwona ***** w moim wieku do tego co okres mam syfy na brodzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiem ze są gorsze rzeczy ale dzisiaj jestem załamana na 102 ... a mój emek jeszcze liczy że się nam uda i na temat adopcji milczy

Możemy sobie podać rękę. Ja mam to samo jeżeli chodzi o okres i syfki. Tylko ja dostaje rozognionych napuchniętych krost nie tylko na brodzie ale i na czole a jak nic nie zaatakuje nosa to już stał się cud.
Ostatnio znalazłam zajebisty sposób na szybsze pozbycie się tego paskustwa i to żaden specyfik nawet z apteki nie pomógł, otóż zbawienne okazało się smarowanie syfka wodą utlenioną
Ja jestem rocznik 82 i niewiele młodsza od Ciebie. Kremy na zmarszczki stosuję od kilku lat bo życie dało mi popalić i do tej pory wyglądała bym jak co najmniej na 35 lat.
cześć Dziewczyny!!!
Melduję się wieczorową porą, wczoraj mnie nie było, bo cały dzień spędziłam w ogródku, upał u nas jak na Karaibach co najmniej. Wreszcie!!!! no i nie byłabym sobą, gdybym od razu nie wystawiła mojego bladego ciałka na promienie słoneczne. Na szczęście nie leżałam plackiem, trochę pokosiłam trwakę, a to odpoczęłam w cieniu, a i tak mnie lekko przypiekło. Ramionka czerwone, ręce, uda. Dobrze, że chociaż twarzy sobie nie spaliłam, jak ja to potrafię;-)

Ostatnio wyskoczyłam na działkę tylko zobaczyć a, ze było kilka chwastów i słoneczko grzało to od razu koszulka poszła na bok i plecki się grzały a M tylko popatrzył i rzucił zgryźliwy komentarz "piersi Ci wyłażą", a co tam one też mają się prawo opalić:-D

A tak w ogóle to dzień dobry
U mnie w końcu @ 2dc. Poprzedni 42dni, najdłuższy z dotychczasowych to ok 30 dni o to tylko raz jakieś 2 lata wstecz.
Dzisiaj mam wizytę u gina z wynikami. Ale na prolaktynę z podaniem leku i tak poproszę bo to nienormalne że od początku miesiąca swędzą mnie piersi i zdarza się, ze coś się sączy. Ponoć to najlepsze badanie bo ujawnia ukryte problemy z prolaktyną.

A tak w ogóle to znalazła z necie fotkę fryzury którą chcę sobie zrobić:
18_fryzury_2012.jpg

hej kochane

Ani@k słonko Nasze wypoczywaj ,relaksuj się wrócisz do Nas w dwupaku coś czuję :tak:BAW SIĘ DOBRZE KOCHANA a ze sprawami sercowymi to będzie dobrze jak dobry lekarz poradzi co dalej i się nie ma co stresować ;-)
katiuszka ognisko udane ,zabawa przednia ,wczoraj mieliśmy wrócić przed południem ale zadzwonili do nas nasi fajni znajomi czy jesteśmy jeszcze na działce to może by wpadli do Nas jeszcze no więc zostaliśmy do wieczorka ,przyjechaliśmy zmęczeni ale zadowoleni :tak:a u Ciebie widzę,że tempka się trzyma więc&&&&&&&&&&&&&&& u mnie niestety II kresek brak i @ również !!
Muma ale niespodzianka od córci była :tak:pozazdrościć

doczytam dziewczynki w między czasie o wszystkich więc kochane po odpisuje bo na razie nie mam jak bo wpadłam na chwilę i czytam z doskoku ;-):-)

niunia ładna ta fryzurka :happy:
kasica nie martw się kochana nie ma się czego bać bo będzie dobrze zobaczysz!

Ostatnia edycja:
czesć wszystkim:)Niunia,fryzura jest świetna po prostu!!bardzo łądna!!!.zuzanka,a moze warto zrobic bete co?????test to jest test,one tez sie myla!!a beta jest najbardziej wiarygodnym badaniem!!!

Witam poweekendowo...Mam nadzieje, ze u was wszystko ok.
Zuzanka, jeden negatywny test jeszcze nie przesadza o sprawie, wiec poki pikla w grze....:happy:

Niunia fajna fryzurka!! U mnie by nie przeszla, bo mam wlosow:-(znaczy duzo ich jest ale bardzo cieniutkie:baffled:

Lopop mnie tez wylaza syfki przed @, zwlaszcza na czole, a mam 35 lat!!:szok:

Ani@k, o jakbym chciala, zeby moj jajowod sie wzial i sam przepchal:szok::-D

Mnie cos uzarlo w stope i urosla jak balon. Smiesznie wyglada z takimi malymi paluszkami. Bylam juz u lekarza i dal cos, aczkolwiek kazal okladac lodem. Lodu nie mialam, wiec siedze z warzywami mrozonymi na stopie.

Zuzanka, jeden negatywny test jeszcze nie przesadza o sprawie, wiec poki pikla w grze....:happy:

Niunia fajna fryzurka!! U mnie by nie przeszla, bo mam wlosow:-(znaczy duzo ich jest ale bardzo cieniutkie:baffled:

Mnie cos uzarlo w stope i urosla jak balon. Smiesznie wyglada z takimi malymi paluszkami. Bylam juz u lekarza i dal cos, aczkolwiek kazal okladac lodem. Lodu nie mialam, wiec siedze z warzywami mrozonymi na stopie.

Ja mam wlosy gęste i bardzo cienkie. Taka fryzura sprawdza się przy zastosowaniu cieniowania włosów bo wtedy stają się lżejsze i bardziej podatne na kręcenie. Musze tylko poczekać jeszcze ze dwa tygodnie aż podrosną i wtedy mogę udać się do fryzjera:-)

Ja jak okładam ścięgno Achillesa a nie mam lody to też warzywka idą w ruch:-D M się wtedy śmieje, że noga jest tak opuchnięta i gorąca, że zaraz na kolacje będzie miał chińszczyznę, pyta się tylko czy ryż już gotowałam:-D

reklama
dzięki dziewczyny ale ja po tylu latach to już znam swój organizm na wylot :-);-)i wiem kiedy jest coś nie tak s kiedy @ się zbliża ,tylko ,że w tym miesiącu bardziej się martwię ,że jej nie ma bo 8 czerwca mam zabieg HSG i muszę dzisiaj najpóźniej jutro dostać bo ten zabieg jest robiony w danym dniu cyklu i czekałam na niego ponad 2 miesiące ,więc teraz znowu mi się jak przełoży to będzie lipa!:-(

dlatego też ucieszę się w tym miesiącu z mojej wrednej @ :happy::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry