• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No właśnie zastaw się a postaw się. My jakieś trzy lata wstecz mieliśmy w jednym miesiącu komunię, wesele i chrzciny więc trzeba było iść po roklinię na konto która jest do dziś. jedynie za prezent na komunie podziekowali i że bardzo się podobał. A za 2 lata M chrześniak ma bierzmowanie, chyba kupię na dniach skarbonkę i już będę wrzucać...

Właśnie wróciłam od doktora. Otóż okazuje się, ze endokrynologa muszę chyba zmienić bo TSH do zajścia w ciążę powinnam zbić do 1.2 a u mnie kształtuje się około 3, no i cholesterol ciągle rośnie a jakbym zażywała mocniejsze tabletki to by były oba wskaźniki lepiej. Dostałam też skierowanie na USG piersi bo ostatnio jakieś wysięki się pojawiają.
Nieraz to tak sutki swędzą, że najlepsza była by non stop męska ręka w staniku:-D

reklama
kochane jesteście, dziękuję za pocieszenie i że mnie rozumiecie
dzisiaj wydaje mi się to smieszne ( tzn. mój wczorajszy humor) tylko wiecie ja jestem z tych co używają tuszu do rzęs a malowac się nie musiałam chodzi o make-up no i ostanio mam jakieś uczulenie nna słońce czy coś od marna syfki na @ i takie tam banialuki
wiecie poczulam się bardzo staroooooo:szok::szok:

od dziś zmieniam nastawienie cieszę się chwilą:):) oczywiście zapodam sobie jakąś wizytkę u pani kosmetyczki może dobierze mi jakiś kremik a jak nie to wy mi doradzicie :-)

zuzanko no dostawał kaskę i zegarek od chrzestnej tyle ile mówiłaś, bo chłopak to wiadomo że tak dają , rowerek nikt nie kupił bo mój syn wysoki jest i miał sam sobie dobrać bo tak to trudno
trzymajcie się kochane do soboty bo za parę godzin ruszam w góry :)

będę tęsknić

hellloooo:-D
wkleiłam uśmiechnięta buźkę, ale do śmiechu to mi nie jest:no: to lekkie zaczerwienienie od słońca, o którym pisałam wczoraj, dzisiaj już jest bordowe. A jeszcze rano byłam na badaniu progesteronu, dodatkowo zrobiłam sobie żelazo, kiedyś ani@k pisała, że jak boli głowa, to może być niski poziom żelaza, no to se strzeliłam od razu, a co! i jak maszelowałam od stacji metra do labo to słońce tak naparzało, że nie wiedziałam gdzie się pochować. Z powrotem wsiadłam w autobus, bo by mi znowuw plecy grzało, i chyba zrobiłam sobie tym gorzej, bo słońce dawało przez szybę i spiekło mi prawe rękę na raka:szok: Gatto siedzi w mrożonymi warzywami na stopie, a ja z reką w kefirze:-D Nawet nie boli tak bardzo, ale wygląda:szok: jakby mnie ktoś wrżatkiem oblał:szok: No tom se narobiła:-D ale to wszystko dlatego, że my tu jak dorwiemy się do słońca, to musimy go wykorzystać na maksa, bo nie wiadomo kiedy znowu się pokarze:-D
zuzanka jak tam na spotkaniu w OA? pewnie opisałaś na wątku o adopcji, a ja sobie go nie zachowałam i teraz nie moge go znaleźć:baffled:
Muma aaa to Ty jedynaczka jesteś...to dlatego Twoja mama liczy tylko na Ciebie. Ale nie może Ciebie wszystkim obarczać, tym bardziej teraz...mam nadzieję, że z czasem jej przejdzie i będzie się cieszyć razem z Wami!!! a badaniami się nie stresuj, bo znowu Fasol się zdenerwuje i wyjdą dziwne wyniki. Będzie dobrze!!!! zobaczysz!!!!
kok.o Ty już nie kombinuj, że Ci się w domku nudzi;-)pewnie do pracy masz ochotę maszerować, co?:angry: jak masz wolne, to leż i pachnij, a Groszek jest super dzieciaczkiem i nie chce mamy męczyć pawikami. Ciesz się i nie marudź!!!!:tak::-)
lopop a proszę Cię bardzo! jakbyś jeszcze kiedyś miała jakieś małe doły, to pisz śmiało, postaramy się coś zaradzić. A propos cery...ja nigdy nie miałam syfków i dalej nie mam...to plus, ale mam bardzo suchą cerę, nie piję wody za dużo i pewnie też dlatego ona taka przesuszona, a jak sucha to i zmarszczki się szybciej robią, dlatego już teraz stosuję kremy na zmarszczki dla wieku 40+, a mam 32 lata. W aptece pani mi tak doradziła, żeby za bardzo nie sugerowac się napisami na kremach, ze to np dla starszych, bo jak my już mamy takie problemy, to spokojnie możemy te kremy stosowac. Ja już dosć długo je stosuję, nic mi się nie porobiło, to znaczy nic na źle...a czy zmarszczek mniej??? ciężko powiedzieć;-)tak więc, kremik, maseczka, dużo wody, jak masz dobrą kosmetyczkę, to tez warto i zaraz będziesz piękna!!!!
Dziewczyny, uciekam na chwilkę, obiadek muszę skonsumować!!!

katiuszka
https://www.babyboom.pl/forum/stara...ie-o-adopcje-wczoraj-i-dzis-57529/index9.html

:tak:;-)

a Ty jak ten wariat do sera z tym słońcem widzę ,spokojnie jeszcze pewnie nie raz słonko będzie u Ciebie :tak:uważaj na siebie bo sobie krzywdę zrobisz!!!:angry:

a ja właśnie poprasowałam i dzisiaj coś źle się czuje coś mnie brzuch pobolewa idę się kąpać i idę się kłaść przed tv ,miłego wieczoru dziewczyny ;-)

aa co do kremów to katiuszka zgadzam się z Tobą moga to być kremy nie tylko dla Pań po 40+ :tak:ale i dla Nas :-)

Zuzanka pamiętaj żeby na wszelki wypadek przed HSG zrobić test lub lepiej batę. Taki jest standard. Znam przypadek kiedy kobieta lekarka tego nie zrobiła i okazało się że podczas badania była we wczesnej ciąży.
A starali się z mężem długie lata.

Pozdrawiam

ZUZANKO KOCHANA,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA, MIŁOŚCI, KASY i PIĘKNEJ CALINECZKI, FASOLA, GROSZKA, STRĄCZKA i SUKCESÓW W STARANIACH ADOPCYJNYCH !!!
WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO ZAPRAGNIESZ !!!

dla_Zuzy.jpg

ZUZANKA !! :-)
Wszystkiego naj naj naj z okazji 18-tych urodzin!! duzo zdrówka ,samego szczęścia w życiu no i spełnienia wszystkich marzeń, zwłaszcza tego jednego największego! :-)
buziaki :****

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry