• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dziękuję jeszcze raz kochane za życzenia :*****
dzwoniłam do mojej P.dr o te bakterie i powiedziała,że mam się nie przejmować bo to nie groźne i jak najbardziej się kwalifikuje na zabieg no i zaczęłam plamić więc pewnie jutro albo pojutrze zacznę cykl :tak: jeszcze mam podjechać jutro po receptę żeby na wszelki wypadek wziąć taki antybiotyk jednodniowy :tak:
bionda kochana miło Cię widzieć :****

Witajcie!!

Nie odzywałam się, bo mieliśmy i mamy taki młyn w pracy,żewpadałam wieczorem do domu i padałam na pyszczek:eek:

Zuzanka.81, k.oko wszystkiego naj naj naj i jeszcze jedno życzenie więcej:rofl2::-D

Zuzanka.81
ciekawe czego się dowiesz po HSG, ja miałam laparoskopię robioną półtora roku temu, trochę czasu zajęło dojście do siebie, ale źle nie było. Wtedy brałam jeszcze norprolac i w połączeniu z zabiegiem nic nie chciałam jeść, wyschłam na wiórek. A po zabiegu okazało się, że prawy jajowód niedrożny - czemu? bo spartaczyli poprzedni zabieg:crazy::no: myślałam, że pozabijam normalnie. Zrobiło się dużo zrostów i nie mogli przepchać, bo robiło się za duże krwawienie, ehh... dlatego m.in. odpuściliśmy na razie IUI... jedziesz raz - owu na prawym, drugi raz - owu przyspieszyła i po ptakach, trzeci raz jest lewy łał!!!!, czwarty raz - prawy, piąty brak owu, szósty prawy, siódmy łał lewy!!!!... i te całe przygotowania - mamy jakieś 110 km, uwzględnij korki - wyjedź wcześniej 3h z nadzieją że tym razem może/w końcu...

No ale nic tam,póki co na żywca pojedziemy:happy:

Ani@k wszystko się ułoży, nie ma takiej złej sytuacji, żeby ni obróciła się na korzyść, trzymam kciuki

Katiuszka79
uważaj na to słońce, ja mam uczulenie i jak przegapiłam temat, to 2tyg temu skóra juzmi schodziła:-)

Tasza ja milam lewy jajowód zawsze słabo drożny a po ciąży pozamacicznej właśnie w nim ,3 lata temu nie sprawdzałam czy mi się zrobiły zrosty i co tam się dzieje mam nadzieję,że nic bo nie mam już siły dodatkowym problemem się martwić:no:dlatego chcę go jeszcze raz sprawdzić po tej ciąży.

ja mam w Warszawie nie daleko szpital w którym będę miała robione HSG i dzięki bogu pod narkozą bo wcześniej miałam na żywca robione i myślałam,że umrę i do tego weekend się zacznie więc mam nadzieję dojść do siebie szybko :tak:
uciekam moje kochane idę się kąpać i odpocząć bo miałam ciężko dzień:-(

zuzanko kochana jeszcze raz STO LAT !!!

Sto lat kok.o :)))

ja się przywituję , kochane mój kolejny cykl na straty , niestety ale nadal będę mierzyła tempkę jak tylko dam radę ...

wpadam na chwilkę złożyć życzenia solenizantkom
Zuzia, Kok.o - wszystkiego, co najlepsze, marzeń spełnianych co krok, Cudu w ramionach najszybciej jak się da (czyli za jakieś 9mies:) - wybacz Kok.o - u Ciebie to jakieś 7 mies.), zdrowia i wszelkiej pomyślności wraz z uściskami przesyłam ja

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie kochane!!dzis mamy święto...tzn.wczoraj 29 maja.....obchodziliśmy drugą rocznicę ślubu kościelnego:-)
:-):-):-)jejuuuuu,ale ten czas zleciał.....w styczniu 31 mnieły 3 lata od slubu cywilnego.....a teraz juz dwa od kościelnego.......mam nadzieje,z e trzecia rocznice we trójke spędzimy juz????!!!!!MARZE O TYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!albo z brzuszkiem..........????!!!!!Moje MARZENIE I PRAGNIENIE CAŁEGO SERCA...........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry