• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć dziewczyny

ale tu cicho Ani@k na urlopie to i bb też bo rano nie ma nikogo :-D

kasica no to GRATULUJĘ oby jak najdłużej i szczęśliwie:tak:
kok.o a jak u Ciebie??? jak samopoczucie?

katiuszka????a Ty kochana gdzie się podziewasz jak Twoje poparzenia słoneczne??
bionda?
alex_ pewnie z cudem jeszcze śpi albo buszują jakieś dobre śniadanko ;-)

a ja z kawusią dzisiaj już z rańca u Was ,ale jak zawsze robię 100 rzeczy na raz ;-)

wczoraj moja sunia (sznaucer miniaturka ) rano się oszczeniła i martwego urodziła,okazało się,że jest coś z nią jeszcze nie tak i mąż podjechał na wieczór na usg z nią a tam w brzuniu 2 szczeniaki ,jeden martwy a drugi żywy i operację przechodziła(cesarkę) o 22 odebraliśmy ją ze szczeniakiem pieskiem ,na szczęście wszystko dobrze szczenior ma się dobrze z moją Pati ,teraz leżą i odpoczywają bo mały był ledwo żywy w ostatniej chwili go odratowali ,ale miałam wczoraj ciężki dzień ....ale wszystko wraca do normy .

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :-)

No cisza straszna :tak:
zuzanka - to masz teraz dzidziusia psinka w domku, gratulacje ! :-) Dobrze, że ten jeden chociaż został z mamusią.
katiuszka - proszę o uzupełnienie temperatury :tak:

Z tego co pamiętam to alex ma dziś lekarza -&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

bionda - &&&&&&&&&&& :tak:

Ja mam usg ale dopiero o 15.00, dam znać wieczorem.

Zbieram się wcześniej , podjadę na chwilkę do firmy pogadać z dziewczynkami to nie będę tylko siedzieć i się denerwować.
Miłego dnia !! :-)

Ostatnia edycja:
bionda kochana :-) torba jest w gotowości juz od jakiegoś czasu a ja...też staram się być w gotowości ;-) ciężko mi już bardzo ale staram się funkcjonować normalnie
a co u ciebie? jak kondycja psychiczna? brakuje tu ciebie :tak:

Muma kciuki za usg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dla zainteresowanych porcja fluidków bo nie wiem kiedy mi się skończą
:-p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Muma dokładnie cieszymy się bardzo ,że chociaż ma jednego :tak:i ,że nic im nie jest ,kochana to będziesz dzisiaj wiedzieć czy to fasol czy fasolina??

kasia.natka no tak bo to już w sumie :tak:trzymam mocno kciuki ,aby było wszystko dobrze i w terminie ,bo pewnie już się nie możesz doczekać;-)

kasia.natka - ja za Was kciuki trzymam już teraz bez przerwy :-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&

Dzisiejsze usg jest państwowe z programu, nie nastawiam się na jakieś fajerwerki, mam nadzieję, że będzie wszystko OK , z tokso i z tętnem, jak powie coś o płci to dobrze. W poniedziałek mam to prywatne połówkowe u mojego Magika i tam to się już na pewno WSZYSTKIEGO dowiem :tak: Dzisiaj chciałabym się tylko nie zdenerwować jak ostatnio...
Uciekam już , do wieczorka ;-)

Cześć Dziewczynki :-)!
Ja powoli wracam do aktywnych nie tylko w pracy, nadal mamy bieg z przeszkodami. Sytuacja powoli zaczyna się wyjaśniać ale do całkowitego rozwiazania jeszcze długa droga i pewnie z przeszkodami.
Od paru dni mam jakieś dziwne zapalenie dziąsła, boli że aż gwiazdy widzę. Dziwne bo to nie od zęba, zapalenie zrobiło mi się między jednym leczonym a drugim sztucznym i promieniuje ból na pół głowy. Lece na jakimś włoskim leku z paracetamolem. Jak by mi było mało to wczoraj jeszcze miałam spadek cukru, nie mam cukrzycy ale pare razy do roku zdarza mi się nagły spadek.
Zuzanka, teraz jak pojawiło się nowe życie w domu to już tylko szczęście Wam przyniesie i zaraz posypią się nowe dzieciaczki :tak::tak::tak:.
Kasia.natka, trzymam kciuki i już się stresuję za Ciebie, więc Ty kochana się nie stresuj tylko usiądz sobie spokojnie przy drzwiach i czekaj. I koniecznie daj nam znać jak już Misia powie dzień dobry :-).
Muma, trzymam kciuki za usg chociaż sama dobrze wiesz, ze fasol ma się świetnie i już ćwiczy pozy do nowej sesji zdięciowej :-). Daj znak po badaniu koniecznie.

Ja mam dziś 28 dc i jak na razie czekam.

bionda :***** jakbym mogła to bym Cie wyściskała ,cieszę się ,że jesteś z nami już :-) a u dentysty byłaś ? bo może jakiś ropniak Ci się robi a to cholernie boli :shocked2: a spadek trzeba podbić jakąś czekoladą najlepiej :tak:moja teściowa przy cukrzycy tak robiła jadła pół czekolady i wracało do normy.A za cykl trzymam może w czasie tej nie obecności ...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuza, ja też Cię ściskam mocno :-)!
Na ropniaka mi to nie wygląda, dziąsło nie jest opuchnięte tylko zaczerwienione i boli, jak nie dam rady sama to pójdę do stomatologa. A ze spadkiem cukru to sobie radze, wczoraj łykłam całą czekoladę i popiłam szklanką wody z cukrem :-D.
A jak Twoje przygotowania w OA?

Ani@k, widzisz kochana jak tu bez Ciabie cichutko?

reklama
kochana u mnie pełną parą :tak:szybko mija czas więc od spotkania do spotkania nie dłuży się czas;-) w październiku ( tak myślimy ) Pani nam powiedziała,że na jesień już szkolenie będzie i już po wszystkim ,będziemy czekać na telefon z ośrodka o maleństwo :tak:mam nadzieję,że ten czas oczekiwania na maluszka nie będzie wieczny ,bo podobno od 1,5 do 2 lat się czeka na telefon :-(ale ja mam dobre przeczucie :happy2:

na dziąsła rób sobie płukankę pomaga :

• [FONT=&amp]Na ból i obrzęk dobrze działa płukanie ust słoną wodą (rozpuść łyżeczkę soli w szklance ciepłej wody) przez 30 sekund.[/FONT]
  • [FONT=&amp]Zamiast wody z solą możesz także spróbować użyć wody utlenionej wymieszanej ze zwykłą, ciepłą wodą (w stosunku 1 do 1). Woda utleniona działa podobnie jak sól - uśmierza ból i zwalcza bakterie.[/FONT]
:happy2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry