reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej ja w domku ;-)
ćwiczenia i masaż zrobiony :tak:dzisiaj jestem padnięta ale to sądzę,że to przez dietę :-p
katiuszka ja trzymam kciuki&&&& oj będą II coś czuje hehehehe i pamiętaj ,że wypada Ci testować 14 dni od owu :tak::-Daaa i @ jest więc akurat się cieszę kochana bo mi zależało na zabiegu więc spoko nie płaczę!
Muma oj i ja bym się wkurzyła ,ale dobrze,że ten magik jeszcze jest!!!:tak:więc spokojnie.
kok.o to faktycznie się na odpoczywałaś :eek:a spodnie kup sobie większe bo już niestety ale tak już będzie przyzwyczajaj się :tak::-D
Haszitka oj to się u Ciebie zacznie dopiero ,nie zazdroszcze:no:

alex_ no to fajnie ,że dobrze wszystko i widzisz będzie dziewucha!!!!!!:-Dmówię Ci :happy2:

kasia.natka dzięki :***

uciekam pod prysznic i do wyra idę ,trochę poczytam dzisiaj chłodno u nas to akurat wieczór do książki pod kocem :-)
miłej nocki!!!

reklama
hej dziewuchy

ja dołączam się z kawą :-)

ale cisz normalnie aż głupio co jest dziewczyny budzimy się ,budzimy !!!
Muma śpi smacznie pewnie
kok.o zarobiona po łokcie we fabryce alex_odcięta od świata dzisiaj bo neta nie ma ,Ani@k no to kochan aw błotnych maseczkach i masażach dziewczyna się relaksuje .....oj cicho tu ,cicho :-(

Ostatnia edycja:
Hejka
Ja już po śniadanku i po kawie.
Dzisiaj wstałam wcześniej. Dwa dni teku krzywo stanęłam na nogę z sfatygowanym ścięgnem Achillesa i spać nie mogłam, wczoraj byłam po skierowanie do poradni chirurgicznej i miałam iść dzisiaj ale jak wstałam to okazało się, ze ruszam już palcami, siniaka żadnego nie ma więc i chirurg nic tu nie pomoże. Fakt boli ale znając naszą służbę zdrowia...
I tak 14 mam USG ścięgna i stawu skokowego, nie u nas i to prywatnie na dobrym sprzęcie. Wizyta u ortopedy 26 czerwiec. Jak coś się naderwało ze zrostów to i tak wykaże.
Gorzej jak pękła kość śródstopia, bo na to wygląda bo nie mogę jej dotknąć bez dużego ała...

Dzięki.
Pamiętam, dyżurny worek z lodem do przykładania na nogę w zamrażalce leży. Zrobiłam jak chodziłam na rehabilitację ścięgna a że rehabilitacja skończyła się zaledwie tydzień temu to lud nadal leży w zamrażalce, mówili, żeby po tygodniu zacząć znowu ćwiczyć, kilka godzin przed urazem dwa dni temu znowu ćwiczyłam. Myślę że ścięgna są na tyle osłabione po rozciąganiu, że przez to sobie coś zrobiłam. Nawet jak coś delikatnie pękło to nie idę do lekarza póki chodzę bo zakładają gips a przy gipsie dają zastrzyki u nas rozrzedzające krew żeby przy usztywnieniu nie było zakrzepów a ja po nich mam taką migrenę, ze nawet leżenie boli tak że:szok:

Miałam robić dzisiaj kotlety z fasoli ale wzięłam się za przebieranie i porządkowanie pierdołek z robótek ręcznych i robię fasolkę po bretońsku.

Poza tym takich kotletów jeszcze nie robiłam i pomyślałam, ze jak M przyjedzie to nie będzie miał co jeść bo w garnku będzie tylko jakaś niekształtna breja o bliżej nieokreślonym składzie:-D

Hej :-)

Chyba zaraz wrócę do łóżka , zimno, smętnie brrr a tu jutro Dzień Dziecka i teściowie przychodzą :-p Trzeba ogarnąć chałupę i coś ugotować - ale już wymyśliłam, machnę strogonowa i sernik na zimno (brrrr ;-)) z truskawkami :tak:
Zawsze przyjeżdzają do nas 1 czerwca, w sumie miło - mają prezenty dla wszystkich, ciekawe czy Fasol też coś dostanie ? :happy:
chyba kawkę dzisiaj trzasnę bo normalnie zasypiam...
katiuszka - :-D:tak:no obudziłam się przy Twoim wykresie !!! Weź kochana zatestuj , jutro z okazji dnia dziecka i wszystko będzie jasne :tak: &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczynki, dziś ostatni dzień onjaln, jutro zacznę tęsknić
my już z Cudem po spacerze i zakupach, teraz Cud próbuje zasnąć, a ja muszę popisać dozory:/ nie chce mi się jak jasny gwint. Obiad jest, tylko ziemniaki obrać, więc nie mam wymówki
Niech mnie ktoś zajmie rozmową - wymówka jak znalazł:-D

reklama
Do góry