• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Dziewczynki,

W poniedziałek to ja ledwo wstaję normalnie...:-)
Cieszę się, że Ani@k się odezwała, na pewno wszystko się poukłada, a Ty wracaj do nas szybko !!:tak:
zuzanka - nie powiem, że trzymam kciuki za Twoją @, HSG ważna sprawa ale jakby się udało zajść to po cholerę Ci to HSG ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katiuszka - kiedy Ty kochanie chcesz bilety kupować ?:-) Może wcześniej beta bo naprawdę wykres masz odlotowy, wszystkie Ci zazdroszczą tej Krety i coś czuję, że nie polecisz jednak :-D &&&&&&&&&
Co do mojej Mamy to niestety z kwiatami podjechał do niej mój M, ja tylko rozmawiałam przez telefon bo się bałam znów tak zdenerwować jak tydzień temu. Wczoraj rozmawiałyśmy, wiem, że na swój sposób mnie kocha ale ten sposób mnie teraz bardzo wykańcza.. Ciągłe nerwy i pretensje, tak z nią zawsze było. Ja już bardzo długo jestem z M i mieszkamy razem i naprawdę odzwyczaiłam się od tego, że tak specyficznie można najbliższych traktować.
niunia - fryzurka super a co do nicku to chyba musiałabys zlikwidować to konto niunia i założyć nowe, może napisz do jakiegoś admina na forum ?
Gatto -współczuję ukąszenia, mnie coś kiedyś urąbało na spacerze z psem, najpierw paluch spuchł a potem zaczął ciemnieć aż całkiem sczerniał :-) Bałam się , że odpadnie ale jakoś się udało ;-)
kasica -nie bój się przyszłości, nastaw się , że będzie wszystko OK !!! BO na pewno tak będzie :tak: A lipiec już niedługo :-)

Ja już powoli umieram przed środą (USG z NFZu - cd badań prenatalnych...) , muszę przez te dwa dni się czymś mocno zająć - pokój odgruzowuję dla Fasola :happy:

reklama
Ach, no chyba, ze tak. Zuzanka to trzymam kciuki, zeby bylo po twojej mysli!

Niunia, najlepiej napisz PW do moderatora i zapytaj. Tez jestem ciekawa czy jest to wykonalne:-p

czesc lachony :-)
lopop :* narozchmurzenie :happy: , a za cere po prostu sie weź ;-) Kremiki, maseczki i za 2 tygodnie bedzie widac efekt! :tak:

Muma współczuje.. Twoja mama musi mieć specyficzny charakterek... I chyba jestes jedynaczką? ;-) Dobrze ze eMa wyslalas z kwiatkami, Twoj spokój jest najważniejszy :tak: A mama, mam nadzieje ze jak wnusia zobaczy to zmieni troche nastawienie:tak:

niunia fryzurka fajna..na zdjeciu.. tyko wyobraz sobie ile czasu ten fryzjer układał tej babce włosy przed zrobieniem zdjecia:sorry2: .. wydaje mi sie,ze to fryzura dla cierpliwych z duza iloscia czasu rano ;-):-)

Ani@k teraz pewnie w kąpieli błotnej leży i drina popija :-D Wypoczywaj kobieto.. relaks relaks relaks... i bam! bedzie fasola!:-D

ja dzisiaj jeszcze w domu siedze.. ale zaczyna mi sie nudzić!:baffled: czuje sie super :confused: kurcze, musze Groszkowi jakos przekazać, zeby mi pawika co drugi dzien zaserwował, bo jak jest tak super to ja sie stresuje..
no wiem, gupia dzida ze mnie.. ale juz tak mam.. :zawstydzona/y:
a usg prenatalne mam dopiero 13 czerwca

Ostatnia edycja:
kok.o - jestem jedynaczką.. Ale damy radę, wyjścia nie ma , musi się poukładać :happy:
13 czerwca - fajna data :tak: &&&&&&&&&&&
Ja mam jeszcze 4 czerwca USG u mojego magika i 12 czerwca echo serca Fasola , więc się badamy na całego a potem... uruchamiamy zakupy :-):tak:
Chyba Ani@k poinformuje nas o II przed powrotem z urlopu, co nie ?:-)

Muma hehe jasne ,że nie będzie potrzebne hsg jak wyjdzie,że ciążą rozmawiałam z P.dr powiedziała,że jak jutro nie przyjdzie @ to zrobić hcg a jak nic nie wykaże cierpliwie czekać ,ale po temperaturce widzę ,że pewnie przylezie :tak: zrobię badanie przynajmniej zobaczę czy się zrost po CP nie zrobił:tak:

kok.o daj spokój z tym pawikiem ,groszek jest bardzo wyrozumiały i nie chce męczyć mamy ciesz się ,że nie zwracasz śniadania dobrego ;-)

katiuszka
coś czuje ,że wakacje będzie na krecie spędzać za rok z dzidzią już bo II kreski wysika
lopop miałam się ciebie podpytać kochana ,miałąś teraz komunie dziecka powiedz mi dostawał kaskę czy jakieś prezenty bo ja mam 3 komunię chrześnicy i zastanawiam się co jej dać ewentualnie ile ,nie wiem ile się daje teraz i co (oczywiście wykluczam laptopy,paltopy i inne gadżety 21 wiek ,które są elektryką wypasioną )

no i żeby był fajniej właśnie mnie brzuch rozbolał na @ hehehe akurat po telefonie do P.dr :-)

zuzanka - ja się wetnę z tą Komunią ale tam gdzie teraz byłam to chrzestny kupił rower a chrzestna dała kasę ( nie wiem ile):-) Jula w 2009 r od chrzestnego (3 dzieci, trudna sytuacja) dostała 200 zł i album a od chrzestnej 500 zł i zegarek Swatch :-) Generalnie prosiliśmy o kasę w miarę możliwości, potem kupiliśmy jej lapka, wieżę i keyboard. Największy wkład mieli dziadkowie i pradziadkowie ;-)

Muma ja myślałam dać 500 zł i kupić jej zegarek ,bo na razie to mnie nie stać na drogie prezenty i więcej kasy ,a to jest akurat moja rodzina i oni naprawdę nie wymagają drogich prezentów, zwłaszcza ,że komunię organizują siostry rodzone i mają córki w tym samym wieku i komunia jest razem organizowana więc jesteśmy na dwóch komuniach ,co oznacza zakup dodatkowego prezentu dla drugiej dziewczynki :sorry2:

zuzanka - i uważam spoko luzik :-) u mnie tez nie było ciśnienia, cieszyliśmy się, że wszyscy przyszli i było bardzo fajnie :-)
Ale upał u mnie a miało być chłodniej. Ale chyba burza będzie wieczorem :baffled:;-)

Zuzanka tez uwazam, ze spoko. Ludzie teraz wariuja z tymi prezentami: tablety, wypasione rowery, za niedlugo beda samochody dawali, albo skutery (o ile juz tego nie robia:szok:) A to chyba nie o to chodzi:baffled:

reklama
no też myślę,że będzie dobrze dla tej drugiej dziewczynki myślę 200 zł dać i też będzie dobrze ,
no u Nas też słonko dogrzewa ,my dzisiaj jedziemy na 16:30 do OA na spotkanie kolejne i mamy dzisiaj test osobowościowy :tak:
no właśnie Gatto teraz to ludzie pogłupieli a ja nie należę do ludzi zastaw się a postaw się czy jakoś tak :-Dtylko daje z serca i ile mogę :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry