Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nieAlex przyłanczam( ale czy ja to dobrze napisałam) się z kawą.
;-)
pewnie są bardziej wspólczulni, bo ta babeczka tez w ciązy ;-) korzystaj, odpoczywaj
w tamtym mc.pojawił sie 9,10 dc.A teraz zero,nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czuje lewy jajnik od wczoraj wieczorem ,kłucie,ale gluta ani widu,ani słychu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!temp.jest jaka jest,nie wiem czy dobra czy nie...?!!Zaraz do dr.zadzwonię w sprawie tej prolaktyny mojej...................:-(
Oficjalnie przyłączam się do zioło pijących koleżanek
A jutro do gina po bromek idę.
witajcie............!!kurcze jestem załamana trochę!!!!!!!!dzis odebrałąm wynik prolaktyny i wynosi 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pierd......to na maxa za duzo!!norma jest do 23......wiec same widzicie.....Fakt ostatnio jakiś czas temu robiłam i wynosiła 9,i brałam po 0,5 tabletki dziennie tak jak teraz!!a teraz co??!!taki w chu.....wielki wynik!!!nie wiem czemu,nie wiem co sie dzieje:-(szlag mnie trafia z miejsca.....Jutro z samego rana zadzwonie do mojej dr.i zapytam co się dzieje i co mam robić....jeju zawsze coś:-(i jak tu sie nie martwic????????????to się nie da!!!
cześć Dziewczynki,
dołączy któraś z szanownych koleżanek z kawką?
Kasica - to nie tak, że nie masz się martwić, bo na to nikt Ci recepty nie da, o to chodzi, że masz przystopować trochę z humorami wobec eMa, bo chłop tego może w końcu nie wytrzymać. Trudne to, ale poza badaniami, staraniami, etc. jest jeszcze ŻYCIE, obyś o tym nie zapomniała.
i wybaczcie, może ja w tym względzie nie powinnam się wypowiadać, bo mi się udało, ale takie moje zdanie, mam prawo to je wyrażę
Po ziółkach całą noc latałm psiku,masakra
A co będzie jak wszystko z siebie wysikam
W smaku są nawet znosnie
A i oczywiście wpracy siedze![]()
I ja się witam już po śniadaniuz herbatką mocną mega
i miłego dnia wsZystkim życzę![]()
jasne,, ciąża to nie choroba.. ale piękny 'stan odmienny'
:-)
ja nawet polskiego slepu w obrebie 100 km nie mam:-(
Słownika w pracy ni mam

hehe ja siem nie czepiam;-).
Kok.o ło matko co za wstydSłownika w pracy ni mam
Padam na kolana i prosze o wybaczenie![]()
zapytałaś, to odpowiedziałam;-)
witajcie!!!wiecie...nurtuje mnie taka sprawa.........dzis mam 11 dc.i nie było jeszcze gluta!!!!!!!!!!!!!!!!w tamtym mc.pojawił sie 9,10 dc.A teraz zero,nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czuje lewy jajnik od wczoraj wieczorem ,kłucie,ale gluta ani widu,ani słychu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!temp.jest jaka jest,nie wiem czy dobra czy nie...?!!Zaraz do dr.zadzwonię w sprawie tej prolaktyny mojej...................:-(
kto pisal o karmi bezalkoholowym? u nas nie do zdobyciaja nawet polskiego slepu w obrebie 100 km nie mam:-(
Caterina wspolczuje latania do kibelka, ja tego nienawidze, a tez zaczelam :-(
;-):-)