hello Babeczki!!!
ja dopiero teraz usiadłam spokojnie, a jest po 22

Najpierw posprzątałam chałupkę, potem pojechaliśmy po szwagierkę na lotnisko, a tam takie korki, że szok!!! spóźniliśmy się chyba za 40 min, ale na szczęście nie odwoziliśmy nikogo na konkretny lot, tylko odbieraliśmy, to nic się nie stało.Ale jakbym to ja miała zdązyć na samolot, to chyba bym piechotą naginała przez ten korek

Widać, że ludziska mimo kryzysu dalej podrózują. Część ucieka przed olimpadą, część ma normalne coroczne wakacje...ehhh tylko ja póki co uziemiona w Anglii:-(
A w domku, po obiedzie szwagierce nagle zachciało się oglądania ciuszków dziecięcych, które już pokupowałam, ręczników, pościeli itp. Ja już wczesniej miałam się za to zabrac, bo ja to kupowałam rok temu...i uwierzcie, większości nie pamiętam co kupiłam

i nie wiem co mi jeszcze trzeba, a czego mam w nadmiarze. No a że ona chciała, to wywaliłam to wszystko na łożko, na podłoge, no gdzie się dało. W rezultacie my siedziałyśmy po środku tego bałaganu, a dookoło sterty rzeczy. Aż się przeraziłam ile tego jest!!! postanowiłam wszystko spisać, bo za jakiś czas znowu zapomnę...Nie będę przytaczać wszystkich liczb...ale tak dla porównania...okazało się, że mam.....22 szt. czapeczek dla noworodków

obu płci

26 par bodów (tak to się odmienia

) z długim i krótkim rękawkiem...i tak dalej....Przysięgam, że już nic nie kupuję!!!!! dobrze jest, od czasu do czasu, taki remanent zrobić
kasica udanego wypoczynku życzę!!!! owocnego z II kreseczki!!!!!!!! wracaj do nas szybko!!!!
lopop ale miałaś super wakacje!!!!! aż zazdroszczę...
Gatto Tobie również wspaniałych wakacji życzę!!! odpoczywaj w cieniu, relaksuj się!!! zaglądnij czasem do nas i zdaj relację jak tam małe Gattino;-) aaa na ile wyjechaliście???
ani@k cieszę się, że póki co mdłości minęły...pewnie organizm musiał się przyzwyczaić do bromka...albo może to było przez upały...jak człowiekowi duszno, nie ma czym oddychać, głowa boli, to i niedobrze może się zrobić...Najwazniejsze, że minęło!!! oby tak dalej...niech bromek działa, leczy i niedługo będziemy gratulować!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
alex Ty taka oblatana w meblach dziecięcych, ciuchach ciążowych itp....może orientujesz się w rankingu wózków dziecięcych??? szperam już po necie, czytam opinie itd., ale tyle tego jest w Polsce, że szok!!!!

tutaj w sklepie 5 modeli na krzyż i koniec!!! a ceny!!!! myślę, że z dodatkami tak od 600 funtów

to na złotówki ok. 3 tys.!!!!! i to naprawdę nie jakiś full wypas!!!! dlatego zamierzam kupić w Polsce, a że nie mogę na razie sama leciec i sobie wybrac, to szukam w internecie. A dlatego tak wcześnie, bo końcem września, mój szwagier wraca dużym samochodem do Anglii i mógłby mi go przywieź. Zaoszczędziłabym jeszcze na przesyłce z Polski tutaj. A może
kok.o, muma, aaronka macie już jakieś swoje typy??? tylko proszę Was, nie wyśmiewajcie mnie, że już wózków szukam, ale napisałam Wam dlaczego tak jest

Dziewczynki, ja już uciekam...wpadnę jak zwykle jutro, ale chyba pod wieczór, bo jutro idę już normalnie do pracy. Trzymajcie się !!!! paaaa