Cześć Dziewczyny!!!
A co tu tak pusto??? przecież już po weekendzie
Ja dziś w pracy cały dzień, ale luz miałam, więc dało się przeżyć. Zobaczymy jutro...
Alex, muma dzięki za info odnośnie wózków

Właśnie takie mnie interesują, muma ten Twój typ idealny dla mnie, też chcę z takimi kółkami...ale powiedz mi...czytałaś o nim opinie??? Bo ja tak...no i nie wygląda to za różowo...szkoda, bo już się na niego napaliłam

Jak na 10 opinii, 8 jest złych i to te same rzeczy ludzie opisują, to chyba coś nie tak...Głównie "czepiają" się, że gwarancja jest roczna, a jak minie rok, to wózek się sypie z każdej strony, dużo też osób pisało, że źle uszyte, urywają się mocowania np. na kosz z zakupami, stelaż pokrzywiony, coś z pokrowcami nie teges...kurczę sama nie wiem...A najgrosze, że nie sprawdzę sama w sklepie...Ale właśnie o taki mi chodzi
kok.o a Ty gdzie się podziewasz???? Groszkówna poruszyła się choć troszkę????
zuzanka utkwiłaś na tej działce na amen???;-)
Haszitka współczują naprawdę tych dolegliwości

kurcze...faktycznie...wszystko na raz!!! ale może wychorujesz się raz a dobrze i będziesz miała spokój?

trzymaj sie jakoś!!!!
no nie...i Ty
caterina na urlopie??? nooo to pewnie ja tylko zostaję z tych pracujących i niewyjeżdżających
bzzz a co Ty tam jeszcze domalowywujesz??? zaczęłaś kolejny pokój??? w takim tempie Kochana to niedługo całą chałupkę odpicujesz...a może i sąsiadów

Idę pobuszować po lodówce;-) Pozdrowionka dla wszystkich!!!
i fluidki oczywiście
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~