reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k moj nie jest wymagajacy absolutnie, dlatego zawsze ja go prosze o praktyczny prezent i jemu tez kupuje praktyczny. Widze, ze mu sie konczy perfum, wiec pojde za rada Zuzanki i kupie mu nowy...Jednak to urodziny to chcialabym mu cos konkretnego dac (nie przekraczajac 50€:happy:)

reklama
Gatto tak :-) na "Problemy z zajściem w ciążę "
Muma miałaś się oszczędzać !

ja swojemu w tamtym roku na rocznice kupiłam zegarek ,portfel na urodziny w styczniu mam zamiar kupić bo miałczy ,że już się nie nadaje :tak:

Ja glupia mojemu ostatnio bezokazyjnie kupilam szalik taki cienki elegancki, zamiast poczekac i kupic na urodziny:sorry:no, ale przepadlo.

Dzięki Dziewczynki za troskę ale teraz to już tak trochę tylko się oszczędzać muszę bo inaczej będę w tej ciąży do Świąt ;-)
Także spoko luzik, wszystko gotowe, spakowane - nawet jak się cos zacznie to jadę i heja :-)

Gatto -tak patrzę na Twój suwaczek - kiedy masz połówkowe ? macie tam coś takiego ?? :happy:
Życzę Wam miłego wieczorku , do jutra :happy:

cześć Dziewczynki,
kopiuję tylko co już na fejsie zamieściłam, bo nie wszystkie fejsa mają
[h=5]z cyklu rozmów z Cudem:
odgrywamy scenkę, ja jestem dinozaurem, Cud krokodylem. pytam go co takiego zjadłby na śniadanko, a Cud na to (bez zająknięcia):
-"może jakąś owieczkę, albo małego baranka".[/h]
u nas dobrze, Cud już prawie zdrowy, jest u nas moja sis z UK, wobec czego nadrabiam czas bez niej
po wczorajszej wizycie Martyna waży 2100, wszystkie pomiary w normie, termin na 16.11

ściskam Was wszystkie mocno i nieustannie zaciskam kciuki

Cześć Dziewczynki,

ja już w łóżeczku, wykąpana, odpoczywam.
Dziś przy sterach kuchennych Mąż. Właśnie słyszę jak kończy myć naczynia....jej, jakie to miłe uczucie:)

alex_a jak ma na imię Cud?? i co mówi na przyjście Martynki na świat??

Gatto to teraz robimy zakłady w temacie Gattina czy Gattiny???
Ja ciągle jestem za Synkiem??? a Reszta co obstawia????

Ostatnia edycja:
witam się ponownie:tak:
Nie wiem ile wysiedzę, bo tak się najadłam, że chyba na serio zaraz pęknę!!! a Julek razem ze mną:-D Wracając z pracy miałam siły i dużo zapału na zrobienie jakiegoś wymyślnego dania...ale nie wiedziałam jakiego...Zadzwoniłamdo M. i pytam się na co ma ochotę? a on, ze nie wie...że się musi zastanowić..w końcu mówi, żebym nic nie robiła, tylko sobie odpoczęła. A ja głupia, że nie, że coś upichcę, tylko żeby powiedział co chce...no i jak mi powiedział, to od razu pożałowałam, że go zpaytałam. Zażyczył sobie zpaiekankę ziemniaczaną z pieczarkami itp. To jest proste danie...żeby nie powiedzieć chłopskie;-) ale kurna...takie pracochłonne, że szok!!! no a że mi głupio było teraz się wycofywać, to musiałam zacisnąć zęby i ślęczeć w tej kuchni:crazy: no a jak już była gotowa, to grzech byłoby nie zjeść. Na deser wymyśliłam moje brzoskwinie z mascarpone:-) aha i jeszcze miałam zupę gulaszową. No to możecie sobie wyobrazić jak się nażarłam:szok::-) ledwo dycham:-D a brzuchol mam jak stąd do Warszawy:-D i ewidentnie na chłopaka, bo taki spiczasty:-D
Jeśli chodzi o zakupy, to jutro ma przyjechać kurier z materacykiem, a po weekendzie wózek:tak: a szwagra nie będziemy więcej prosić, po prostu jak on coś będzie chciał od nas, to powiem "nie" i nie bedę miała wyrzutów sumienia. Ehhh rodzinka...
kasica nie kracz, nie kracz...bo a noż @ nie przylezie i co? głupio Ci będzie;-) w każdym razie trzymam kciuki, żeby nie doszła&&&&&
aaronka lekarz Ci zlecił to badanie? czy sama sobie wymyśliłaś? nawet mnie nie strasz, ze w Polsce ciężarne przechodzą takie badanie:eek: bo ja nawet siuśków nie mam zbadanych:szok:
Muma noo ja tez mam nadzieję, ze nasze chłopaki to spokojni goście będą:tak: nie tam zaraz takie "ślimaki"...ale tez nie muszą się drzeć dzień i noc:tak: współczuję Ci tych nocek na siedząco...każda tak będzie miała? bo ja już się boję...:sorry:
Gatto no właśnie, sama zaczęłam się zastanawiać czy we Włoszech macie usg połówkowe, ale jak w Anglii jest, to już wszędzie musi być;-)
alex ale masz super! siostrzyczka przyjechała, prezentów nawiozła;-):-) nie no...żartuję, pewnie nagadać się nie możecie!!! ale jej zazdroszczę, że wyrwała się z Lądka:tak:
Dziewczynki, no i zapomniałam co miałam napisać...najważniejsze, to że trzymam kciukasy i wysyłam świeże fluidki, bo widzę, że tempki ładne, przytulanki są, to i my się dołączamy do zestawu "napewno się uda":-D
Zgarniać po kolei ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

katiuszka biocenozę miałam w wykazie badań na dzień dobry, obok kiły, hiv, różyczki, WZW tyu B i C, toksoplazmozhy, cytomegalowirusa, tsh, przeciwciał i już nie pamiętam czego...bo tego było od groma.
Oczywiście wszystko zrobiłam oprócz biocenozy, bo ukłuć się szybciej dałam, mimo, mojej wrażliwości na igłę, niż pozwoliłam sobie grzebać w pochwie:)

Ale spokojnie, mój gin to człowiek z innego świata..nawet chciał zaświadczenia, że mam wyleczone zęby, usg dopochwowe sprzed ciąży i piersi:)
Nie da człowiekowi odpocząć:)

Dobrze, że nie chciał rentgena łokcia, który był złamany w wieku 6 lat :):)
bo wtedy bym go posądziła o zboczenie!!

Ostatnia edycja:
reklama
heej

Aaronka usg dopochwowe z przed ciąży???? :szok: i zdjęcia z usg też????:szok: a myślalam że lekarz Gatto z włoch jest przewrażliwiony..heh
Katiuszka następnym razem jak eM mówi ODPOCZNIJ odpoczywaj! ;-) :-D:-) no tak się wmanewrować:-)
Alex___ a niby ze co krokodyle i dinozaury jedzą Ty myślałaś????:-D:-) uwielbiam Cuda :*:*:*

kolejna noc bez snów..:sorry2: zaczęło mi tego brakować :dry: Kok.o a jak tam sny o słodkosciach??? no i jak wizyta u diabetologa??? wczoraj miałaś??? czy dziś..:shocked2: qrcze chyba mnie jakiś amnezja dopadła :shocked2::cool:
Muma na dwa dni przed porodem firanki powiesisz a teraz odpoczywaj!!!!:tak:;-):happy2:

Do góry