reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczynki,
Muma - o matko! Ty to musisz mieć nerwy!
Ania - tulę! i ślę wzmocnione Cudowymi buziakami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i proszę Dziewczynki o kciuki żeby to jeszcze nie w tym tygodniu, bo eMek na nocną zmianę w miejscu, gdzie nie ma zasięgu:sorry2:

reklama
alex...mam nadzieję,ze dzidzia bedzie bardzo wyrozumiała i nie zostawi mamusi "samej"gdy Jej zechce się wyjść na światło dzienne!!:-)!!mam nadzieję,ze poczaeka,az tata bedzie w domku i zawiezie mame do szpitala!!..ej,no..tak bedzie napewno!!trzymam kciuki,zeby tak się własnie skonczyło!!

Muma wlasciwie to jutro juz zaczyna sie znak skorpiona, wiec na wage albo sie na dzis wyrobisz, albo przepadlo;-)
Alex ja tam mysle, ze Martyna jest grzeczna dziewczynka i wybierze sobie dobry czas na zadzwonienie po tatusia:tak::tak: ale kciuki na wszelki wypadek trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Haszitka przykro mi:-(
Katiuszka ile juz ma "wzrostu" twoj Julek, ze taki brzuchol (jak to okreslasz)??
Kasica kiedy jedziecie na jakas kontrole do tego androloga? Bo juz mi sie wszystko poplatalo:zawstydzona/y:
Zuza co tam? jak z tata?? len przeszedl czy nadal w dupce siedzi???;-)

jestem ponownie...poleżakowałam trochę, ale cholera dalej boli...:sorry2:zobaczymy jutro, jak nie przejdzie, to znowu doktorek...
Gatto a wiesz, że nie wiem ile Julek mierzy:zawstydzona/y: na ostatnim usg szpitalnym nie mam podane, a polski lekarz jak mierzył, tez mi nie napisał długości...mam inne parametry, nawet wagę, ale długości nie mogę znaleźć...aż z ciekawości poszperam jeszcze, może przeoczyłam:confused:
kasica nic się nie martw!!! będzie dobrze!!! musisz w końcu zacząć myśleć pozytywnie:tak: nieraz już udowodniono, że pozytywne myśli przyciągają dobre rzeczy, więc proszę mi tu nie pisać, że się boisz!!!;-) głowa do góry!!!
alex trzymam kciuki, żeby Martynka jeszcze posiedziała w środku&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Mam nadzieję, że weźmie przykład z kolegi Olusia i nie będzie jej się śpieszyło akurat w tym tygodniu:tak: a skąd masz te materiały? chodzisz do szkoły rodzenia? ja właśnie od czwartku będę mogła dzwonić i zapisać się do SR...ale sama nie wiem....warto? nie warto?:confused:
Haszitka nooo kurna...a już myślałam...ehhh no nic...kolejny cykl..kolejna szansa...trzeba wierzyć, bo co innego pozostało, nie? ściskam Cię mocno!!!!
zuzanka byłaś u taty? coś więcej wiadomo?
a co jest z bzzz???? jakoś jej mało...jak wpadnie, to za sekundę już jej nie ma...zalatany ten nasz bzzzyczek;-)

ps...właśnie oglądam Wiadomości...faktycznie Tusk gada, że in vitro ma być refundowane:tak: od lipca ma to wejść!!! ciekawe czy spełni te obietnice...

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny
w sumie to z tatą nic nie wiadomo jakiś obłęd ,może jutro się dowie i go wypuszczą .
co do in vitro to im się jeszcze pozmienia do lipca :eek::-D

Gatto oj coś nie przeszedł ,jedynie co dzisiaj zrobiłam to soczek świeży z marchwi i jabłek ;-)
jutro jak wstanę to muszę się ogarnąć bo jak będzie taki tydzień to M zabraknie gaci do pracy hehehe:-p

uciekam dziewczyny ,sorki że nie każdej z osobna ale coś mnie jeszcze nerka boli i nie wiem czy ostatnio to nie był właśnie ten ból co wylądowałam w szpitalu :confused2::eek: jak nie przejdzie do jutra to podjadę do lekarza niech zrobi usg nerek czy przypadkiem się tam więcej kamieni nie pokazało :shocked2:;-)

miłej i spokojnej nocki

alex_ Martynka ma brać przykład z Olusia i spokojnie czekać swojego czasu :tak:

aa jeszcze ,nie wiem co z bzzz bo mi też nie odpisuje :-(:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry