Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj zimno idzie!!! a ja kupiłam sobie płaszczyk wełniany ciążowy na Ebay-u. Ciekawe czy będzie na mnie pasował
no i żeby był ciepły!!!
gdyby ją puścili, to już by nam napisała, że jest w domu....jejku...nie mogę się doczekać Olkowych zdjęć!!!! aaa która tam mieszka najbliżej Mumy?? nie słychać jak Olek się drze????;-):-)
Co do porodu we dwoje...czy w większym gronie...to mój M. bardzo by chciał być przy narodzinach Julka...ale ja się waham...ale jak już, to napewno stałby przy mojej głowie, a nie głowie Julka;-):-) no i chyba wezmę kolkeżankę, na wypadek gdyby M. zemdlał
ale to są takie wstępne plany...niedługo będę musiała napisac plan porodu i wtedy zastanowię się tak na poważnie.
:-):-)o! a w niedziele spimy dłuzej! to luuuuuuubie![]()
ja brałam 1/2/1 więc musisz po prostu obserwować działanie ;-)czeeeejść
a właśnie.. bo napisane ze mogę 1-2 kapsuły łykać 2x dziennie.. Kok.o jak Ty łykałaś????
już wczoraj nie chciałam Ci głowy zawracać..
jak dla mnie spoko, jak nic prawie nie jadłam na początku ciąży to tylko cheesy wchodziłyDziewczyny nie mowcie mojemu doktorkowi, ale poszlismy dzis do McDonald'sa:-):-)

Z przepisu internetowego.

brzuchol mam nonstop twardy a na wczorajszym ktg już się całkiem przyzwoite skurcze pozapisywały ;-)