reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
leci ,leci zaraz nam się wszystkie dziewczynki posypią ;-)a My musimy się ostro za robotę wziąść ,żeby dużej różnicy wieku nie było ;-)
kok.o
Fanka BB :)
ellloooooooooooooooołłłłł 
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech juz wyciągają tego słusznych gabarytów Olka z Ciebie!
Ciekawe jak on wygląda :-)
zuza i caterina idziecie łeb w łeb
prosze łapać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i mam nadzieje ze teraz zaraz zimowe II bedziecie nam pokazywały
kurcze no, najwyzszy czas zeby sie posypały listopadowe krechy
:***
no a ja kawke własnie obaliłam i yyyyyyy chyba za duzo energii mam
a w planie tylko wypad na poczte. No i jeszcze prasowanie;-)
Trza piatek wykorzystac na leniuchowanie, bo juz od poniedziałku do pracy lece...tez fajnie, brakuje mi kontaktu z ludzmi
;-)
o! a w niedziele spimy dłuzej! to luuuuuuubie

Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech juz wyciągają tego słusznych gabarytów Olka z Ciebie!

zuza i caterina idziecie łeb w łeb

i mam nadzieje ze teraz zaraz zimowe II bedziecie nam pokazywały

no a ja kawke własnie obaliłam i yyyyyyy chyba za duzo energii mam

Trza piatek wykorzystac na leniuchowanie, bo juz od poniedziałku do pracy lece...tez fajnie, brakuje mi kontaktu z ludzmi

o! a w niedziele spimy dłuzej! to luuuuuuubie

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kok.o łapię fluidki ,oj przydałyby się II jakieś bo się posypiecie i nie będzie komu fluidków wysyłać
;-)
a no faktycznie przestawienie czasu ,ale za to szybciej ciemno będzie się robić
nie lubię tego!!!

a no faktycznie przestawienie czasu ,ale za to szybciej ciemno będzie się robić

Helol dziewczeta, witam sie i ja;-)
no staraczki do roboty, do roboty, wymieniajcie kocyki na pierzyny cielutkie i niech sie fasolki inkubuja dobrze!!!
lapcie lapcie dziewczynskie >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
u nas pogoda do doopy, juz widac zblizajaca sie zime z mglami, deszczami i wilgocia pieronska, brrrrrr.....zaczal sie tez okres przeziebieniowy i za bardzo wychodze z domu coby przed operacja nie zaliczyc jakiegos wirusa, bo juz nie zniose odkladania i znow czekania:-(
U mnie nic ciekawego, wczoraj troche nadgonilam prace domowe, umylam okno w kuchni, bo eMa nie moglam sie doprosic, wiec teraz przynajmniej widac swiat za oknem hihi
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no staraczki do roboty, do roboty, wymieniajcie kocyki na pierzyny cielutkie i niech sie fasolki inkubuja dobrze!!!
lapcie lapcie dziewczynskie >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
u nas pogoda do doopy, juz widac zblizajaca sie zime z mglami, deszczami i wilgocia pieronska, brrrrrr.....zaczal sie tez okres przeziebieniowy i za bardzo wychodze z domu coby przed operacja nie zaliczyc jakiegos wirusa, bo juz nie zniose odkladania i znow czekania:-(
U mnie nic ciekawego, wczoraj troche nadgonilam prace domowe, umylam okno w kuchni, bo eMa nie moglam sie doprosic, wiec teraz przynajmniej widac swiat za oknem hihi

Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Gatto a kiedy masz tę operację? bo mi chyba to umknęło ? a ja za okna też miałam się wziąść, na razie buraczki wstawiłam do gotowania ;-)
kok.o
Gatto za tydzien we wtorek chyba ma operacje, 6 listopada. To we wtorek bedziemy caly dzien zaciskac & za powodzenie
Gatto a imie z tych trzech w koncu juz wybraliscie? czy czekacie na moment jak zobaczycie Gattinke i wtedy dopasujecie?;-):-)
a u mnie okna w sumie niedawno przez eMa wymyte, wiec chyba przed swietami sie machnie jeszcze raz, coby gwiazdki było lepiej widać;-)
a gdzie Ani@k dzisiaj wcieło?? elooooooooo!!! urzedniczka Ania proszona o zgłoszenie się na posterunku!
mam nadzieje,ze jeszcze nie siedzisz w aptece zastanawiajac sie, ktorego wiesiołka sobie zapodać

Gatto a imie z tych trzech w koncu juz wybraliscie? czy czekacie na moment jak zobaczycie Gattinke i wtedy dopasujecie?;-):-)
a u mnie okna w sumie niedawno przez eMa wymyte, wiec chyba przed swietami sie machnie jeszcze raz, coby gwiazdki było lepiej widać;-)
a gdzie Ani@k dzisiaj wcieło?? elooooooooo!!! urzedniczka Ania proszona o zgłoszenie się na posterunku!

Ostatnia edycja:
Ani@k
czeeeejść
jestem jestem właśnie końsumuję II śniadanie
muszę troszkę brzuszek napełnić aby mieć później co gubić
poszłam wczora do apoteki.. mówiłam wam keidyś że oeparolu u mnie nie ma??? a wiec jest i to można wybierać i przebierać i gdyby nie pomoc Kok.o chyba bym wczoraj nie kupiła wiesiołka
Kok.o jeszcze raz bardzo dziękuję
:****
dodatkowo kupilam se lustereczko bo ostatnio wszystkie mi się potłukły
no rzeczywiscie Zuza i Caterina idą łeb w łeb
i już niedługo będą rozsiewać fluidy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto do 6 jeszcze troche czasu jest.. a psychicznie jesteś już gotowa do operacji?????
ja się rozpływam..taka sauna karaibska się włączyła
gorąco, słońce w pyszczek mi wali, z tego przymrużania oczu bedę miała więcej zmarszczek qrcze
poza tym @-owa aura pomału mija, wieczory z piwem świetnie działają na.. sen
a z pozycji w tv moim ulubieńcem jest seria 'pingwinów z madagaskaru' - polecam
no to chyba tyle.. jutro raczej nie będę zaglądać bo zaplanowałam sobie porządki na cmentarzu, cza chyba już zacząć znicze kupywać
a właśnie.. bo napisane ze mogę 1-2 kapsuły łykać 2x dziennie.. Kok.o jak Ty łykałaś????
już wczoraj nie chciałam Ci głowy zawracać..
jestem jestem właśnie końsumuję II śniadanie

poszłam wczora do apoteki.. mówiłam wam keidyś że oeparolu u mnie nie ma??? a wiec jest i to można wybierać i przebierać i gdyby nie pomoc Kok.o chyba bym wczoraj nie kupiła wiesiołka

dodatkowo kupilam se lustereczko bo ostatnio wszystkie mi się potłukły

no rzeczywiscie Zuza i Caterina idą łeb w łeb

Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto do 6 jeszcze troche czasu jest.. a psychicznie jesteś już gotowa do operacji?????

ja się rozpływam..taka sauna karaibska się włączyła

poza tym @-owa aura pomału mija, wieczory z piwem świetnie działają na.. sen

no to chyba tyle.. jutro raczej nie będę zaglądać bo zaplanowałam sobie porządki na cmentarzu, cza chyba już zacząć znicze kupywać

a właśnie.. bo napisane ze mogę 1-2 kapsuły łykać 2x dziennie.. Kok.o jak Ty łykałaś????

Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k @ minie i Ty kochana będziesz się cieszyć II ,ja brałam 2 x1 kapsułce podczas śniadania i kolacji 
Gatto nie masz co się denerwować bo wiesz przecież ,że to formalność i wszystko będzie dobrze ;-)
kurcze kok.o nie ma już swojego kalendarza ja bym zerkała na tempkę i paczyła i porównywała do swojego

Gatto nie masz co się denerwować bo wiesz przecież ,że to formalność i wszystko będzie dobrze ;-)

kurcze kok.o nie ma już swojego kalendarza ja bym zerkała na tempkę i paczyła i porównywała do swojego

reklama
kok.o