reklama
Witam się poranna kawą z zimnego i wietrznego wschodu
Przepraszam że wczoraj nie pisałam ale w robocie byłam i chyba z5 razy siadała do kompa i zaczynałam pisać ,ale pacjenty skutecznie mnie odciągali od innych zajęć niż praca. A wieczorem zjadłam makaron ze szpinakiem i padłam
eM się już odobraził i jest dobrze
Mówi tylko że wredną babą jestem
Muma moja kochana oczywiście że ściskam mocno największe kciuki
&&&&&&&&&&&&&&&
Proszę o nie denerwowanie się bo wszystko będzie dobrze

Przepraszam że wczoraj nie pisałam ale w robocie byłam i chyba z5 razy siadała do kompa i zaczynałam pisać ,ale pacjenty skutecznie mnie odciągali od innych zajęć niż praca. A wieczorem zjadłam makaron ze szpinakiem i padłam

eM się już odobraził i jest dobrze

Muma moja kochana oczywiście że ściskam mocno największe kciuki
&&&&&&&&&&&&&&&
Proszę o nie denerwowanie się bo wszystko będzie dobrze

katiuszka79
Fanka BB :)
hejka Dziewczyny!
jestem i zyję, ale coś podam po pracy i nie mam siły na nic...
Więcej napiszę po południu, teraz najważniejsze....
Muma trzymaj się Kochana!!! życzę, żeby to już dziś był ten WIELKI DZIEŃ!!! żeby Oluś pojawił się na świecie w radosnym nastroju, śliczny, różowiutki i przede wszystkim zdrowy!!! trzymam za Was kciukasy!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jestem i zyję, ale coś podam po pracy i nie mam siły na nic...
Więcej napiszę po południu, teraz najważniejsze....
Muma trzymaj się Kochana!!! życzę, żeby to już dziś był ten WIELKI DZIEŃ!!! żeby Oluś pojawił się na świecie w radosnym nastroju, śliczny, różowiutki i przede wszystkim zdrowy!!! trzymam za Was kciukasy!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witam się z samego rańca,
wczoraj tak jak przypuszczałam padłam. Choć jeszcze lodówka wyła i musiałam ją rozmrozić, a za lodówką poszła w ruch łazienka. Dziś pranie pościeli i "może" uda się z resztą a po południu brum do Łodzi na kilka dni na powitanie Olusia
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i za Olusia. Wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję, że jak już będę w tej Łodzi to uda mi się usłyszeć pierwszy okrzyk Olusia
Dobra, zaczynam praczę....tak sie cieszę że dziś już piątek
wczoraj tak jak przypuszczałam padłam. Choć jeszcze lodówka wyła i musiałam ją rozmrozić, a za lodówką poszła w ruch łazienka. Dziś pranie pościeli i "może" uda się z resztą a po południu brum do Łodzi na kilka dni na powitanie Olusia
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i za Olusia. Wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję, że jak już będę w tej Łodzi to uda mi się usłyszeć pierwszy okrzyk Olusia
Dobra, zaczynam praczę....tak sie cieszę że dziś już piątek
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny
Muma &&&&&&&& będzie dobrze
Caterina widzę piękną temperaturkę trzymam kciuki za cykl&&&&&
katiuszka Ty się przypadkiem nie przemęczasz ?
ja zjadam śniadanko i spadam na targ po buraczki i wiązanki na cmentarz ,jak wrócę odezwę się przy kawce
Muma &&&&&&&& będzie dobrze

Caterina widzę piękną temperaturkę trzymam kciuki za cykl&&&&&
katiuszka Ty się przypadkiem nie przemęczasz ?
ja zjadam śniadanko i spadam na targ po buraczki i wiązanki na cmentarz ,jak wrócę odezwę się przy kawce

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
halo a co tu taka cisza? czyżby wszystkie pod drzwiami Mumy stały i nasłuchiwały czy rodzi :-)
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
oj caterina chyba masz rację
od jutra śnieg i mróz ,toć to szok 
szybko ten czas leci ,pamiętam jak rok temu z Mumą rozmawiałyśmy o moim in vitro nie udanym i jak ona się stara a tu już rodzić będzie
;-)