reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
U mnie w szpitalu nie wpuszczają faceta na salę operacyjną a szkoda.. :-(W innych szpitalach w Łodzi różnie bywa. Ale teraz już M nie będzie sam się stresował na korytarzu, z Julą sobie posiedzą. Wtedy to w sumie pierwszy ją dokładnie zobaczył bo zaraz jak ją wyjęli to mnie tylko na chwilkę pokazali a Tatuś dokładnie obejrzał jak ją mierzyli, ważyli itp:happy:

zuzanka - pytasz co ja czuję, otóż ja już w ogóle nie mogę chodzić właściwie:-) bo mi się czuję - kość łonowa rozchodzi wtedy i czyjaś głowa zdaje się wkręca mi się między te kości ;-) A wieczorem mam skurcze normalne tzn ból jakby mocnomiesiączkowy ale mijają w kąpieli a tzn , że zmyłka czyli skurcze przepowiadające;-)

koko mam nadzieję, że Ty wiesz, że ja żartuję z tym filmem z porodu :-) Parę dni temu za to czytałam, że laska myślała, że na cięciu będzie mąż i będzie robił zdjęcia ale że go nie wpuścili to zaangażowała do tej sesji anestezjologa:-D

hehe Muma chyba żartujesz? anestezjologowi kazała zdjęcia robić?

ja uwielbiam takich ludzi co robią na pogrzebach zdjęcia i poród kręca albo zdjęcia robią ,ja nie pozwolę robić zdjęć .Po jak najbardziej jak już dojdziemy do siebie wszyscy :confused2::cool2:
kok.o no to chyba jeszcze przed Tobą te wiadomości ? jeszcze kilka spotkań będzie więc powie :tak:ja to ja ale mój M chce też chodzić na szkołę rodzenia ;-)

Ani@k Ty zbereźniku ;-) a tak przy okazji ja się właśnie wybieram na bikini dzisiaj wieczorem to może jakiś wzorek poproszę może ---------> a na święta założę lampeczki,żeby bardziej widoczna była strzałka :laugh2::laugh2::laugh2:

no Muma ja wiem ze zartujesz, ale kolega mowil,ze jak jego zona rodziła to na innych salach widział porozstawiane stojaki z kamerkami :confused: Wiec dla niektorych takie filmowanie dziwne nie jest;-):-)
A tamten anestezjolog to fajny gosc, skoro sie zgodził:tak::-)

zuza hehehe pas startowy sobie tam wyfryzuj :-D
a zdjec na pogrzebach tez nie rozumiem...no jakos nie moge zakumać po co to????
a naszkole oczywiscie z eMem chodze;-) tez sie koniecznie chciał doedukować:tak:

Ostatnia edycja:
no no :laugh2: , mój będzie wniebowzięty hehe

a ja mam chęć na placki ziemniaczane ,tak dla odmiany tematu pora obiadowa się zbliża ,ale to może jak wrócę od fryzjera ;-)tak sobie pomyślałam,że się troszku zrobię a w sobotę mam koleżanki 30 urodziny i nie wiem w co się ubrać ,oj tam nie wiem JA NIE MAM W CO SIĘ UBRAĆ:crazy::szok::wściekła/y:

Może fajny ale ja jednak wolę żeby patrzył w maszynę z moimi parametrami życiowymi :-D Podczas cięcia z Julką przez chwilę tak mi spadło ciśnienie, że myślałam, że już jej nie zobaczę...
I teraz moje schizy żeby nie było, że jak tak radośnie i niczego się nie boję:

1. Zacznę rodzić i urodzę w taksówce (i jeszcze wyląduję na kardiologii i pobrudzę siedzenia panu taksówkarzowi:eek:),
2. Znowu na sali operacyjnej spadnie mi ciśnienie ale tym razem go nie podniosą :eek:
3. Wyjmą Olka i nie będą nic gadać a to będzie znaczyło, że coś nie tak :eek:
4. Okaże się po badaniach, że ma toksoplazmozę :eek::eek::eek:
5. Z racji słusznego wieku nie będę mogła w ogóle chodzić po tym rozpruciu brzucha tym razem:eek:
6. U innych bab na porannym widzeniu ( bo są 2 pory widzeń w szpitalu) będą mamuśki a u mnie cisza spokój:eek:

ITP ITD...
Już bym chciała być w domu z powrotem :-(

wariatki :-D:laugh2::-)

boszszsz Muma mi by coś takiego do głowy nie przyszło:szok: z założenia ma być cc - i torbę w aucie ma eM - więc wizja taksówkarska odpada :tak: nie ma możliwości tokso u Olusia bo wszystko zostało wyleczone za pomocą tabsów które brałaś, moja koleżanka młodsza odemnie rodziła cc 6 lat temu i nie mogła chodzić więc nie bierz opcji wieku pod lupę, nie będzie mamusiek ale będzie rozradowany na wpółpłaczący em i Julka!!!!!!!!!! nie każdy na coś takiego może sobie pozwolić.. a jak chcesz kogoś kto by mamuśkę przypominał to z racji wieku mogę się pofatygować i dokładnie obejrzeć pana Jarka:-) :********

urodź Ty już bo głupoty zaczynają Ci w głowie kiełkować ;-):tak:

Ostatnia edycja:
Muma :****

no wiesz co ale masz schizę!!! ja mam dla Ciebie inne punkty!
1! dojedziesz do szpitala bez rodzenia w taksówce
2! na sali jedynie co to mogą podnieść Ci ciśnienie ;-)
3! Olka wyjmą rozdartego na cały szpital :tak:i będą mówić jaki to śłiczny chłopiec.
4! Dostanie 10 punktów!
5! daje Ci parę godzin i wrócisz do formy i w domku dojdziesz do siebie .
6! i te mamuśki na widzeniu będą grać na nerwach i gadać co mają robić itd a Ty masz eMka i Julkę i będzie rodzinnie i miło :***************************

to tyle !

uciekam do fryzjera .Miłego dnia dziewczynki:*

Ostatnia edycja:
mozna jeszcze dorzucic jeden przyjemny punkt:
7. w czasie cc (robionego przez Twojego doktorka) przystojny asystujący dr Jarek i rownie przystojny anestezjolog beda umilac Ci czas;-):-)
bedzie dobrze:tak:
no, dobrze Ani@k mówi, urodz juz bo schizowac zaczynasz;-):-)

a i na szk.rodz. polozna mowiła, ze nikt tak nie boi sie porodow jak taksowkarze:-D:-D

reklama
Bo ja to bym chyba taksówkarzowi nie zdradziła, że to JUŻ;-) A M wozi torbę w samochodzie ale jakby coś się działo w ciągu dnia to ja taksówę biorę bo tak by szybciej było :eek:
Już też mam nadzieję, że jutro zostanę tam...
Póki co chyba się zdrzemnę bo w nocy coś ciężko było a jutro może cięzki dzień przed nami ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry