reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej:-)
śpicie??? no też pytanie, nie?;-) ja się wyspałam po pracy, to teraz grasuję po domku...i po lodówce:-D
alex chyba coś źle zrozumiałam...w całej ciąży przytyłaś 2 kg????:szok: weź mnie nawet nie załamuj....coś mi się wydaje to niemożliwe...:confused:
kasia.natka gdzie Ty utworzyłaś ten album ze zdjęciami Misi? nie załapałam chyba i szukałam na schizkółku:sorry2::-)
Aleksis no wreszcie się odezwałaś!!! Kochana, ja coś czuję, że tym razem się udało...jak jeszcze napisałaś, że jesteś przeziębiona, smarkasz i kichasz....to ja już wiem, że będą II kreseczki!!!! sama zapytaj naszych dziewczyn czy przeziębienie nie służy zafasolkowaniu:tak: ogromne kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o dobrze, że się odezwałaś...ale na przyszłość proszę takich numerów nie robić, oki???;-) wiesz, że połowa nas tutaj w stanie odmiennym..chcesz nam porody przyśpieszyć?:-D eee chociaż Muma pewnie by się cieszyła:-pno i smutki prosze wrzucić do kibelka i spłukać dwa razy...na wszelki wypadek!!!
Ogólnie coś melancholia panuje na wątku...dziewczęta coś nam podupadły na nastrojach...mam nadzieję, że to przejściowe i że to wina pogody i ogólnie jesieni...Kobietki, uszy go góry!!! kurna...musi się kiedyś udać,nie???

A u mnie jakoś dziwnie...raz boli, raz nie...ogólnie to najbardziej jak chodzę i wstaję z łóżka...Pytałam dziewczyn na drugim moim wątku czy miały takie coś i jak tak, to co angielski lekarz na to...Jedna mi odpisała, że ma takie coś, lekarz powiedział, że naciąga się wszytsko w środku, dziecko tez uciska i stąd te bóle...no i przepisał cudowny lek na wszystko czyli paracetamol:szok::tak: Zobaczę jutro rano, jak dalej coś będę czuła, to zadzwonię do przychodni. A w przyszłym tygodniu w środę mam wreszcie pierwszą wizytę u położnej!!!! Hurraaaaa....mają mi wtedy pobrać krew, mocz, ciśnienie zmierzyć i tyle...wielka mi wizyta...ale dobre i to!!!
Uciekam popic meliskę, bo inaczej znowu będę straszyla mleczarza o 4 nad ranem;-)
Do jutra!!!

reklama
Ahoj dziewczyny:-)
Melduję się na posterunku:tak:

Nie smutać się kobity,będzie dobrze:tak:

Ale to chyba jakieś hormony, bo ja swojego M łopieprzyłam przedwczoraj.
Się obraził i się nie odzywa:wściekła/y:

Za oknem szaro i ponuro :wściekła/y:
Ale wysyłam gorace buziaki :-**

Cześć Kochane,

ja również się witam. Dziś wyjątkowo wcześnie zaczynam robotę, kończę i idę spać.
Ciężka noc za mną. Po tych gokartach i nie tylko:) ale co zrobić jak były wznoszone toasty za żonę w ciąży, no co:):):)

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Ani@k,to dzis i ja mam taki nastrój....:-(do dupyyyyyyyyyy,naprawde.........:-:)-:)-(

a dziś już lepiej????
Ani@k 15 miesięcy się staramy, wiem że to nie dużo :zawstydzona/y:
dużo, dużo Caterina.. i wiem jak mocno może szlag trafiać ze ciągle doopa blada:sorry:

Kasia - cudna jest Misia. i gdyby nie to, że Cud już zajęty to bym mu w konkury zasuwac kazała
no! i ani mi się waż! ;-):-p

Katiuszka wejdź na profil Kasi.natki i wszystko będzie jasne:tak:
Kok.o opowiadaj czego nauczyliście się wczoraj w szkole :tak:
Zuza a dziś już mniej nudno??? :sorry: zaraz wynajdę jakąś grę w necie połączymy się i będziemy grały - jak oczywiście nadal nudno Ci będzie.. dziś mój stosunek do pracy jest w dolnych granicach zdrowego rozsądku i przez to co się zaczyna tu dziać zrobię sobie mały protest, a co! (byle tego nikt nie zauważył :laugh2::dry:)
Bzzzz opowiadaj o zumbie, bo ciekawa jestem czy warto się zastanawiać nad umawianiem terminu :tak: jakieś zmiany zauważyłaś??? masz lepszą kondycję??? opowiadaj!!!!

Aleksis dzięki za pryw. :*****

nie będę piła ziół, będą mi się kojarzyły z parciem na ciążę a nie chcę tego.. oeropal(operaol) kupię w tabletkach i będę łykać razem z folikiem.. może wpłynie w jakiś sposób na cerę i włosy??? i tego będę się trzymać..
zastanawiam sie też nad wywaleniem wykresu bo nie wiem czy będę miała ochotę mierzyć temp. może na kilka dni przed @ aby mnie nie zaskoczyła.. poważnie myślę nad jakimś czymś magicznym co pozwoli mi zrzucić fałdy z brzucha.. no i jak tak dalej pójdzie kozaków w zimę nie będe miała siły nakładać :shocked2::laugh2::dry:
kolejkę będzie mi zajmować Caterina zatem o utratę pozycji gdzieś tam na końcu się nie obawiam :cool2:
to chyba tyle co chcialam powiedzieć..

przypomniało mi się.. choć nie wiem dlaczego w trakcie pisania powyższego zapomniałam..:eek:
Kasia.natka ja o Krakowie myślę.. ale to dopiero w 2013.. teraz już mam za mało urlopu a jak do krakowa to koniecznie na dłużej aby mi dłużej w pamięci go zostało:tak: no i sobie nie wyobrażam oczywiście nie widzieć Misi :****

cześć dziewczyny

ja się tylko witam mam wujowy dzień więc nie będę smęcić ,tempka nie wzrasta czyli jakby była oznaka braku owu :zawstydzona/y::-:)wściekła/y: na usg niby było a aa już sama nie wiem .

Miłego dnia.

Dzien dobry dziewczeta,

ja mam lenia jak jasny gwint!

Alex tylko 2 kg???:szok::szok: cos ty jadla, ze ci sie chudlo???? Ja mam na plusie 6kg jak na razie.

Zuzanka czasem wystarczy tylko maly skok tempki, widzialam wykresy plaskie jak nalesniki z ktorych sie dzieci rodzily, wiec uwazam, ze twoj wykres nie jest zly!! uszy do gory!!

Katiuszka tez mialam raz taki okropny bol brzucha, jak wstalam rano z lozka to sie nie moglam wyprostowac:szok:okazalo sie, ze mam zapchane jelita:-(posiedzialam z godzine w kibelku i pomalu ruszylo, potem sobie zrobilam diete jogurtowa dla przeczyszczenia. Akurat w ten dzien mialam wizyte i z Mala bylo wszystko ok, ale lekarki zapytalam i potwierdzila, ze to moga byc zaparcia wlasnie. Wiec teraz staram sie ograniczac napoje gazowane i czekolade:tak:

Aleksis trzymam kciuki za dobre zagniezdzenie sie fasoli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kok.o jak tam samopoczucie dzisiaj?? chyba lepiej, nie????

Muma czyli bedzie maly skorpionek hihi, fajnie.

Ani@k w Krakowie jest super w grudniu, jak jest kiermasz swiateczny na rynku, super wystroj, mozna napic sie grzanca i wszystkie knajpki maja swoj fajny klimacik:tak::tak: Okropnie tesknie za Krakowem, mieszkalam tam prawie 15 lat.

My wczoraj swietowalismy urodziny eMa, troche oczywiscie sie wscieklam bo kupilam mu perfum i zamowilam tez ponad 2 tyg temu t-shirt z zalando i nie doszedl:wściekła/y::wściekła/y:no coz, bedzie w pozniejszym terminie!
Nie wiem jak inne ciezarowki, ale ja nie moge sie skoncentrowac na przytulankach. Zawsze jak bysmy chcieli cos zaczac to Mala zaczyna wariowac i jak tu co robic??:eek::eek::-):-)

dzięki Gatto ,ale mnie chyba zaczyna jakaś deprecha łapać,ehh...już mi się cierpliwość kończy ,ostatnio nic mi się nie chce nie przywiązuje uwagi większej do codziennych porządków :no: powinnam dzisiaj obiad zrobić jakiś i co i dupa nie chce mi się :confused2:dobrze,że kawkę sobie zrobiła a to mi się chciało :laugh2:

ryczeć mi się chce!!!!!

alex_2kg przytyła? o mamo :szok: ja w ciągu miesiąca mam wahania 2kg a to w dół a to w górę :sorry:
Ani@k jak Twój stosunek do pracy nadal "a seksualny"?

Gatto mnie się marzy Boże Narodzenie w zakopanem.. a Kraków jest piękny przez cały rok :tak:
Zuza ale wykres masz książkowy! temp. skoczyła o z 36.5 na 36.7!!! no lepszej owu zobaczyć by nie można było:tak: piękna faza przedowulacyjna i pięknie jest teraz.. więc czym się smucisz???:eek: ja bym była przeszczęśliwa jakbym taki wykres miała, zobacz co u mnie się działo..:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a stosunek się nie zmienił, jeszcze się wkurzyłam bo gadałam ze zdenerwowaną baba i udzielił mi się jej nerw:wściekła/y: z tym że ja już spokojna jestem.. nie wiem jak baba :-D ;-)

reklama
no widzisz Ani@k ja się nie znam za bardzo na tempce ,ale dzięki Wam od razu mi lepiej :*****
oj ja pamiętam jak pracowałam we firmie to miałam klientów takich ,że czasem myślałam,że wyjdę z siebie i stanę obok ja ogólnie nerwowa jestem i jeszcze jak mnie ktoś wkurzył to tylko patrzyłam na szefową a ona mi robiła gest "wdech wydech "bo wiedziała czym może się to skończyć :crazy::happy:a przez telefon klient nie widział jak przewracałam oczyskami hehe

idę dzisiaj na 12:30 do fryzjera to może i humor mi się polepszy :sorry:

Do góry