reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć
Kasia.natka chyba się zakochałam w Twojej córeczce, Misia jest PRZE-SŁODKA!!!!!!:tak:
u mnie nastrój jak niedawno u Aleksis zatem czekam aż minie :dry:
nie chce mi się pić ziółek, przez te 3 miechy tylko mi @-a się zubożała, no może czasami jakiś glut się pokazał poza tym nic, zainwestuje chyba w operaol (oeparol?) i w jakieś globulki uspakajające albo wykupię kilka skrzynek piwska i będę się nim opijać dzień w dzień..bo łapy mi opadły i powiem szczerze że mam dość..
czas chyba zająć się czymś poważnym bo na 'tworzenie nowego życia' się chyba nie nadaję, a skoro się nie nadaję cza pofolgować, zwinąć zabawki i wrócić na swoje podwórko..

może na basen zacznę chodzić??? czas chyba się pływać nauczyć.. bo a noż widelec przyjdzie mi uczestniczyć w jakimś (poważnym) meczu na 'narodowym' :-D:-);-)
może nas w końcu odwiedzisz bo jak byłaś chwilę temu w K-kowie to nic się nie odezwałaś :dry: oeparol polecam! a na gorsze dni to większe ilości winka :-D

reklama
cześć Dziewczynki,
z Młodą wsio ok, waga 2600, dalej bryka aż miło, odwrócona już ładnie do porodu, ale to na tyle, bo u mnie wszystko długie, zwarte nic nie zapowiada żeby to już, a i termin przesunęła mi lekarka na 23.11, no i trochę jestem rozczarowana, bo myślałam, że w przyszłym tyg. to już coś ruszy
Ania, Kok.o i która tam jeszcze na chandrze zasuwa - halooooo! koniec smutów! święta za chwilę:D
Kasia - cudna jest Misia. i gdyby nie to, że Cud już zajęty to bym mu w konkury zasuwac kazała

aaa, i chwalę się - na plusie 2 kg od początku ciąży:-Dbiorąc pod uwagę wagę Młodej, wody, etc. to chyba mi się schudło, haha

Ostatnia edycja:
alex_super ,że wszystko dobrze ,tak powinno być :-)
caterina mało nie mało ja wiem,że się chce i nie ma bata ,ja na początku starań myślałam,że mi szybko pójdzie ehhh a tu jak widać ....
lopop bo za mało siedzisz z nami i sie mało co udzielasz :-(

dopadła mnie jakaś nuda straszna wieczorna ,nie mam chęci na książkę ,kolacja zjedzona więc nie ma co szykować,chyba w piątek pojadę na targ kupię buraczki i porobię w słoiki aby mieć gotowe na zimę :dry::tak:ehhh

nudy,nudy,nudy

Witam sie taka pozna pora, ale jeZdem:-)
Dziekuje serdecznie za pamiec i Wasze kciuki. Dziewczynki jestescie the best:tak:
Kurka... jakies smuty jesienne nas dopadly, ale czas wziasc sie w garsc. Bo zycie jest piekne mimo tych klod, ktore lubi nam rzucac pod nogi. Probujmy mimo wszystko brac z niego co najlepsze...

Muma niech w koncu to juz bedzie!!! Czekamy na Olusia wszystkie z niecierpliwoscia

A ja co... juz po wszystkim, nasienie bylo dobre, ale znowu bylo bez USG... Trwalo to chwile, potem sobie posiedzialam na fotelu pod przescieradlem. po 15 minutach pojechalam do domu, po drodze drobne zakupy i poszlam do wyrka.

Przeziebilam sie cosik, pije herbatke z sokiem malinowym, biore aspirynke

Tak bym chciala, aby do konca udalo sie nam wszystkim pochwalic II kreskami.

Moja przyjaciolka w Rzymie zapali swieczke Sw.Annie w mojej intencji.Milo z jej strony

Ja w kazdym razie chce przestac czytac na temat zajscia w ciaze czy nie zajscia, bo mnie to zaczelo wkurzac a po drugie siedze na tylku, zamiast wyjsc na spacer itd.
Zamowilam sobie w necie ksiazki i bede czytac aby nie myslec czy sie uda czy nie...

Sciskam Was wszystkie. Kciuki za Staraczki i przyszle Mamuski

reklama
cześć Dziewczynki,
z Młodą wsio ok, waga 2600, dalej bryka aż miło, odwrócona już ładnie do porodu, ale to na tyle, bo u mnie wszystko długie, zwarte nic nie zapowiada żeby to już, a i termin przesunęła mi lekarka na 23.11, no i trochę jestem rozczarowana, bo myślałam, że w przyszłym tyg. to już coś ruszy
Ania, Kok.o i która tam jeszcze na chandrze zasuwa - halooooo! koniec smutów! święta za chwilę:D
Kasia - cudna jest Misia. i gdyby nie to, że Cud już zajęty to bym mu w konkury zasuwac kazała

aaa, i chwalę się - na plusie 2 kg od początku ciąży:-Dbiorąc pod uwagę wagę Młodej, wody, etc. to chyba mi się schudło, haha
super że malutka w porządku a brakiem gotowości u ciebie się nie przejmuj bo to się może zmienić bardzo szybko :tak: a z tą wagą to poszalałaś :-D szkoda że twój Cud tak szybko zarezerwowany :sorry2:

Aleksis teraz już tylko kciuki trzymam bo na pewno właśnie tam fasolka zaczyna kiełkować :tak: kiedy planujesz testować? no i zdrówka!

Do góry