reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam się i ja:-) Oczywiście na posterunku jestem :tak: Kawę popijam, zapraszam bo wiecie w kupie raźniej:-D

Oczywiście nadaj zaciskam kciuki za wizytująco- inseminacyjne koleżanki.
Paluchy wypuszczam jak mam pacjentowi krew pobrać:tak:
Pogoga dzisiaj u nas byle jaka.Zimno i ponuro:wściekła/y:

Kok.o gdzie jesteś ??

Ani@k
to co w kolejce mnie samą zostawisz :confused::-(
Kochana będzie dobrze zobaczysz.
Ja nie moge tam stać sama, bo i nie bedzie do kogo buzi otworzyć i co zamkne sie w sobie jeszcze;-)
Pliis zostań ja nie lubię samotności:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
ano właśnie kciuki zaciskam za Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Caterina
ja z kolejki nie wychodzę, ja po prostu mam przykazane ze mam wszystkich przepuszczać, bedę wpadać aby dotrzymać Ci towarzystwa, nie ma sprawy..ale z końca kolejki będę długo do Ciebie biegła ;-) i żebyś wiedziała że tylko i wyłącznie dlatego będę albo zmachana albo spóźniona :tak:

czesc kobietki:happy2:
ze mna wszystko ok..juz:sorry2: sorki,ze nie odzywalam sie, ale mialam taka chandre, ze szkoda gadac:zawstydzona/y: no ale juz ok:tak:
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za udany zabieg, mocne mooocne kciukasy i dopingujemy zolnierzykom no i pecherzowi, coby pekł ;-):-)
alex &&&&&&&&&&&&&& za wizyte... ale chyba Mała posiedzi jeszcze co najmniej 2 tyg, nie?
Ani@k :******** i oczywiście ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do szuflady, za kilka dni prosze wykorzystywać:tak:
caterina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ to na teraz! i &&&&&&&&&&&&&&&&& za cykl :tak::-)
katiuszka prosze zwolnij troszke, jak Cie boli brzuch to znaczy,ze organizm mowi "dosc! " No niestety, troche teraz dzwigac musisz wiec pracy w dawnym tempie nie da sie utrzymac:sorry:
Muma kurcze, pisalas kiedys,ze akcja porodowa nie moze sie zaczac zeby Ci ta cesarke zrobili...a jak masz teraz skurcze i tak Cie przetrzymuja i zacznie sie np dzisiaj????? :szok: ojj..&&&&&&&&& zeby Olek do piatku jeszcze wytrzymał wiszac głową w dół;-)

pozdrowionka i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla potrzebujacych

Hejka,

Nooooo nareszcie kok.o się odezwała :tak: A jak Ty się czujesz w 31ym tygodniu ?? Kiedy teraz jakaś wizyta ??:-)

Ani@k - no weź nie kombinuj, jest jesień , jest smętnie ale to jeszcze nie powód żeby tu wygadywać takie tam.. Chyba, że to tak taka metoda, takie zaklinanie, wcale Ci nie zależy i właśnie dlatego tak niedługo będzie :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

katiuszka - jak dzisiaj ? Pomaszerowaliście do pracy z Julkiem ? Wiem, że jesteś rozsądna dziewczynka i się nie przeforsujesz, bądź czujna ;-):-) Dopiero teraz się dopatrzyłam , że pisałaś rano... No nie urodziłam, wczoraj znowu miałam takie fajne skurcze wieczorem ale w sumie co wieczór słabsze są ... A babcia lepiej się czuje, pije krople z jemioły - albo to rewelacja jest ale raczej obstawiam, że efekt placebo - wystarczy podać lekarstwo i już człowiekowi lepiej, uffff:-)

A my dzisiaj zaczynamy 40 tydzień... Mamy też + 18 kg ;-) Ogólnie już mi to zwisa (i dosłownie i w przenośni) ale tym razem M zapowiedział, że w piątek nie wyjdziemy stamtąd bez decyzji, bez terminu, jak trzeba będzie to olejemy doktorka i pójdziemy do ordynatora :-D Mnie to już teraz najbardziej wkurza, że ciągle się szykuję, uzupełniam lodówkę, zakupy a potem znów wracamy i d...;-) No ale taki stan nie może chyba trwać wiecznie:baffled:

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

ja już ogarnieta i z kawką się witam ,wcześniej tylko Was pod czytałam a teraz mogę usiąść i napisać..
Ani@k wiem co czujesz mnie coraz częściej napadają dni zwątpienia i bezsilność ziółka piję jak przypomnę sobie :zawstydzona/y:staram się codziennie bo obiecałam sobie ,że powalczę do końca roku i odpuszczę ,zastanawiamy się z M żeby znowu podejść do IUI ale jak sobie pomyślę o tych badaniach ,monitoringu co drugi dzień i,tabletkach i innych duperelach to mi się w żołądku przewraca :baffled: ja opadam z sił wieczorami albo rano nie mam humoru :no:
Muma no to ja coś czuje ,że na dniach nas poinformujesz ,że Olek już jest na świecie :tak:coś czuję w moczu ...
katiuszka nie przemęczaj sie w Twoim stanie nie wolno zwłaszcza,że bardzo się starałaś o tę ciążę więc nie ryzykuj kochana

ja dzisiaj na obiad mam wczorajszą zupkę buraczkową :tak:

co to za czas chadrowy nastał???? :confused:

Kok.o jak by co, dawaj znać, pojadę i przywalę chandrze aby Ci więcej nie doskwierała!
@-ie mojej przywaliłam dam też radę każdej chadrze :tak:
Muma 'ta taka metoda' tez na mnie nie działa ;-) Caterina mnie w kolejke zapisała, mam nadzieję że jak przyjdzie 'odpowiedni' czas - z pod lady da się conieco wyciągnąć..
a Ty Caterina się pchaj na poczatek! i obyś nie musiala długo czekać, a tak dla przypomnienia..jak długo się staracie??? bo mi umknęło.. :sorry2:

a gdzie meldunki reszty Pań??? halo????? budzimy się i otwiermay bb!!!! :happy2:

Zuza :**** a ja chyba umówię się do endo.. jestem chyba gotowa wyciąć tarczycę z tymi wszystkimi gównami w środku.. płakać mi się chce na samą myśl o tym co mi endo mówiła, że brak będzie gosp. wapniennej i innych cennych składników no i najważniejszego - mogą być problemy z donoszeniem.. ale z drugiej strony nie mogę w nieskonczoność łazić z tyloma guzkami..:zawstydzona/y:
dała mi kiedyś czas do końca roku.. ale na moje oko do końca roku to nie będzie nic.. zatem.. ehhhh...

Ostatnia edycja:
zuzanka - no wyjścia nie ma:-D Jest 7 dni do terminu i w tym czasie doktorek MUSI wreszcie złapać nóż i wyciągnąć Olusia, któremu dobrze w dyni ;-)

No jest czas chandrowy, taka pora roku w sumie...Ale już niedługo Święta :tak: Pomyślcie, że za tydzień, dwa już wszędzie będą świąteczne dekoracje :-D

Muma po 1 listopada już na bank będą bombki w sklepach :-)
Ani@k moja Ty :** a bardzo to szkodliwe i męczące ?ta tarczyca bo ja nie za bardzo jestem w temacie :zawstydzona/y:i nie wiem o tarczycy nic :-(

kok.o a my chyba po to tutaj jesteśmy,żeby te smutasy przegonić ?sama kiedyś powtarzałaś ,że jesteśmy aby rozwiać wątpliwości i dodać otuchy i napisać co nas gnębi?:confused:więc???

reklama
Kok.o no właśnie!!!!!!!!!!!!!

Zuza moze i męczące za bardzo nie jest, ale jednen z większych guzków rozrasta się tuż przy krtani, nie wiem jakie ma pole manewru.. ale wyobrażam sobie ze jak będzie tak rósł i rósł..to w pewnym momencie będzie mi ciężko mówić i oddychać.. :zawstydzona/y:

Do góry