Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz ładnie tempka trzyma sie "na górze" wiec jest dobrze!
A podły nastrój-to mysle, ze taka jesienna przypadłosc jest..no jakos duzo ludzi tak ma, ze jak zima nadchodzi, jest ponuro, deszczowo i w ogole do d.. to humory też 'siadają'. Nosek do góry , tylko kilka m-cy i bedzie piekna wiosna!
:-) :*****
O odzywianiu bylo, a my, prawie wszystkie mniej wiecej na tym samym etapie , to juz wszystko mamy obcykane- co i jak jesc;-) No ale mają to w programie tej szkoły wiec musza powiedziec i juz. W poniedziałek zwiedzamy porodówke a chyba w srode (chyba?) film z porodu ma byc

jak tyś to zrobiła??
... ale kij jej w oko... przeciez głodzic sie nie bede, nie?;-)
no nie chciałabym,żeby akurat w takiej pozycji mnie mój widział i co się ze mną tam dzieje...chodź mój M zawsze mówi,że chce być przy porodzie
więc przy mnie będzie ale myślę ,że tylko z tej samej pozycji co ja będzie ;-)
Znaczy najpierw pielegniara pytala, czy ktos jest uczulony na cos, jak wyszło ze nikt, to po prostu opowiedziala jak sie odzywiac. Uczulone oczywiscie musza unikac tego co uczula. I tyle
"TAM" nie bedzie mogł zagladać
Za to dzisiaj jak najbardziej jakby coś, najprzystojniejszy ze wszystkich przemiły dr Jarosław, noooo nie wiem czy dotrwamy do jutrzejszej wizyty 

?? Najlepiej na TLC, na porodówce, wszyscy TAM stoją: facet, matka, teściowa, przyjaciółki i jeszcze stadko dzieciaków - to jest prawdziwy poród rodzinny 

yyy hyhy... no i co potem z takim filmem mamy zrobic??kok.o - Łeee, nie będzie TAM zaglądał z kamerką?? Najlepiej na TLC, na porodówce, wszyscy TAM stoją: facet, matka, teściowa, przyjaciółki i jeszcze stadko dzieciaków - to jest prawdziwy poród rodzinny
![]()
przy nastepnej rodzinnej kolacji (czy Wigilii) ogladac?

A sprawy odzywiania, dolegliwosci ciazowych itp to juz kazda z uczestniczacych chyba ma opanowane(zapisy byly dla babek z terminem porodu od-do, jakies 2 tyg rozstrzału w terminach jest, wiec wszystkie to juz III trymestr).