reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewuchy AKCJA KCIUKOWA DLA MUMY!!!!!!!!!!
aby się dziewczyna nam nie smuciła, jutro urodziła, w pana Jarka się zapatrzyła i w poniedziałek zdjęcie Olusia nam zamiesciła :tak: Muma kciuki aby wszystko poszło zgodnie z planem a nie z wyobraźnią :*:*:*:*:*:*

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
cześć Dziewczynki,
wpadłam na chwilę zobaczyć relację Aleksis, no i sprawdzić czy Olek dalej się grzeje u mamy i wracam zaraz do sprzątania (i tu plus dla mieszkań 36m - pół godziny i po robocie)
no 2 kg - faktem jest, że ja mało siedzę, bo za Cudem się nalatam, jem tak jak dotychczas, czyli sniadanie i obiad plus jogurt na drugie, bez kolacji, ale wiecie - moja waga sprzed ciąży to waga "słuszna", więc ja się tam cieszę, że tak się sprawa ma

ooo Muma - to ja mam schiza nr 1, tyle, że u mnie to wynika z faktu, że Cuda podobno (piszę podobno, bo to zdanie lekarza, nie moje) ekspresem urodziłam i boję się, że do szpitala nie dojadę. moja gin powiedziała, że jak tylko coś mnie zaniepokoi mam na nic nie patrzeć tylko pędem do szpitala, bo ostatnio jednej lasce poród odbierali pod szpitalem

Ania - Ty masz takie podejście do pracy jak ja do sprzątania dzisiaj, ale jak mus to mus

a Kraków to ja też kocham, może jak już to nasze spotkanie będziemy organizować to właśnie tam?

Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Prosze odpedzic od siebie te dziwne mysli. Bedzie wszystko dobrze, jestes pod najlepsza opieka i poza tym masz wsparcie od 2 cudownych osob. Kazdy by tak chcial:tak:

Ale sie usmialam z Tych waszych postow. kamerowanie TAM? Nigdy w zyciu!!! Mojemu powiedzialam, ze nie ma TAM patrzec i mu nie wolno glaskac mnie po glowie, bo pogryze!!!:-D A fryzurka powinna byc...Ja tam mam elegancki pas startowy:)Albo jak to mowi pewna Kaska : Na Hitlerka:-D
Kiedys, gdy mialam jakies 25, 26 lat na TV Polonia byl reportaz o kobietach rodzacych w szpitalu. Ale sie nawylam... To wtedy byl ten dobry czas dla mnie bo instynkt mialam chyba najwiekszy...Ale zycie jak wiemy pisze inne scenariusze

teraz bycze sie w domu do piatku, nos zatkany, gardlo troche boli, ale apetyt dopisuje. Wlasnie dokonczylam czekolade z orzechami i musze upchac jakos pudelko po niej;-)

Wiec mam high life, ksiazeczki, Wy na watku-co jeszcze brakuje do szczescia?

Ostatnia edycja:
no tak, jak mam czas na czytanie to cisza a jak go nie mam to epopeje piszecie :confused2:

hej:-)
kasia.natka gdzie Ty utworzyłaś ten album ze zdjęciami Misi? nie załapałam chyba i szukałam na schizkółku:sorry2::-)

Do jutra!!!
album jest na moim profilu :-)

przypomniało mi się.. choć nie wiem dlaczego w trakcie pisania powyższego zapomniałam..:eek:
Kasia.natka ja o Krakowie myślę.. ale to dopiero w 2013.. teraz już mam za mało urlopu a jak do krakowa to koniecznie na dłużej aby mi dłużej w pamięci go zostało:tak: no i sobie nie wyobrażam oczywiście nie widzieć Misi :****
ja myślę!!!

cześć Dziewczynki,

a Kraków to ja też kocham, może jak już to nasze spotkanie będziemy organizować to właśnie tam?
popieram kandydaturę Krakowa!!!

kciuki dka Mumu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a przy okazji która ma fb to bardzo prosimy o głosy
Mothercare - Witajcie na świecie na Facebooku | Facebook

Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gatto no niby polozna mowila ,ze cza na łyso (w razie czego to w szpitalu ogolą jak bedzie taka potrzeba, np.cc), no ale co, taką łysą "ją" filmować???
:eek: I co ,potem rodzince pokazywać takiego łysielca na filmie?? nieeeeeee :-D

Aleksis no to na razie lody (te do jedzenia;-)) odpadają smarkaczu jeden, co?;-):-) kuruj sie, a czekoladke poprosze w moim imieniu tez skonsumować ;-):-) :**

Alex__ za rok każda z Bobasem przybędzie pod Wawel - zrobimy se 'rodzinne' zdjęcie przy Smoku :tak: no i nie mów że sprzatasz tak jak ja pracuję:szok: :szok::szok::cool2:
Kasia.natka done! a można dwa razy???
Aleksis też masz tak, że jak już zjesz czekoladę to te orzeszki w trakcie 'chowasz' gdzie się da (w buzi) a potem rozdrabniasz ząbkami???:-) ja ta robię! uwielbiam czekoladę z orzechami a ostatnio w biedronce odkryłam 'migdały w czekoladzie' :cool2:
Kok.o ja sobie nie wyobrażam końsumpcji lodów (tych nie do jedzenia) z gilami w nochu! :laugh2:

reklama
Do góry