Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od dłuuugiego czasu mi się to imię podoba, eM raczej nie przekonany ale powiem mu ze dla syna będzie wybierał :-)
bo coś czuję w kościach że w planie zakiełkowania to się w tym roku nie załapię 
ale już tfu tfu - nie myślę o tym..w sumie mogę na to pójść.. nie wiem tylko czy uda mi się trzymać jęzor za zębamioj Ani@k ja też mam swoje przeczucia,nie koniecznie pozytywne;-)nie wolno głośno myśleć o tych myślach mniej pozytywnych!!! umówmy się do końca roku nie mówimy nic,że nam się nie uda pomimo nawet jak przylezie @ ,co Ty na to?
;-) u mnie jest tak, że gdzieś w głębi serca wiem że się uda.. tylko qrcze ta rzeczywistość mnie wyprowadza z równowagi
myslę że tak, myslę że Muma tak łatwo nie wyszła ze szpitala, przecież dyżur ma dziś pan Jarek;-) (a gdyby kazali jej iść do domu już by napisała ze jest w pizzeriiCiekawe czy Olek jest juz na swiecie???
) Muma kochana trzymajcie się dzielnie i jak tylko będziesz miała Olusia na rękach ucałuj go od e-ciotki ani@k!!!!!! :**************
Muma trzymam kciuki mocna,mocno zaciśnięte za Was!!!!!wszystko bedzie w porzadeczku i juz niedługo bedziesz tuliła synusoia do piersi swojej!!ale fajowo,no!!!!!!!!:-):-):-)co do imion,to Francesca,nie jest w moim guście,ale to tylko moje zdanie!!!Wogóle to nie cierpie imion typu DZESIKA,ANDZELIKA,BRAJAN,NATAN,NIKOLA itd...oj to nie moja bajeczka ZUPEŁNIE!!!!!ale kazdy daje tak jak mu się podoba:-)Jutro wolne,na zakupy się wybieramy do miasta po spozywcze rzeczy,potem jakies sprzatanko i lenistwo:-),a w niedziele jedziemy do mojej chrzesnicy na urodzinki,wczoraj miała 4 latka!!!
A jak, Ani@k Ty mnie wyczulas...Nie ma jak to lody z "pistacjowymi" gilami w nosie