Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
od dłuuugiego czasu mi się to imię podoba, eM raczej nie przekonany ale powiem mu ze dla syna będzie wybierał :-)
bo coś czuję w kościach że w planie zakiełkowania to się w tym roku nie załapię 
ale już tfu tfu - nie myślę o tym..w sumie mogę na to pójść.. nie wiem tylko czy uda mi się trzymać jęzor za zębamioj Ani@k ja też mam swoje przeczucia,nie koniecznie pozytywne;-)nie wolno głośno myśleć o tych myślach mniej pozytywnych!!! umówmy się do końca roku nie mówimy nic,że nam się nie uda pomimo nawet jak przylezie @ ,co Ty na to?
;-) u mnie jest tak, że gdzieś w głębi serca wiem że się uda.. tylko qrcze ta rzeczywistość mnie wyprowadza z równowagi
myslę że tak, myslę że Muma tak łatwo nie wyszła ze szpitala, przecież dyżur ma dziś pan Jarek;-) (a gdyby kazali jej iść do domu już by napisała ze jest w pizzeriiCiekawe czy Olek jest juz na swiecie???
) Muma kochana trzymajcie się dzielnie i jak tylko będziesz miała Olusia na rękach ucałuj go od e-ciotki ani@k!!!!!! :**************
Muma trzymam kciuki mocna,mocno zaciśnięte za Was!!!!!wszystko bedzie w porzadeczku i juz niedługo bedziesz tuliła synusoia do piersi swojej!!ale fajowo,no!!!!!!!!:-):-):-)co do imion,to Francesca,nie jest w moim guście,ale to tylko moje zdanie!!!Wogóle to nie cierpie imion typu DZESIKA,ANDZELIKA,BRAJAN,NATAN,NIKOLA itd...oj to nie moja bajeczka ZUPEŁNIE!!!!!ale kazdy daje tak jak mu się podoba:-)Jutro wolne,na zakupy się wybieramy do miasta po spozywcze rzeczy,potem jakies sprzatanko i lenistwo:-),a w niedziele jedziemy do mojej chrzesnicy na urodzinki,wczoraj miała 4 latka!!!
A jak, Ani@k Ty mnie wyczulas...Nie ma jak to lody z "pistacjowymi" gilami w nosie