reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
moja siostra jak miała urodzić to w grę wchodziły 2 imienia Kasia i Magda, Kasia ma już 17 lat :-) więc Magda zarezerwowane jest dla mojej córki :tak: od dłuuugiego czasu mi się to imię podoba, eM raczej nie przekonany ale powiem mu ze dla syna będzie wybierał :-)
Zuza u mnie też w razie co to będzie pod nazwisko;-) a dziękuję że we mnie wierzysz..przyda mi się taka wiara:tak: bo coś czuję w kościach że w planie zakiełkowania to się w tym roku nie załapię :sorry::dry: ale już tfu tfu - nie myślę o tym..
Kok.o jak to nie myślicie????? w okresie karmienia piersią podobnież łatwo jest zajść ;-):-)

oj Ani@k ja też mam swoje przeczucia,nie koniecznie pozytywne;-):sorry2: nie wolno głośno myśleć o tych myślach mniej pozytywnych!!! umówmy się do końca roku nie mówimy nic,że nam się nie uda pomimo nawet jak przylezie @ ,co Ty na to?

oj Ani@k ja też mam swoje przeczucia,nie koniecznie pozytywne;-):sorry2: nie wolno głośno myśleć o tych myślach mniej pozytywnych!!! umówmy się do końca roku nie mówimy nic,że nam się nie uda pomimo nawet jak przylezie @ ,co Ty na to?
w sumie mogę na to pójść.. nie wiem tylko czy uda mi się trzymać jęzor za zębami :dry:;-) u mnie jest tak, że gdzieś w głębi serca wiem że się uda.. tylko qrcze ta rzeczywistość mnie wyprowadza z równowagi:zawstydzona/y:
ale ok i jeżeli tylko jedna z nas zacznie smęcić to kop w tył dostanie od drugiej, ok??? ;-):tak:
Ciekawe czy Olek jest juz na swiecie???
myslę że tak, myslę że Muma tak łatwo nie wyszła ze szpitala, przecież dyżur ma dziś pan Jarek;-) (a gdyby kazali jej iść do domu już by napisała ze jest w pizzerii:tak:) Muma kochana trzymajcie się dzielnie i jak tylko będziesz miała Olusia na rękach ucałuj go od e-ciotki ani@k!!!!!! :**************

cześć !!witam się juz w weekend:p):p)my jeszcze pon.wolny mamy bo do Warszawy jedziemy z wynikami Adama.U nas dziś zimne powietrze,takie mrozne już...oj,zima zbliza się,niestety,bo nienawidze zimy!!!:no:Muma trzymam kciuki mocna,mocno zaciśnięte za Was!!!!!wszystko bedzie w porzadeczku i juz niedługo bedziesz tuliła synusoia do piersi swojej!!ale fajowo,no!!!!!!!!:-):-):-)co do imion,to Francesca,nie jest w moim guście,ale to tylko moje zdanie!!!Wogóle to nie cierpie imion typu DZESIKA,ANDZELIKA,BRAJAN,NATAN,NIKOLA itd...oj to nie moja bajeczka ZUPEŁNIE!!!!!ale kazdy daje tak jak mu się podoba:-)Jutro wolne,na zakupy się wybieramy do miasta po spozywcze rzeczy,potem jakies sprzatanko i lenistwo:-),a w niedziele jedziemy do mojej chrzesnicy na urodzinki,wczoraj miała 4 latka!!!

Muma Muma hop hop!!!

My tu czekamy i sie niecierpliwimy.

Kurka, a mi sie wydaje caly czas, ze dostane @ bo mnie jakos szczypie w podbrzuszu,jakbym lapala zapalenie pecherza. Wczoraj to mnie niezle klulo tam, ale to pewnie jelita po LODACH!!!:-DA jak, Ani@k Ty mnie wyczulas...Nie ma jak to lody z "pistacjowymi" gilami w nosie:-D
Moze sie tam na dole cos wlasnie odbywa... fajnie by bylo... Ja sie lenie i igladam na Ipli serial Wszystko przed nami. Scenariusz troche slaby, ale ciacho tam gra....Lo matko, ale twarz ma niesamowita, tylko ta fryzurka na snoba mi sie nie podoba.

Buziaki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Mumy rodzacej mam nadzieje

Matka przed 30-stka nie zostane, no chyba ze ekspresem i teleportem czasoprzestrzennym w ciagu mniej niz miesiaca, zatem podlaczam sie pod watek. Drugi cykl staran, aczkolwiek na bank stracony, bo zgubilam owulacje :cool2:

reklama
Chejka:blink:

No ja na pewno przed trzydziestką matką nie zostanę a już na pewno i w ogóle, no chyba że..., cud zdarzy się. Jeżeli jakimś cudem zakwalifikuje się do programu in vitro projektu Tuska.
Dlaczego tak myślę, no cóż, razem z eMem mamy dobre wyniki a jednak od kilku lat nic. Moja immunologia działa nieźle, zabija tarczycę i chyba wszystko co by chciało żyć.
Już myślimy z eMem jakiego następnego psa sobie zafundujemy.

A więc wszystkim starającym się więcej szczęścia niż my mieliśmy a przyszłym mamuśkom pociechy z dzieci.

PA

Do góry