Ani@k
Fanka BB :)
Katiuszka mogą być
choć Gatto takie używa do wysyłania fluidków.. kopniaczki Julusia przyjęte :*** skubaniutki jest silny bo mi siniaka nabił ;-) :-)
Zuza no ja jak najbardziej na takie imprezy-pępkowe się piszę i jeżeli Muma będzie stawiać to cza jeszcze od Kasi.natki wyegzekwowac - bo ona też nie stawiała jak się Misia urodziła.. chyba że poczekamy na Alex___ - i taką zbiorową MEGApopijawę zorganizujemy, już mi się pyszczek cieszy
tak se popatrzyłam na zdjęcia Olusia.. i wiecie co??? chyba chce mi się Dziecka bardziej niż kiedykolwiek..
dlatego te które jeszcze mogą - proszę o fluidy.. już takie na zaś.. na następny cykl.. wsadzę je sobie w serducho i będę się obnosić po wszystkich korytarzach, aby każdy mógł zobaczyć że bardzo chcę zostać mamą 

choć Gatto takie używa do wysyłania fluidków.. kopniaczki Julusia przyjęte :*** skubaniutki jest silny bo mi siniaka nabił ;-) :-) Zuza no ja jak najbardziej na takie imprezy-pępkowe się piszę i jeżeli Muma będzie stawiać to cza jeszcze od Kasi.natki wyegzekwowac - bo ona też nie stawiała jak się Misia urodziła.. chyba że poczekamy na Alex___ - i taką zbiorową MEGApopijawę zorganizujemy, już mi się pyszczek cieszy
tak se popatrzyłam na zdjęcia Olusia.. i wiecie co??? chyba chce mi się Dziecka bardziej niż kiedykolwiek..
dlatego te które jeszcze mogą - proszę o fluidy.. już takie na zaś.. na następny cykl.. wsadzę je sobie w serducho i będę się obnosić po wszystkich korytarzach, aby każdy mógł zobaczyć że bardzo chcę zostać mamą 

serio!!! jeszcze następny tydzień i już będzie luz...a od stycznia chyba całkiem wolne, tak więc nie jest źle
tę tarczycę to Ci wycieli całą czy jakąś część??? jak głupie pytanie, to nawet nie odpisuj, ja się nie znam, to mogłam jakąś gafę walnąć
a jak zacznie kopać i machac rękami na raz to dopiero jest jazda