reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzięki Katiuszka :*** umówiłam się już z endo..
a gin wczoraj nic mi konkretnego nie powiedział, nie zaprosił na kolejny cykl aby sprawdzić czy pęcherzyk się rozrośnie, nie kazał przyjść za dwa dni aby zobaczyć czy aby czasem nie urósł.. bo sobie pomyślałam że jeżeli wróciła do mnie sytuacja z przed ciąży gdzie moje cykle były od 26 do 33 dni to przecież nie jest powiedziane że owu występuje tylko i wyłącznie w 14-15-16 dc i nie ma możliwości aby cykl mógł się wydłużyć i tym samym przesunęła się owulacja z 14 na 17 np. dc.. ehhh ale tak sobie to sama skombinowałam aby zachować końcówkę 'zdrowego rozsądku'

Kasica Ty też dołączyłaś do klubu 'nieudanego cyklu'??? tulę wirtualnie.. może tym razem na wizycie i po wszystkich wynikach okaże się że Adam już jest zdrów i kolejny cykl zakończy się powodzeniem &&&&&&&&&&&&&&&&

Zuza jaką decyzję podjęłaś???? jest już Ci ociupinkę lepiej?????
Aleksis kieruj mną tak dalej, nie pozwól mi się zakopać w niepowodzeniach, wywołuj do działania!!!!! jak będziesz miała oczywiście ochotę..

Gatto ???????? pewnie leży i cieszy się że już po wszystkim.. zdrówka dla Ciebie i Gattinki!!!!!!!!!!!!!!!!

Muma jak tylko dasz radę, napisz parę słów.. czekam na relację z pierwszych dni bycia razem... buziaki dla całe Waszej Czwórki :***** O Muma !!!!!!!!!! nadstawiam polika :***** a buziaka od Słodziaka to bym chciała tak na żywo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Kasia.natka a co można wygrać za największą liczbę punktów??? bo chyba wygraliście, co???

Ostatnia edycja:
reklama
o Muma!!!! fajnie, że się odezwałaś:tak: czekam na więcej zdjęć Olusia!!!! a co do badań, mama wie najlepiej, matczyna intuicja czy co...jak czujesz i widzisz po małym, że wszystko w porządku, to tak będzie!!! nie ma innej rady:tak:
ani@k no dziwny ten Twój monitoring był...doktorek stwierdził, że pęcherzyk za mały i tyle? nie miał szansy, żeby urosnąć? A właśnie...miałaś kiedykolwiek robiony pełny monitoring, żeby sprawdzić jak rosną i czy pękają? bo jak nie rosną, to może Clo pomoże na wzrost, a jak nie pękają to jakiś zastrzyk...ale to bez pełnego monitoringu chyba się nie da:sorry: dobrze, że umówiłaś się z endo...powiedz babce o co chodzi, niech Ci poradzi jak kobieta kobiecie...

Katiuszka ostatni monitoring miałam u magika (we wrześniu) w 13 dc pęcherzyk miał 18mm w 15 dc już go nie było - bo pękł..

aaa już mam dość pęcherzyko-manii.. idę po piwo, cza wypić zdrowie naszego pierwszego forumowego Chłopaczka!!!! Oluś Twoje zdrowie e-ciocia ani@k wypije (i Twojej mamusi też) :tak: buziaki :*:*:*

ja muszę uciekać.. Katiuszka a Julusiowi pewnie paznokcie teraz rosną, co??? stąd ta zgaga??? też wypiję łyka za pazurki Julusia :tak: i buziaki dla Was :******

Mumabardzo się cieszę że u was wszystko w porządeczku:tak: Buziaki od e-ciotki :-**

A u mnie nie jest dobrze moje drogie :zawstydzona/y: Plamię już od wieczora, tak więc jutro pewnie @ rozkręci się na całego:wściekła/y: Tak więc witam w klubie:no2:

cześć Dziewczynki,
dziś znów na kolanach to moje 80metrów powycierałam i kicha - się uparła Młoda. ale w sumie niech siedzi - co się będzie pchała, a jeszcze we wtorek mam odwiedziny koleżanek z eksroboty, więc tym bardziej

Zuza - przytulam mocno! do mnie przyjedź, nie do ciotki. i Cuda namówię żeby poprzytulał
Caterina - a ja tak po cichu miałam nadzieję, ale wiesz - są jajka...
Aleksis - Twoje podejście kocham!
Ani@k - walcz Kochana, walcz - niech ta Magia magika zacznie działać
Katiuszka - ze zgagi pożytek podobno taki, że dzidziol się z czupryną rodzi - u mnie przy Cudzie się sprawdziło, a młoda to powinna z warkoczem się urodzić
Muma - nieustannie Ci zazdroszczę. i całusy przesyłam

i właśnie wena mi padła:/ idę poczytać nowego Greya:)

Czesc dziewczyny :-)
Ja goscinnie tylko z wiesciami od Gatto, minowicie jest juz po operacji, czuje sie dobrze ale jest slabiutka wiec tylko to co wazne napisala, wiecej jutro to pewnie tez wpadne z wiesciami do Was.
Ryzyko jakie bylo to utrata glosu, ale wszystko poszlo dobrze i glosu nie stracila.

cześć

Myszka ale nie musisz tu być gościem.. spełniasz wszelkie warunki aby pozostać tu na dłużej :tak: i będzie mi naprawde bardzo miło jak tu zostaniesz..:tak: :happy2:
dzięki za info o Gatto.. jakoś podświadomie wiedziałam ze to Ty będziesz 'roznosić dobre wiadomości' ;-):tak:

z racji tego że ja nadal w czarnej dooopie :zawstydzona/y: nie będę smecić..
miłego dnia wszystkim życzę, paaa

Caterina.. qźwa jasna:wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!!!! tuuuulę......

Witam się ja kawą poranną:tak:
Powiem wam tak,wczoraj byłam załamana:zawstydzona/y: bo wydawało mi sie ze jest tak blisko,ale oczywiście wyszła wielka doopa:-(

Dzisiaj mam już troszeczkę lepsze samopoczucie i siłę do działania.
Postanowiłam że od dzisiaj od nowa piję ziółka:tak:
Daję sobię czas do końca roku.A jak nic z tego nie wyjdzie to od stycznia zabieramy się ostro do roboty:blink:

Myślę że my dziewczyny poprostu zaskoczymy w tym samym czasie coby żadna nie czuła się osamotniona w rozmowach z porcelanką i kopniaczkach i zgagach:tak:
Zobaczycie nasz czas nadejdzie już niedługo:tak:
I musimy w to wierzyć kochane :tak:
Moc buziaków wam wysyłam :-***
Myszka dzięki za dobre wiadomości:tak:

hello Babeczki!!!
Ja tak na sekundkę, bo już powinnam wychodzić, ale jeszcze jestem w proszku:baffled:
caterina...*** trzymaj się dzielnie Kochana...strasznie mi przykro...naprawdę czułam, że się udało...:-(Podziwam Cię, za nastawienie i siłę do walki, mnie to zwykle zajmowało około tygodnia od dostania @...a Ty już na pierwszy dzień zaczynasz nowe starania!!!! Tak trzymaj!!!! brawo!!!!:tak:
Myszka bardzo dziękujemy za dobre wiadomości!!! pozdrów Gatto od nas!!!!
ani@k wyłaź z tej czarnej doopy...tam nie ma nic ciekawego do roboty ani do zobaczenia;-) na zewnątrz lepiej!!!! wysyłamy z Julusiem kopniaczki w Twój tyłek, cobyś się ruszyła do boju!!!!!! eee jak wysłać wirtualne kopiaki?:baffled: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> mogą być takie???
Miłego dnia Kobietki!!!! wpadnę po południu:tak:

reklama
cześć dziewczynki

caterina moja kochana tulę mocno ,ale wierzę tak samo jak Ty ,że nam się uda i wszystkie będziemy w tym samym czasie :tak:najważniejsze pozytywne nastawienie :tak:
Ani@k ja decyzji nie podjęłam mogę powiedzieć dzisiaj ,że przez te dni z @ nie byłam niestety sobą ,wczoraj to już w ogóle coś mnie dopadło przeleżałam pół dnia :crazy::laugh2:

Myszka dziękujemy za dobre wieści :tak: ,ściskamy Gatto i czekamy na nią z utęsknieniem

dziewczynki dziękuję Wam za słowa otuchy w tych moich trudnych dniach jesteście kochane i wiem,że na Was można liczyć przesyłam tysiące buziaków;**********

Muma fajnie ,że już w domku ja w piątek wypije Wasze zdrowie :tak: aaa no ja nie wiem w sumie jak to jest tam u Was dziewczyny ale jakieś pępkowe Muma musi postawić :happy::rofl2::-D

chyba Nam się trafiło niestety ,albo stety ,że możemy chyba wszystkie się napić i zapić naszą @ wredną!!!!

alex_ z przyjemnością bym przyjechała ale uwierz mi mogłabyś żałować później ,że mnie wpuściłaś do swojego domu :rofl2:bo wiesz ja się lubię wtrącać w wychowanie dzieci :laugh2::laugh2:

kok.o jak u Ciebie?
katiuszka mogłabyś się już tak nie szaleć w tej robocie:angry:

idę po kawkę ,bo sprzątnęłam ,przygotowałam obiadek i mogę spokojnie wypić kawkę :tak:
Aleksis a jak u Ciebie jak się trzymasz?

Do góry