siemanko dziewuszki!!!
no i gdzie ta popijawa??? to ja lecę do domu z brzucholem w rękach coby mi nie odpadł, zjadłam szybko pierogi ruskie, zasiadam wygodnie przed kompem...a tu nie ma nikogo

ani@k była z piwkiem, ale już jej nie ma...
z
uzanka noż kurka z tą tarczycą!!! może to to jest przyczyna braku ciązy??? jejku jakby to było to, to tylko tabletki pobrac, umormować hormonki i zaraz będzie fasolka!!!! A do tych lekarzy to słów szkoda...to my mamy wiedzieć co i jak, znac się na normach itp??? to od czego oni są???
aleksis czyli endo większe? nie pamiętam dokładnie ile miałaś ostatnio, ale chyba coś koło 5? na endo dobre jest czerwone wytrawne winko

sama przetestowałam na sobie i zadziałało:-)
ani@k oj to nieciekawie się dzieje u Ciebie w pracy...

i co będziesz robić jak Ci skrócą ten etat? będziesz się rozglądała za czymś innym czy zostajesz w starej pracy? eee może Ci nie obetną tych godzin
kok.o skoro masz zamiar brać się za pranie ciuszków, to mniemam, że już coś zakupiłaś;-) I na jakie w końcu rozmiar masz te ciuszki? ja trochę zakupiłam większych, ale dalej nie wiem co z kombinezonem
Gatto życzę miłego czasu spędzonego z rodzicami!!! korzystaj, póki są!!! bo później to sama wiesz ile schodzi zanim znowu przylecą