reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto ja Twojego suwaczka nie widzę:szok:
a jak cebula zadziała na bliznę to ja se też później kupię:tak:

za IUI Aleksis siorb siorb

Ostatnia edycja:
reklama
hahaha uwielbiam Rodzinkę.pl:-D teraz było, jak najmłodszy ich synek, tak może ma z 7 lat przychodzi do taty i pyta "tato, co to znaczy jak dwoje ludzi jest w intymniej relacji?|":-D chyba bym umarła, jakby Julek tak mnie zapytał:laugh2:
Gatto potwierdzam superowe działanie maści Cepan:tak: nie testowałam w prawdzie na sobie, ale moja szwagierka i bardzo sobie chwali.

CZY KTOŚ ZECHCE NAS WSPOMÓC GŁOSIKAMI... KONKURS TRWA JESZCZE TYDZIEŃ I JAKBY KAŻDY CODZIENNIE ODDAŁ NA NASZĄ HISTORIĘ TRZY GŁOSY TO MIELIBYŚMY OGROMNĄ SZANSĘ NA WYGRANĄ :) NIE TRZEBA SIĘ NIGDZIE LOGOWAĆ TYLKO WPISAĆ TRZY RAZY HASŁO I TAK CODZIENNIE DO 23. LISTOPADA
BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDY GŁOS
BebiKlub, Bebiko - Galeria

W DRUGIM KONKURSIE ZAGŁOSUJE SIĘ TYLKO RAZ ALE NAJPIERW TRZEBA ZAŁOŻYĆ KONTO NA STRONIE ROSSMANNA CO TRWA CHWILKĘ
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,f53dc0d2-2d40-4e8e-8f4a-7d5a68217fd0

eeee ale ja naprawde wcześniej nie widziałam:baffled:
jeden mały schłodzony bez dodatków soku ani innych wspomagaczy kasztelan tak by na mnie zadziałał????:szok:

Katiuszka a widziałaś jak Tomek sam w domu na noc został????:-D

Kasia.natka ja się obawiam czy aby dobry kod wpiszę:baffled:

reklama
Do góry