reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
za Mlekovitę!!!!! i za najlepsze dla Olinka mleczko siorb siorb
no i aby Muma już gorączki nie miała i zdrowe mleko produkowała ;-)

swoją drogą wyobraziłam sobie jak Olinek pije mleczko.. widok cudowny mmmmmmmmmm się rozmarzyłam:zawstydzona/y:

nie, nie, mam podzielna uwage, tata mi przeszkadza czasem i wciska klawisze:-)

pija wino! siup za moich rodzicow!!

siorb siorb za rodziców Gatto..
jak Twój Tato naciska guziczki to pewnie widzi jak ja tu siorbię :zawstydzona/y: ale ja inaczej pić piffffka nie umiem;-)

zdrówko rodziców Gatto:tak:
a caterina to chyba musztrę eMowi robi...albo śpi pod stołem:laugh2:
CATERINA!!! Wyłazimy spod stołu!!! jeszcze nie koniec imprezki;-)

Gatto a tato nie mówi, że stuknięte jesteśmy?;-)

no właśnie.. ja przy was jak alkoholiczka:nerd: Caterina baczność przed monitorem, RAZ!

słuchajcie dziewczynki wartałoby za Alex___ wypić aby Martynka się w końcu urodziła

sirob siorb

reklama
no oczywiście, że pijemy za Martyśkę:tak: tylko mnie się herbatka skończyła...chyba wezmę teraz mleczko:-)
alex siup za rychłe wyklucie się Młodej!!!

rany...jak mnie kaszel złapał:crazy: mój M. jest chory już od tygodnia, kicha mi i smarka, jak mnie zaraził, to go zabiję!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry