reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuźka no co ty??? ale przeoczenie:tak: no jak się okaże że to to , to jesteśmy w domu:-):-) ( nie mogłam się powstrzymać aby nie napisać nic;-))

Przepraszam dziewczynki że tak wpadłam z grubej rury do was... ale Zuza wiem gdzie zajrzeć żeby wiedzieć co u ciebie:-) bo na tamtym wątku już cisza jest:-(

Pozdrawiam was wszystkie i miłego:-D

reklama
Roza kochana :**** właśnie czytałam Was ale faktycznie cichutko na tamtym forum :-(dołączyły dwie dziewczyny więc może się rozrusza :tak:a co u Ciebie?
no ja mam nadzieję,że to ta przyczyna i że po kilku tygodniach mi spadnie to TSH

Ani@k ładnie popiłyście ;-)dziewczyny leżą i dogorywają teraz :-)

Zuza normalnie się cieszę jakby to u mnie się działo haha:-D teraz dobry endo i piękny efekt:-)

U mnie po staremu, pracujemy nadal nad rodzeństwem i jak tym razem się nie uda to zwiększyła mi dawkę CLO od nowego cyklu do 1 tabl, a tak po za tym to dobrze:-) i powiem Tobie że teraz nie czuję takiego ciśnienia i nawet wszystko mi jedno hihi, tak bardziej na "luzie" kontrolowanym :-D

U mnie po staremu, pracujemy nadal nad rodzeństwem i jak tym razem się nie uda to zwiększyła mi dawkę CLO od nowego cyklu do 1 tabl, a tak po za tym to dobrze:-) i powiem Tobie że teraz nie czuję takiego ciśnienia i nawet wszystko mi jedno hihi, tak bardziej na "luzie" kontrolowanym :-D

no to dobrze,że ciśnienia nie ma ,ja też zluzowałam ,a po wczorajszych wynikach nawet bardzo :tak: a robiłaś badania jakieś??

Ani@k jak ja bym wczoraj do picia z Wami siadła to coś czuję ,że nie miałabym siły dzisiaj usiąść do laptopa hehe:rofl2::-)

alex_miałam Ci napisać ,wiesz co jest dobre na szybki poród ? seksik kochana :-);-):rofl2:

Zuza nie robiłam dawno badań ostatnie to FSH i Lh, ale tak myślę że zrobię jeszcze raz tarczycowe bo tak rozmawiałam z gin w poniedziałek że może warto skonsultować wcześniejszy wynik z endo:-), tsh w normie było no ale jednak z górnej granicy.
Na razie clo biorę a jak będzie przerwę kazała zrobić to wtedy się przejdę:-)

Dobrze że się nie spinasz:-) kurka od razu inaczej człowiek funkcjonuje ale mimo wszystko w głowie siedzi natrętna myśl "nie przegap" :wściekła/y: uwielbiam ją he he;-)

Witam się kawunią:-)
Przepraszam ze wypadłam z impry jak poparzona ,ale wywaliło mnie z netu :wściekła/y:
I przyjąć nie chciało :no::angry:

A wczoraj w robocie byłam z rana zajrzałam a potem juz czasu nie było :wściekła/y:
Ale wierzcie mi opiłam każdą was :tak:

Dziewczyny wiecie co powinnyśmy reaktywować glutowy końkurs:tak:
Normalnie bym wygrała :eek:
A w życiu takiego nie miałam :rofl2:

Pozdrawiam was gorąco :tak:

Czesc Babeczki, sorry ze mnie nie bylo, ale jakos sie tak zlozylo.

Dziekuje za wypicie toastu i za mnie

Ostatnie 2 USG mialam w 11 i 12 dc, wczoraj czyli w 12dc pecherzyk mial prawie 17mm, endo jakies 6.
wiec IUI bedzie JUTRO, czyli w 14dc.Tak jak sobie mylsalam.
Wzielam wolne na jutro, bo nie chce sie stresowac i latac jak z pieprzem w dupie:-D

Rozmawialam z moja pani boss, ta co miala 1 INV, 2 ICSI nieudane... Jej nie wykonali zadnych badan immunologicznych, dlaczego sie embrion nie zagniezdzil.Ona spokojnie, ze tego sie nie robi, bo naturalnie jedynie co 5ta para zachodzi w ciaze i ze jest to czysta statystyka. Szoknelo mnie to. Z tego co wiem, to dopiero po 1szym poronieniu sie wykonuje taka diagnostyke.

Jeszcze dodala, ze moj organizm jest ciagle w napieciu, glowa nie moze odpoczac od jednej mysli, i ze juz 2 raz w przeciagu miesiaca jestem przeziebiona-ze to znak i mam dac sobie na luz.I ze w sumie ona gdyby byla moim lekarzem, to by mnie skierowala na konsultacje do psychologa:-D A chetnie bym se poszla, a co

Zuzanka jestem wstrzasnieta tym, ze taki wynik TSH lekarzowi nie dal powodu do zastanowienia i ze nie wyslal Cie do endokrynologa:wściekła/y: Normy TSH do 4,2 byly wazne jakies 30 lat temu!!! Moj niemiecki gin tez nie zareagowal, dopiero jak laparoskopia nie wykazala zadnych odchylen, to mnie skierowal do edo- TSH skoczylo juz na 5,76!!!
Znalazlam te wyniki z sierpnia 2010 roku.
Nie martw sie, bo sie szybko unormuje. Kontroluj co miesiac tylko, bo moze byc, ze trzeba bedzie zwiekszyc dawke, jak u mnie z 50, na 75 i na 100. 100 biore od stycznia i mam teraz 0,91, wiec super!!!I antyciala plus fsh3 i fsh4 w normie
Przeciez wysokie TSH blokuje owulacje. Kurka, jak to mozliwe. Ale bym go opierniczyla

Ja mam gluta ale w nosie koloru wiadomo jakiego.

Milej niedzieli
PA

cześć dziewczyny

Aleksis mocno trzymam kciuki aby się udało :tak:no widzisz a u mnie nie robili tego badania ja również jestem w szoku bo to internista zlecił i dzięki nie mu wyszło na jaw!!!
Caterina no to teraz winko ,przytulanki i czekać będziemy na II

oj mocno trzymam kciuki za Was dziewczyny Ani@k a może fasol się zagnieżdża i (.)(.) bolą ???wiesz ,że są przypadki,że owu niby nie było ale dzieci jakimś cudem się wylęgły :happy:

miłej niedzieli dziewczyny :*

reklama
heej

Zuza :**** ale nie ma takiej opcji.. czytałam że brak owu u wielu kobiet jest wręcz niezauważalny.. tzn. że nawet nie wiedzą że jest brak owu, jedynie usg może to potwierdzić co u mnie definitywnie gin stwierdził :sorry:

Caterina a sfotografowałaś gluta???? bez zdjęcia to se można mówić że glut taki jak tona galarety był :-p ja jestem za reaktywacją, zdjęcia proszę do mnie na pryw :-)
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katuiszka wypoczywasz?????

Do góry