Czesc Babeczki, sorry ze mnie nie bylo, ale jakos sie tak zlozylo.
Dziekuje za wypicie toastu i za mnie
Ostatnie 2 USG mialam w 11 i 12 dc, wczoraj czyli w 12dc pecherzyk mial prawie 17mm, endo jakies 6.
wiec
IUI bedzie JUTRO, czyli w 14dc.Tak jak sobie mylsalam.
Wzielam wolne na jutro, bo nie chce sie stresowac i latac jak z pieprzem w dupie
Rozmawialam z moja pani boss, ta co miala 1 INV, 2 ICSI nieudane... Jej nie wykonali zadnych badan immunologicznych, dlaczego sie embrion nie zagniezdzil.Ona spokojnie, ze tego sie nie robi, bo naturalnie jedynie co 5ta para zachodzi w ciaze i ze jest to czysta statystyka. Szoknelo mnie to. Z tego co wiem, to dopiero po 1szym poronieniu sie wykonuje taka diagnostyke.
Jeszcze dodala, ze moj organizm jest ciagle w napieciu, glowa nie moze odpoczac od jednej mysli, i ze juz 2 raz w przeciagu miesiaca jestem przeziebiona-ze to znak i mam dac sobie na luz.I ze w sumie ona gdyby byla moim lekarzem, to by mnie skierowala na konsultacje do psychologa

A chetnie bym se poszla, a co
Zuzanka jestem wstrzasnieta tym, ze taki wynik TSH lekarzowi nie dal powodu do zastanowienia i ze nie wyslal Cie do endokrynologa

Normy TSH do 4,2 byly wazne jakies 30 lat temu!!! Moj niemiecki gin tez nie zareagowal, dopiero jak laparoskopia nie wykazala zadnych odchylen, to mnie skierowal do edo- TSH skoczylo juz na 5,76!!!
Znalazlam te wyniki z sierpnia 2010 roku.
Nie martw sie, bo sie szybko unormuje. Kontroluj co miesiac tylko, bo moze byc, ze trzeba bedzie zwiekszyc dawke, jak u mnie z 50, na 75 i na 100. 100 biore od stycznia i mam teraz 0,91, wiec super!!!I antyciala plus fsh3 i fsh4 w normie
Przeciez wysokie TSH blokuje owulacje. Kurka, jak to mozliwe. Ale bym go opierniczyla
Ja mam gluta ale w nosie koloru wiadomo jakiego.
Milej niedzieli
PA