reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewuszki:-)
Taaa ani@k wypoczywam:baffled: tzn. nic szczególnego nie robię, ale cały czas się kręcę po chałupie;-) M. dalej chory, chyba i mnie zaraził, bo od wczoraj pobolewa mnie gardło, ale najgorsze, że kaszel mi się przyplątał. Czytam w necie, że właśnie kaszel jest gorszy w ciaży niż bolące gardło i katar. Mocny i częsty kaszel może powodować skurcze:baffled: No i narobiłam sobie domowych nalewek, popitek, syropów itp. i tak się kuruję. Jutro skoczę do polskiego sklepu po te tabletki do ssania, które Muma polecała - Propolki. A jak mi nie przejdzie ten kaszel, to we wtorek mam wizytę w przychodni, to powiem lekarzowi, żeby mi coś bezpiecznego zapisał...wrrr zawsze coś...
zuzanka no kurcze!!! ja też jestem w szoku, że przez tyle lat nikt tego nie zauważył:szok: przecież to jest oczywista przeszkoda w zafasolkowaniu!!! aż mi się wierzyć nie chce, że tak to zbagatelizowali...no ale to już musztarda po obiedzie, na szczęście znalazł się choć jeden lekarz, który to zauważył i teraz tylko endo i tableteczki i zaraz będzie krok do przodu:tak: Głowa do góry!!!!
caterina wklejaj zdjęcie gluta na Kółko:tak: przynajmniej sobie przypomnę jak on wygląda:-D a tak na serio, to nalewaj lampkę winka na dobre endo, zapalaj świeczkę, co by fajny nastrój był i zgarniaj eMa do wyrka na staranka!!!!! trza gluta wykorzystać, nie?;-):-)
kok.o no nic się nie chwaliłaś z zakupów:szok: ja myślałam, że masz może ze dwie pary śpioszków...a Ty masz już całą wyprawkę!!! a nam tu bajki opowiadasz Kolezanko, że nie masz o czym pisać!!!! no jakbym przez kolano przełożyła:tak:;-) a na jaki rozmiar kupiłaś kombinezonik? bo ja z tym mam największy problem:sorry:
Aha dziewczynki, dzięki wielkie za rady co do zgagi:tak: z tą coca-colą to by było super!!!! bo mnie jak na złość w ciąży ciągnie do coli:sorry: czasem wypiję sobie taką puszkę- miniaturkę, nie wiem dokładnie ile tam jest, chyba tak z pół szklanki. Tylko jak ja się napiję coli w nocy, to do rana zero spania...no ale w dramatycznych stytuacjach chyba będę się tym leczyć:tak: Dzięki!!!!
Coś to miałam jeszcze rzec...ale zapomniałam...:sorry:
A tak z innej beczki...jadłyście może zupę-krem z dyni z imbirem??? pycha!!!! kiedyś jadłam u szwagierki, ale zapomniałam o niej, a teraz coś mi się przypomniało i tydzień szukałam dyni, aż w końcu wczoraj ją znalazłam i dzisiaj sobie zrobiłam taką zupkę. Mój M. nie za bardzo lubi gęste zupy, kremy też średnio...ale tą zjadł ze smakiem, tylko coś na wygląd się krzywił, bo dodałam serek topiony w trójkącikach i nie zmikskowałam go z całością tylko tak się rozpuścił i gdzieniegdzie były grudki, to jego już to kłuje w zęby:-) Ale na prawdę polecam, zwłaszcza na chłodniejsze dni i w czasie przeziębienia.
Miłej niedzieli Kochane!!!!

Ps. aleksis trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Powodzenia i oby się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! specjalnie dla Ciebie fluidki od Julka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gdzie ta nasza Muma???:baffled:

Alex ruszyło się coś???? a co do aparatu, to jeszcze nie robiłam nim takich konkretnych zdjęć, pstrykałam trochę w domu, ale to do skasowania bardziej...ogólnie to aparat bardzo mi się podoba, porządna maszyna:tak: a z tym dużym obiektywem to czuję się jak rasowy paparazzi:-D mam nadzieję, że szybko go opanuję, choć jak przeglądam prawie 300 stronicową instrukcję obsługi...to trochę mi zapał mija:sorry: ahaa mój szwagier był wczoraj u nas, oglądał ten sprzęcior i powiedział, że super zakup!!! on się trochę zna na tego typu zabawkach, a że skory do pochwał nie jest...to wnioskuję, że faktycznie musi być dobry;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie i ja!!!ja po zarwanej nocce chodze nie przytaona...!!ale było super u kumpeli:-)do 2 w nocy siedziałam u niej!!winko było,przekąski,pogaduszki bardzo,bardzo sie udały!!!naprwade czas zapiernicza wtedy jak szalony!!!aaaadostałam od niej perfumy:-)moje ukochane z reszta DolcE Gabbana:-)!dzis juz o 17 leci z synkiem do Irlandii.w lutym przyleci znowu.I niedziele mija powoli,jutro na rano mam,Adas na popołudnie,i od nowa to samo.Aleksis ja rózniez trzymam kciukasy za ciebie...mocno,mocno!!!!!!!!!!!!:-)

czesc babeczki
ale sie z okazji niedzieli narobiłam!!;-) machnełam golabki z nadzieniem ziemniaczanym (Ani@k wyszly dobre:tak:) , cały gar zrobilam i obzarłam sie jak bąk;-)
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro!!!! :tak:
katiuszka no jakos tak nazbieralo mi sie tych ciuszkow;-) kombinezon mam w rozm.62, mam nadzieje,ze tak do kwietnia wystarczy....chociaz troche watpie, bo to 4 m-ce:sorry:... Julek tez pewnie bedzie nosil gdzies tak do kwietnia, czyli 2-3 m-ce, chyba kupilabym ta Twoim miejscu tez 62. Zawsze lepiej troche za duzy niz za maly, no i dzieciak pod kombinezonem jeszcze ze 3 warstwy ciuchow w zimie bedzie mial.
alex juuuuuuuuuuuuuuuuzz???? heee?? juuuuuuuuuuuzzz?? :-)

Aleksis kciuki ogromne za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziekuje Wam Kochane za pamiec i kciukasy.Przydadza sie z pewnoscia.

Katiuszka fajnie sie czyta o tych ciuszkach, czapeczkach...pewnie sprawia to mnostwo przyjemnosci takie dobieranie i wyszukiwanie rzeczy. Choc w UK chyba tez troche klopotow
Swojego czasu lubilam chodzic po second handach, zawsze mozna bylo wyszukac cos slodkiego dla bobo...

Jutro mam wolne wiec spokojnie podchodze do IUI, ale pewnie po 24dc znowu zaczne schizowac i sprawdzac, czy nie ma @
Troche posiniaczylam sobie moja faldke, bo zle zrobilam chyba ten zastrzyk.Ale co tam, wazne, zeby ten pecherzyk sobie pekl

Wyczytalam, ze branie aspiryny 100mg pomaga w zagniezdzaniu...Heparyna tez, ale jest na recepte. Slyszalyscie o tym?

relacja jutro, spijcie slodko.
Dobranoc

Aleksis -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& do trzech razy sztuka !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
alex - dalej sie toczysz bidulko ?? daj znac :-) &&&&&
postaram sie napisac jutro, w weekend walczylam z grypa i z mamą niestety..
Dziekuje pijacym w piatek za pamiec o mojej mleczarni !! ;-):-):-)
buziaki, papa

reklama
hej
witam się z rana, zaraz siadam do robótki i wpadnę w południe lub po..
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Muma :*****

Kok.o
ja się też przymierzam do tych gołąbków, w sobotę byliśmy u teściów i teściowa mówi ze zachciało się jej gołąbków z ziemniakami.. dobre były, z tym ze ona surowe ziemniaki trze na tarce (ważne ze trzeba ręcznie bo wg niej z maszynki już tak nie smakują:eek: ) i pitrasi ok godziny czy nawet dłuzej.. te tvn'owskie chyba szybciej sie robi, co???

dobra, tyle o jedzeniu.. idę se wciągnąć kanapki z jajkiem.. choć coś czuję że mi się ich nie chce..:cool:

do później!

Do góry