kok.o
Fanka BB :)
zuzka no to ze czysta tarczyca to super wiesci!
teraz tylko czekac na dobre wyniki antycial i potem tylko 1 tableteczka dziennie i juz...po klopocie;-):-)
a co do kolyski- ładna...ale tez miejsca nie mam na takie bajery;-) łozeczko + komoda Młodej zagraciło nam sypialnie całkowicie;-):-)
Gatto najwazniejsze, ze pozbylas sie cholerstwa bardzo wczesnie
teraz bedzie tylko dobrze
katiuszka szk.rodzenia do ktorej chodze jest przy szpitalu, jest darmowa (znaczy chyba miasto opłaca szpitalowi..ale co mnie to?;-)). Spotkania sa przez 10tyg., 2x w tygodniu po 2 godziny (1godz teorii, 2-ga godzina gimnastyka+ oddychanie)
teraz tylko czekac na dobre wyniki antycial i potem tylko 1 tableteczka dziennie i juz...po klopocie;-):-)a co do kolyski- ładna...ale tez miejsca nie mam na takie bajery;-) łozeczko + komoda Młodej zagraciło nam sypialnie całkowicie;-):-)
Gatto najwazniejsze, ze pozbylas sie cholerstwa bardzo wczesnie
teraz bedzie tylko dobrze
katiuszka szk.rodzenia do ktorej chodze jest przy szpitalu, jest darmowa (znaczy chyba miasto opłaca szpitalowi..ale co mnie to?;-)). Spotkania sa przez 10tyg., 2x w tygodniu po 2 godziny (1godz teorii, 2-ga godzina gimnastyka+ oddychanie)
... Zresztą jak moja mama dowiedziała się, że jestem w ciąży (tak długo wyczekiwanej) to powiedziała, że może spełni się moje kolejne marzenie i będzie synek... Gdy jej powiedziałam, że na 70-80% będzie synuś to aż mi się popłakała przez telefon... ;-) Fakt, gdyby się okazało, że będzie dziewczynka to też super... będzie wtedy Hanusia... ale tak jak pisałam wcześniej oboje z mężem do brzuszka mówimy Franuś... :-)
czyli 40 godzin!!!! my mamy raptem 6
to co nam pokażą i nauczą w tak krótkim czasie...6 godzin to może trochę za mało, ale 40 to zdecydowanie za dużo...jak dla mnie oczywiście
czyli ciąg dalszy selekcji naturalnej...jesteś silny, dasz radę, to przeżyjesz...a jak nie...phiii trudno