reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no więc tak - mała już b.nisko, więc zacząć może się w każdej chwili, ale gdyby nie to w pon. do szpitala
serduszko, przepływy - wszystko ok, więc wrzucam na luz

No to kochana lada moment będzie dzidzia na świecie... :-) Szybkiego i bezbolesnego porodu życzę :-)

Gatto
będzie dobrze.... tak jak sama powiedziałaś wykryli nowotwór bardzo wcześnie, tak więc głowa do góry... :-)

reklama
hej Dziewuszki:-)
Od razu mówię, że nie doczytałam co tu się dziś działo, urwanie głowy miałam w pracy, no przecież obserwowałam nową nianię;-) Doczytam wszystko jak sobie pojem, bo głodna jestem jak wilk, a teraz chcę napisać o tym moim żelazie, bo nie ukrywam zastanawiam się czy zażywać czy nie...
No i tak, pytałyście jaki mam wynik, otóż idealny, a nawet lepiej bo 14.0 czegoś tam...Przed ciążą miałam coś około 13, a teraz jeszcze lepiej niż przed. Do tego w moim zestawie witamin dla ciężarnych, z resztą nie tylko w moim, jest już żelazo, więc jak mam takie wyniki, to po co mam jeszcze łykać? czytałam właśnie o przedawkowaniu żelaza w ciąży, to nie są to przelewki, nawet poronienie wchodzi w grę!!! Kur..a przez głupią Hinduskę!!!! daje coś profilaktycznie...może by poczekała na wyniki ze szpitala, albo mogła się zasugerować tymi z polskiego labo. Ale tak jak mi radziłyście, nie będę tego łykać, tak jak jest jest ok, nie ma co przedobrzać.
kok.o tak, w większości przychodni pracują Hindusi, z resztą nie tylko w przychodniach, wszędzie ich pełno. Nie wiem gdzie oni się szkolą...jak dla mnie to matoły do kwadratu!!! a zachowują się jak święte krowy u nich w Indiach:angry:
Ok, to tyle na teraz, zjem coś, poczytam i poodpisuję. Paaa

jestem znowu...wprawdzie jeszcze nic nie zjadłam, zdązyłam tylko doczytać, ale wolę od razu napisać, żeby znowu połowy nie zapomnieć...zjem jak odpiszę:tak: Widzicie jakie poświęcenie???:tak:;-):-)
Gatto będzie dobrze!!!! guzek wcześnie wykryty, zaraz był usunięty, no nie może być inaczej jak tylko dobrze!!!:tak: masz przykład na swojej mamie, dlaczego u Ciebie miałoby być inaczej? nie martw się już teraz, skup się ma Gattince, pobierz leki jakie trzeba i tyle w temacie tarczycy:tak:
zuzanka u Ciebie z kolei tarczyca idealna, tylko ten hormon...pewnie teraz dadzą tableki na wyregulowanie i tyle, no bo co szukać, jak taczyca ok, nie?
ani@k to samo miałam od razu na myśli co napisała Gatto, ze Ty ciągle się szkolisz i szkolisz:tak::-) pewnie wyszkolana jesteś w te i we wte:-D chodząca encyklopedia:-)
Muma myślałam, ze już wiesz wszystko odnośnie badań związanych z tokso u Olinka, a tu jeszcze na wyniki krwi czekasz? a co one mają pokazać? tez coś z tokso? czy takie ogólne, morfologia? Trzymam kciuki, zeby i one było dobre!!!! no i super, że już jesteś zdrowa!!!! zapraszamy częsciej:tak:
alex no to lada chwila się zacznie...kolejne dzieciątko będzie na naszym forum:tak:ale fajowo...potem kok.o, Gatto i chyba ja następna:baffled: chyba nikogo nie pominęłam...aaronka chyba po mnie z tydzień...no i potem nasze staraczki!!!!!:-)
kok.o Ty tą szkołę rodzenia masz prywatnie? ile masz tych spotkań? bo ja mam ze szpitala i mam mieć 3 razy po 2 godziny:baffled: to chyba nie za wiele...ale ok, jak mają mi jakies Hinduski pierniczyć za uchem ich "mądrości", to dziękuję bardzo!!!
kasica no to masz gości w weekend...chwilę miałaś przerwy, a tu znowu goście!!! ale jak lubisz, to pewnie... Szkoda, ze nie ma wyników Adama na drugie dzień na przykład, nie? 6 dni czekania..trochę długo...no ale co zrobić? oby byly już dobre!!!!!! musza być!!!!:tak:
sun a jak tam u Ciebie? jak się czujesz??? chyba nie wiesz jeszcze czy będzie chłopczyk czy dziewczynka, co? a w ogóle co byś chciała i co obstawisz? ja obstawiałam córcie, cały czas pisałam, ze Hania to czy tamto...a tu przyszły wyniki z amnio i chłopczyk:szok: wiadomo, najważniejsze, że zdrowy, ale jakoś mi tak było dziwnie...że co? że syn???;-):-) a teraz powiem Ci, że nie wyobrażam sobie, żeby to była dziewczynka:-D jakoś tak mi się poprzestwiało:sorry::-)
caterina noo prosze!!! piękny wynik!!! 20 kg w dół!!!! jestem pełna podziwu i uznania:tak:
aleksis jak się czujesz po IUI? kiedy teraz testowanie??? matko...już nie wiem jak trzymać kciuki!!!! do trzech razy sztuka?&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ok, teraz to już musze coś zjeść, bo się Julek wnerwił i mnie z główki wali po wnętrznościach:-D

Ostatnia edycja:
sun a jak tam u Ciebie? jak się czujesz??? chyba nie wiesz jeszcze czy będzie chłopczyk czy dziewczynka, co? a w ogóle co byś chciała i co obstawisz? ja obstawiałam córcie, cały czas pisałam, ze Hania to czy tamto...a tu przyszły wyniki z amnio i chłopczyk:szok: wiadomo, najważniejsze, że zdrowy, ale jakoś mi tak było dziwnie...że co? że syn???;-):-) a teraz powiem Ci, że nie wyobrażam sobie, żeby to była dziewczynka:-D jakoś tak mi się poprzestwiało:sorry::-)

Kochana na badaniach prenatalnych lekarka powiedziała, że na 70-80% będzie synuś... i oboje z mężem obstawialiśmy syna.... W poniedziałek idę na kolejną wizytę, to będzie 17 tydzień więc mam nadzieję, że teraz da mi 100% pewność, że jest siusiak, bo do brzuszka mówimy Franuś :-) (a gdyby była córeczka to Hania - tak jak u Was :tak:)...

p.s. a czuję się już bardzo dobrze :-)

Zuzanka piękna ta kołyska :-) ale też troszkę droga... Ja nie mogę sobie na takie cudo pozwolić nie ze względu na pieniądze, ale na wielkość mojego mieszkania... które ma 2 pokoje, ale to są małe pokoje tak więc nici z takich rzeczy :-)

skończyłam ćwiczenia

Sun ja też nie miałabym jej gdzie postawić ,jak ćwiczyłam to przyglądałam się sypialni jak ją bym rozmieściła i gdzie mogłaby stać no i niestety nie ma dla niej miejsca :sorry: chyba ,że w dużym pokoju ale z drugiej strony ? zobaczymy na razie to marzenia ;-)

reklama
po raz trzeci jesteśmy:tak:
Pojedlismy pierogów ruskich, potem poprawiłam ptasim mleczkiem:tak: Młody zadowolony, skacze tam, wierci się:-)
sun ooo!!! to będzie 3 chłopczyk na BB:tak: przewaga jest dziewuszek, ja, Muma i Ty mamy chłopców...póki co...bo jak staraczki wysypią się z II kreskami, to może to się odmienić. Śliczne imiona wybraliście:tak: a Hania to cudo:-)
zuzanka pochwalę się, ze mam dość podobną kołyskę:sorry: tylko moja to nie do końca kołyska, bo nie jest na biegunach. Ale tez ma taką budkę, a dół to jest koszyk wiklinowy. Jak to rozłożę, to zrobię fotkę, ale to bliżej rozwiązania. Dobrze, że mi przypomniałaś!!!! muszę poszukać czegoś do ozdoby ściany wokół przewijaka i łóżeczka, tylko nic tu nie ma!!! jedynie naklejki, a my mamy grybą tapetę na ścianach i jak przykleję takie naklejki, to potem odejdą razem z tapetą :baffled: a tego bym raczej nie chciała...
Aha a co do niani, to tak, mają już nową dziewczynę. Na razie jestesmy we dwie, dziś tylko razem, normalnie to ona ma przychodzić po mnie, a po grudniu już ma zostać sama.

ps. łomatko...oglądam Fakty i mówią, że we Wrocławiu można zapisac się do endokrynologa dopiero na 2019 rok:szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry