jestem znowu...wprawdzie jeszcze nic nie zjadłam, zdązyłam tylko doczytać, ale wolę od razu napisać, żeby znowu połowy nie zapomnieć...zjem jak odpiszę

Widzicie jakie poświęcenie???

;-):-)
Gatto będzie dobrze!!!! guzek wcześnie wykryty, zaraz był usunięty, no nie może być inaczej jak tylko dobrze!!!

masz przykład na swojej mamie, dlaczego u Ciebie miałoby być inaczej? nie martw się już teraz, skup się ma Gattince, pobierz leki jakie trzeba i tyle w temacie tarczycy
zuzanka u Ciebie z kolei tarczyca idealna, tylko ten hormon...pewnie teraz dadzą tableki na wyregulowanie i tyle, no bo co szukać, jak taczyca ok, nie?
ani@k to samo miałam od razu na myśli co napisała Gatto, ze Ty ciągle się szkolisz i szkolisz

:-) pewnie wyszkolana jesteś w te i we wte

chodząca encyklopedia:-)
Muma myślałam, ze już wiesz wszystko odnośnie badań związanych z tokso u Olinka, a tu jeszcze na wyniki krwi czekasz? a co one mają pokazać? tez coś z tokso? czy takie ogólne, morfologia? Trzymam kciuki, zeby i one było dobre!!!! no i super, że już jesteś zdrowa!!!! zapraszamy częsciej
alex no to lada chwila się zacznie...kolejne dzieciątko będzie na naszym forum

ale fajowo...potem kok.o, Gatto i chyba ja następna

chyba nikogo nie pominęłam...aaronka chyba po mnie z tydzień...no i potem nasze staraczki!!!!!:-)
kok.o Ty tą szkołę rodzenia masz prywatnie? ile masz tych spotkań? bo ja mam ze szpitala i mam mieć 3 razy po 2 godziny

to chyba nie za wiele...ale ok, jak mają mi jakies Hinduski pierniczyć za uchem ich "mądrości", to dziękuję bardzo!!!
kasica no to masz gości w weekend...chwilę miałaś przerwy, a tu znowu goście!!! ale jak lubisz, to pewnie... Szkoda, ze nie ma wyników Adama na drugie dzień na przykład, nie? 6 dni czekania..trochę długo...no ale co zrobić? oby byly już dobre!!!!!! musza być!!!!
sun a jak tam u Ciebie? jak się czujesz??? chyba nie wiesz jeszcze czy będzie chłopczyk czy dziewczynka, co? a w ogóle co byś chciała i co obstawisz? ja obstawiałam córcie, cały czas pisałam, ze Hania to czy tamto...a tu przyszły wyniki z amnio i chłopczyk

wiadomo, najważniejsze, że zdrowy, ale jakoś mi tak było dziwnie...że co? że syn???;-):-) a teraz powiem Ci, że nie wyobrażam sobie, żeby to była dziewczynka

jakoś tak mi się poprzestwiało

:-)
caterina noo prosze!!! piękny wynik!!! 20 kg w dół!!!! jestem pełna podziwu i uznania
aleksis jak się czujesz po IUI? kiedy teraz testowanie??? matko...już nie wiem jak trzymać kciuki!!!! do trzech razy sztuka?&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ok, teraz to już musze coś zjeść, bo się Julek wnerwił i mnie z główki wali po wnętrznościach