reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczynki, ja na szybko, bo muszę obiad przygotować, a póxniej lecę na wizytę

Katiuszka - a jaki masz wynik z badania żelaza? moja gin powiedziała, że 11,7 to taka norma dla ciężarnej

reklama
elooo babole:-)
ja dzisiaj w domu troche popracuje...nie chce mi sie wylazic w ta mgłe:-p
chociaz i tak na szk.rodzenia bede musiala zebrać tyłek w troki..

alex kobito , Twoj suwak mowi, ze przeterminowana jestes juz!;-):-) moze wydęb od lekarza skierowanie do szpitala, niech Cie tam położa "celem indukcji porodu":happy:
caterina no to dzisiaj sie w domku byczysz?:-) a moja babcia tez ze wschodu, pewnie stad u mojej mamy te ziemniaki do golabków;-):-)
Muma czy rodzinka juz odwiedzila Olka? czy na razie sie kurujecie i odwiedziny na pozniej przesuniete? A powiedz (jak chcesz oczywiscie:zawstydzona/y:) czy Twoja mama juz wnusia ogladala?
katiuszka w tych angielskich przychodniach to sami Hindusi pracuja??:szok: bo kiedy nie pojdziesz to z jakas Hinduska masz scysje... no uprzedzen normalnie mozna sie nabawić;-):-) A z tym zelazem..to jak masz w normie, bierzesz wit.z zelazem to po co jeszcze dodatkowo? nie wiem...ja chyba bym nie brała (ja mam wyniki takie leciuuuuuutko pod granica i gin mowi,ze ok są, wystarczy ze wit z zelazem biore).
kasica &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Adamowe wyniki:tak:
zuza i jak tam u endo??? masz skierowania na reszte badan?

Ostatnia edycja:
Dzien dobrek wszystkim,

wrocilam, w sensie na forum. Moi dzis juz odjechali, szkoda, lezka w oku sie krecila, no, ale i tak byli tydzien....fajnie bylo!!
Mama narobila mi pierogow, ruskich i z kapusta, czesc zjedlismy, reszte sobie pomrozilam na gorsze czasy :tak:

Zuzanka ja tez uwazam, ze kto ma tendencje do tycia bo bedzie tyl nawet po wodzie. Ja nie zauwazylam po eutyroksie jakiekolwiek zmiany. Przytylam w sumie 6 kg, ale w ciazy, wiec chyba jestem w normie. Aczkolwiek moja mama przybrala po tym leku...wiec wiesz....roznie bywa. najwazniejsze jest uregulowac tarczyce i cieszyc sie II :tak: Daj znac jak po wizycie!!

Katiuszka ty to masz przeboje w tej swojej przychodni!! Jesli masz zelazo w normie i zazywasz jakis integrator gdzie juz zelazo jest, to ja bym nie brala wiecej, dlatego, ze nadmiar zelaza nie jest dobry:no: Mozesz sobie wzbogacic diete o szpinak, czerwone buraczki i takie tam, coby bylo na poprawe hemoglobiny, ale naturalnie.

Alex ty jeszcze na nogach????:szok::szok:

Ani@k ja uwielbiam mgly, ale tylko wtedy jak nie musze jechac samochodem nigdzie:tak::-D

Ja dziewczynki ide na 11.30 po wynik histo. Juz sie boje i juz wczoraj sie z tego tytulu poplakalam troszke, bo jestem nastawiona na najgorsze.

widzicie??? prezz to moje obżarstwo zapomniałam o najważniejszym:
Kasica &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki Adaśka
Zuza daj cynk co u endo :tak:
Caterina a Ty masz system jakiś zmianowy?? w sensie że wczoraj i przedwczoraj nocka dziś wolne a jutro na rano?????
Alex___ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby!!!! :tak:

Muma no właśnie.. podpisuję się pod pytaniem które zadała Kok.o :zawstydzona/y:
Kok.o kiedyś pytałam co czytasz.. fantastyke czy jakiś romansidło??? ;-)

Gatto przecież wszystkie wiemy ze będzie dobrze, a płakanie to pomogło na wilgotność oka :tak:
a czekaj bo chyba nie jarzę.. histo tarczycy??? ale ze niby co??? skoro już jej nie masz?? :sorry:

Ostatnia edycja:
Ani@k bo jak kochana mam parę fuch :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Podstawową w śpitalu, drugą w labo gdzie wysysam krew :-p i jeszcze w przychodni lekarza rodzinnego:sorry: Pierwsza robota w systemie 12 godzinnym tak średnio dzień, noc dwa dni wolnego zależy jak mam grafik ułożony . W labo rano ok 10 razy w miesiącu a w Przychodni wtorki i czwartki popołudniu ale to też różnie w zależności od potrzeby :sorry:

Bo ja kobieta pracująca jestem i żadnej pracy się nie boję :rofl2:

A co do badania hispat u Gatto to zawsze wycięty narząd jest poddawany takiemu badaniu czy aby nie ma tam nowegootwotu .

Zuza jak tam wizytacja :confused:

Alex trzymam kciukasy za wizytację &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cześć dziewczynki

ja tak na szybko ,endo jakaś dziwna miałam wrażenie ,że mnie w ogóle nie słucha :baffled::confused2:ale dała skierowania bez próśb na tf3,tf4 i jeszcze 3 inne no i mam dzisiaj usg tarczycy ,za tydzień mam znowu wizytę z wynikami ,ja ocipieje latać tak non stop,ale co się nie robi żeby zobaczyć II ;-)

Gatto witaj kochana i ja nie wiem co się martwisz będzie dobrze ,jest dobrze!!!!
caterina no właśnie ja to cykam jak mało kto aby nie tyć,ja po clo nie tyłam ale teraz mi wpadło 2 kg i znowu suszki jem i kolacji nie jadam żeby spadły ,mam nadzieję,że tak jak Ani@k pisze będę jedną z tych co po ciąży będą sucharkami chciałabym pobyć sobie przez jakiś czas sucharkiem hiihi:rofl2::sorry:

kok.o no mi też dupska się nie chce dzisiaj nigdzie ruszać a jak na złość na 12 mam usg :baffled:trza iść :tak: no i obiecałam ,że codziennie z psami będę chodzić po h więc nie ma bata,deszcze, śniegi ,wiatry......no więc chodzę od piątku ;-):confused2::laugh2:trochę ruchu nie zaszkodzi ;-)

tak popatrzyłam dziewczyny na Wasze suwaczki matko jak one pędzą !!kok.o nie długo Naszą niunię nam pokażesz ,później Gatto i rodzinka w komplecie a My do Was dołączymy w przyszłym roku !!!!!!!:tak:

Aleksis czytałam to co przesłałaś :tak:

zuza no najwazniejsze,ze skierowania masz. A jak juz bedziesz miala wyniki to endo bedzie juz mogla konkretniej z Toba pogadac...no bo tak tylko z samym tsh to niewiele mogla Ci konkretow powiedziec:tak:
Ani@k czytam teraz przygodowa ksiazke, Clive Cussler'a - przechwyciłam po eMie;-):-) Zreszta u nas jest taki system,ze najczesciej to eM kupuje ksiazki, pochlania ekspresowo, a ja po nim w kolejce jestem;-):-) Mamy takie same upodobania (noooo..prawie), ale 98% ksiazek, ktore on kupuje mnie tez sie podobaja;-):-) A Wam nie;-):-D- bo to głownie fantasy (uwielbiam!), SF, i przygodowe:-) Ale zeby nie było, "powazniejszej" literatury tez troche mam;-):-D
caterina noooo faktycznie, kobieta pracujaca z Ciebie:szok: ale mam nadzieje,ze te 3 etaty to nie kosztem snu,co?

a wiecie co, troche sie pocieszylam wczoraj w kolejce w szpitalu, bo uslyszalam jak baba mowila drugiej babie, ze jej syn w 32tc wazyl juz 2,8kg i jak bedzie tak rosł to nie ma szans na naturalny porod. Noooo to z Młoda jeszcze nie jest tak zle, przy nim to kruszynka była;-):-) uffff

Gatto a pewnie narobiliscie rodzinnych zdjec swoim wypasionym aparatem,nie?:-p no, to wiesz...wycinaj sie i wstawiaj:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Zuza ale dziś usg a wyniki możesz zrobić w dniu wizyty, kiedyś chyba pisałaś że w ten sam dzień masz wyniki, więc prawie ;-) żadne bieganie :tak: a później to już z górki :tak:
Caterina ja zawsze chciałam pracować w recepcji szpitalnej bądź przychodniowej :zawstydzona/y::sorry: do krwi się nie nadaję.. no i znowu powód do tego aby zniżyć głowę w stronę kolan.. wyczynowiec jestes! ;-)
Kok.o heh mój eM jak kupuje książki to odrazu zaznacza że najpierw On później ja.. u nas z kolei jest troszkę różnicy w upodobaniach.. ja zazwyczaj mam swoje.. z tym że ja do 3 bibliotek chodzę.. kupuję te które chcę aby na półce sttały..

jaaak mi się dzis nic nie chce :dry: wczoraj się wyeksploatowałam chyba, aha jutro i w piątek jestem na szkoleniu :ninja2: wiec tylko podczytywać będę..

Do góry