Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) czy Twoja mama juz wnusia ogladala?
bo kiedy nie pojdziesz to z jakas Hinduska masz scysje... no uprzedzen normalnie mozna sie nabawić;-):-) A z tym zelazem..to jak masz w normie, bierzesz wit.z zelazem to po co jeszcze dodatkowo? nie wiem...ja chyba bym nie brała (ja mam wyniki takie leciuuuuuutko pod granica i gin mowi,ze ok są, wystarczy ze wit z zelazem biore).

Daj znac jak po wizycie!!
Mozesz sobie wzbogacic diete o szpinak, czerwone buraczki i takie tam, coby bylo na poprawe hemoglobiny, ale naturalnie.

Podstawową w śpitalu, drugą w labo gdzie wysysam krew
i jeszcze w przychodni lekarza rodzinnego
Pierwsza robota w systemie 12 godzinnym tak średnio dzień, noc dwa dni wolnego zależy jak mam grafik ułożony . W labo rano ok 10 razy w miesiącu a w Przychodni wtorki i czwartki popołudniu ale to też różnie w zależności od potrzeby 

ale dała skierowania bez próśb na tf3,tf4 i jeszcze 3 inne no i mam dzisiaj usg tarczycy ,za tydzień mam znowu wizytę z wynikami ,ja ocipieje latać tak non stop,ale co się nie robi żeby zobaczyć II ;-)

trza iść
no i obiecałam ,że codziennie z psami będę chodzić po h więc nie ma bata,deszcze, śniegi ,wiatry......no więc chodzę od piątku ;-)
trochę ruchu nie zaszkodzi ;-)

- bo to głownie fantasy (uwielbiam!), SF, i przygodowe:-) Ale zeby nie było, "powazniejszej" literatury tez troche mam;-)
ale mam nadzieje,ze te 3 etaty to nie kosztem snu,co?
no, to wiesz...wycinaj sie i wstawiaj
a później to już z górki

do krwi się nie nadaję.. no i znowu powód do tego aby zniżyć głowę w stronę kolan.. wyczynowiec jestes! ;-)
wczoraj się wyeksploatowałam chyba, aha jutro i w piątek jestem na szkoleniu
wiec tylko podczytywać będę..