reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eloooo:-D
katiuszka no jaka profanacja??;-):-D aaaaaa....ze bez mięcha? no...bez:sorry:a w pracy jestem tak mniej wiecej co 2-gi dzien na 3-4 godzinki i powiem Ci ze jest zaj..cie!;-):-) Wiecej nie dalabym rady, bo ciezko mi sie zrobilo ostatnio i kulam sie jak słon...no i w ogole, co ja sie bede meczyc na sile siedzac w pracy??za jakie grzechy?;-):-) czesc roboty w domu robie, siedzac przy kompie w dowolnej pozycji;-)
Ani@k dla mnie pieczarki mogą byc w dowolnej ilości, każdą zjem;-):-) kapucha zreszta tez, wiec zadnych rewolucji nie było:happy:
caterina ja golabki podaje z...golabkami, polane sosem pomidorowym. eM jest mięsny, ale bezmiesne potrawy wcina ze smakiem:tak: Na moje szczescie nie musi miec obowiazkowo padlinki na talerzu;-):-p

pozdrowionka znad lurowatej kawusi.
zaraz lece do szpitala po pieczatke (zgode na porod rodzinny...:baffled:) no wiem ze dziwne to, ale powiedziano nam,ze trza sie zglosic do ordynatora i wyrazic chec rodzenia rodzinnego:eek:..no to pojde..

reklama
Czesc dziewczynki :-)

Nie było mnie przez kilka dni, bo leże w łózko :-( dopadła mnie choroba.... Dzisiaj czuje się zdecydowanie lepiej i domowe sposoby pomagają :-) Do piątku mam L4 tak wiec wypoczywam :-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

Ani@k jestem,jestem tylko mam ostatnio dużo pracy i nie mam kiedy ,a endo jutro na 9:30 mam nadzieję,że coś mądrego powie,bo już nie mam siły na chodzenie wieczne po lekarzach :confused2:
katiuszka dużo zdrówka ,co do gołąbków to u Nas zawsze mięsko ,ryż kapustka i sos pomidorowy :tak:pieczarki bleeee:baffled:
Sun7 kuruj się nie daj się chorobie wyleż ją i będzie od razu lepiej :tak:

Aleksis trzymam nieustannie kciukasy ,kochana to Ty mi pisałaś o tym leku co bierzesz na TSH ? nie tyłaś po nim ?? bo jak czytam to dziewczyny strasznie tyją po tym leku :baffled::no:

ja późno dzisiaj z kawusią ,jadę na 15 do fryzjera z moim brytanem :laugh2: no i mam dzisiaj mnóstwo prania :szok::wściekła/y:masakra !!!
jeszcze muszę o bazarek zahaczyć jakieś zakupy zrobić ,dobrze,że obiad mam zrobiony ;-)

zuzka na obnizenie tsh zwykle przepisuja euthyrox. dawka...roznie. Ja biore teraz 50. Zaczynalam od 25 ale nie bardzo na taka mala dawke reagowałam, wiec mi endo zwiekszyla. No i nie tyje sie po tym:eek: ... nie slyszalam zeby sie tyło;-)

sun
no to grzej sie w łozeczku, zapodawaj czosneczek i mleczko z miodkiem i zdrowka zycze:happy:

cześć!!!!witam sie po obiadku;-)zaraz książka do ręki i odpoczac trzeba troszkę;-)Zuzanka,mi się wydaje,ze jedni tyja po lekach,hormonach ,a inni nie,to zalezy chyba od organizmu itd.Najwazniejsze,zeby lek pomógł zbic zbyt wysoki tsh!!!wazne,zeby pomogło i już!!!!!a,to czy przytyje sie 3-4 kg,to według mnie nic strasznego!!!!!!najwazniejsze,zeby przepisali ci odpowiedni lek i zeby zadziałał,tak jak ma zadziałać:-)Mój Adaś jutro jedzie na badania z samego rana......wynik testosteronu bedzie juz nastepnego dnia,ale na posiew czekac bedziemy około 5-6 dni...wiec wszystko razem odbierzemy.....

hej Kobitki:-)
Ja już po pracy...no tak to można pracować, nie kok.o?;-) Jeszcze jutro czeka mnie cały dzień, bo przychodzi nowa dziewczyna i mam miec na nią oko...eee jakby rodziców nie było...no ale ok...przyobserwuję ją:tak::-) ale choćby nie wiem co wyprawiała, to powiem, że ok:-D nieeee no żartuję...
kok.o eee to ja trochę więcej jeszcze pracuję, bo mi wychodzi 4 dni w tygodniu po 3-4 godz., ale na razie jest dobrze. Myślę, że pociągnę do końca grudnia i koniec!!!! a właśnie...kiedy zacząć prać te ubranka itp? boję się, że będę odkładać, a potem jak mnie zbierze, to nie będzie nic zrobione:baffled::-) a gołąbki...chodziło mi, że właśnie bez mięsa...choć to bym jakoś zniosła...ale że z ziemniakami??? :szok:;-) chociaż widziałam kiedyś jak ktoś podawał normalne, tradycyjne gołąbki z ziemniakami obok:szok::-)
sun oj współczuję choróbska, mnie właśnie dopadło...tzn. próbuje mnie dopaść, ale ja się nie daję...zobaczymy kto wygra;-) a powiedz czym się leczyłaś? tylko domowe sposoby?
Gatto co tam u Ciebie? rodzice pojechali???
zuzanka no to kciuki za jutrzejszą wizytę!!!!&&&&&&&&&& ciekawe co Ci pani doktor powie na to, że nikt wcześniej nie zwrócił na te wyniki uwagi:baffled: pewnie bedzie w szoku...

Ok, muszę się zbierać, idę do przychodni na rutynową wizytę. Bez sensu to, bo ciśnienie mogę sobie sama w domu zmierzyć, zważyć też...no ale jak każą to idę. Będę musiała pogadać konkretnie o tej szczepionce, kurna..chyba ją przyjmę...Moje babki z pracy namawiają mnie, pokazały mi statystyki ile teraz dzieci na to zachorowało, ile zmarło...no to jest 5 razy więcej zachorowań niż normalnie...trochę dużo, nie? A do tego dowiedziałam się, że po porodzie wychodzi się na drugi dzień do domu...ok, to wiedziałam...ale zastanawiałam się jak to jest jak dziecko po 2 dniach dostanie żółtaczkę i co wtedy? Ano wtedy cadziennie jeździ się z niemowlakiem na naświetlania do szpitala:baffled: A ja sobie tak kombinowałam, że te pierwsze 6 tygodni lutego, co się Młody wykluje, przesiedzimy w domku i może nie złapie tego koklusza...ale teraz jak wiem o tym naświetlaniu i ze trzeba jeździć do spzitala, to jak ja go uchronię przed tym? Cholera jasna...wolałabym się nie szczepić, ale chyba nie mam wyboru...:baffled:
Ok, to do później!!!!

Ostatnia edycja:
kok.o ja oczywiście zasięgnęłam info u dr google na temat tego leku i tam dziewczyny opisuję ,że strasznie tyją od tego leku :baffled::sorry::eek::crazy: a domyślam się,że ja też go dostanę to wolę się już podpytać ?:sorry::-(a mi naprawdę nie potrzeba więcej kg :no: podpytam ją najwyżej co i jak ?
katiuszka no ja też jestem ciekawa ;-)

zuzanka ja mam takie samo zdanie jak kasica...jedni tyją od leków, hormonów, tabletek anty...inni nie. Ale jakby lek miał pomóc, to te parę kilo nie jest problemem...przynajmniej dla mnie:baffled: Wiem, że moja babcia już sporo lat bierze ten lek, różne dawki, raz jej zwiększają, potem zmiejszają na chwilę...i nie tyje. Myślę, że nie masz się czym martwić:tak:

reklama
Do góry