reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
oj znam to ,ja czasami się snuje z kąta w kąt z nudów ,ale albo włączam jakiś film ciekawy albo za książkę się zabieram a najczęściej siedzę na necie 

katiuszka79
Fanka BB :)
taaa "katiuszka robi kluski śląskie"
poszła spać i tyle było z gotowania
:-)
Obudziłam się o 17, pomyliły mi się godziny, myślałam, że M. będzie zaraz z pracy a tu nie ma co do pyska włożyć;-)Uwijałam się w kuchni...aż nagle się ocknęłam, że przeciez M. wraca o 18,a nie o 17
tyle tylko, że zamiast klusek śląskich była kasza gryczana, też dobre

Obudziłam się o 17, pomyliły mi się godziny, myślałam, że M. będzie zaraz z pracy a tu nie ma co do pyska włożyć;-)Uwijałam się w kuchni...aż nagle się ocknęłam, że przeciez M. wraca o 18,a nie o 17

Aleksis1
hej hej
jezdem:-)
Gatto przykro mi, ze tak z ta tarczyca wyszlo. Ale jak pisaly dziewczyny, wszystko jest na dobrej drodze
Ja sie czuje dobrze, ale winka mi brak..-Serio
Od poniedzailku nie zlopalam i jakos dziwnie. Cosik mnie dzisiaj zakulo w podbrzuszu, poza tym raczej objawow brak.
kasica&&&&&&& za wyniki eMka.
Alex kurka, potrzasnij tam nimi w szpitalu. Co za duzo to nawet .... nie chce. Znasz to haslo pewnie
Muma wlasnie napisz czy all ok?
trzymajcie sie cieplutko.
Ja dalej zasmarkana jestem
Buziaki
jezdem:-)
Gatto przykro mi, ze tak z ta tarczyca wyszlo. Ale jak pisaly dziewczyny, wszystko jest na dobrej drodze

Ja sie czuje dobrze, ale winka mi brak..-Serio

Od poniedzailku nie zlopalam i jakos dziwnie. Cosik mnie dzisiaj zakulo w podbrzuszu, poza tym raczej objawow brak.
kasica&&&&&&& za wyniki eMka.
Alex kurka, potrzasnij tam nimi w szpitalu. Co za duzo to nawet .... nie chce. Znasz to haslo pewnie
Muma wlasnie napisz czy all ok?
trzymajcie sie cieplutko.
Ja dalej zasmarkana jestem
Buziaki
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
oho!
cześć dziewczynki to ja dzisiaj zaczynam kawkę pierwsza ?
już weekend zaczęty czy cuś? :-)
cześć dziewczynki to ja dzisiaj zaczynam kawkę pierwsza ?

już weekend zaczęty czy cuś? :-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no to nie ładnie nie ładnie !!!<nono>
a ja właśnie doprowadzam do porządku gabinet bo tyle kurzu ,że szok
ale to od piłowania pazurów ;-)
jeszcze odkurzanie i zmycie podłogi i gitara

a ja właśnie doprowadzam do porządku gabinet bo tyle kurzu ,że szok

jeszcze odkurzanie i zmycie podłogi i gitara

reklama
kok.o
elooooo:-)
wooow ale dzisisaj mało porannych meldunków;-)...ja dopiero co wstałam
widze,ze dzien pod znakiem prac porzadkowych w domach bedzie, no to ja tez zabiore sie za gore prasowania co to mi urosła po tym megapraniu;-):-)
kurcze, wzielam sobie do domu prace z pracy ale mi sie taaak strrraszliwie nie chce na to patrzec ze szok!
wczoraj bylam w lab,potem w pracy a tam nalatalam sie jak glupia i czulam sie potem,jakbym jakis maraton przebiegła;-) wiec dzisiaj tylka nie ruszam;-)
Aleksis to wciagaj gile cobyś sie nie poślizgła;-):-) i wypoczywaj,niech sie ladnie zagniezdza
własnie.. alex Martynka to do poniedziałku postanowiła doczekać;-)? No co za piecuch jeden!
ma cieplutko, jesc podają na bierząco to co sie bedzie pchac na zimny świat?;-)
Co do pasztetow- jak za dzieciaka jadłam to pamietam,ze lubilam baaaardzo
te z puszek i te wlasnej roboty. Teraz pasztety sojowe uwielbiam (wiem wiem...hyhy...jak mozna to jesc?;-):-)) no i paprykarz tez. Tylko mam wrazenie,ze w tych paprykarzach coraz wiecej ryzu jest, a juz ryb to coraz bardziej śladowe ilości;-)
dobra, ide sobie jakas lure zrobic
u nas pochmurno i jakos tak wilgotno w powietrzu..bbbrrrrr
wooow ale dzisisaj mało porannych meldunków;-)...ja dopiero co wstałam

widze,ze dzien pod znakiem prac porzadkowych w domach bedzie, no to ja tez zabiore sie za gore prasowania co to mi urosła po tym megapraniu;-):-)
kurcze, wzielam sobie do domu prace z pracy ale mi sie taaak strrraszliwie nie chce na to patrzec ze szok!

wczoraj bylam w lab,potem w pracy a tam nalatalam sie jak glupia i czulam sie potem,jakbym jakis maraton przebiegła;-) wiec dzisiaj tylka nie ruszam;-)
Aleksis to wciagaj gile cobyś sie nie poślizgła;-):-) i wypoczywaj,niech sie ladnie zagniezdza

własnie.. alex Martynka to do poniedziałku postanowiła doczekać;-)? No co za piecuch jeden!

Co do pasztetow- jak za dzieciaka jadłam to pamietam,ze lubilam baaaardzo

dobra, ide sobie jakas lure zrobic
u nas pochmurno i jakos tak wilgotno w powietrzu..bbbrrrrr
Ostatnia edycja: